HiVi B3S

jbusch

Käyttäjä
Liittynyt
20.2.2008
Viestejä
2
Onko kellään käytännön kokemusta noista HiVi B3S laajakaistoista? Hinta kun on varsin sopiva ja ulkonäkökin ainakin kuvissa ihan OK. Kasasin itse äskettäin Tangbandin W4-657sc pöntöt joita kokeilin sekä suljettuna että refleksinä 4l kotelossa. Muuten soi mielestäni ihan ok mutta ylärekisteri "sihisee" hieman. Tarkoitus olisi käyttää lähinnä 5.1 systeemin keski ja takakanavissa jossa pääkaiuttimet ovat Jordanin JX92 lattiamallit itse Bacwoozin rakentamina. Maailmalla tuntuu olevan kovassa suosiossa Zaph Audion ratkaisu www.zaphaudio.com/audio-speaker18.html. Muita fiksuja ehdotuksia?
 
Minulla on pari tusinaa (joista 8+8 käytössä) pyöreälaippasta B3N mallia. Nehän on vasteelta liki identtiset.
Vastehan ei ole suora joten se vaatii pientä korjausta kuten zapkin on tehnyt. Voit tietysti tehdä samat korjaukset yös aktiivisesti.
Mitä sinulla oli mielessä kun kysyt fiksuja ratkaisuja?

Minä käytän noita keskiääninä välillä 200-2k. Ovat ihan käypäisiä.
 
Tarve olisi rakentaa 5.1 systeemi Jordan-laajakaistojen rinnalle eli keski- ja takakauttimet. Parasta olisi varmasti käyttää Jordanin elementteja mutta taloudellisessa mielessä se ei ole kovinkaan "hyvä". Sen takia kysyn fiksuja ratkaisuja että kolvi pysyy juuri ja juuri käsissäni joten onko joku kokeillut kyseisiä elementteja ilman sitä korjauspiiriä? Miltähän mahtaisi kuulostaa refleksikotelo?
 
Back
Ylös