Hiquphon -diskantit

  • Keskustelun aloittaja mikadosan
  • Aloituspäivämäärä
M

mikadosan

Terve,

Kyselen tässä harrastajien tarpeita/ kiinnostusta Hiquphon OW1, OW2, OW3 -diskantteihin. Kyseessä siis kovasti mainetta niittänyt diskanttielementti, josta maailmalla pääsääntöisesti vain positiivisia kokemuksia. Olen parhaillaan suunnittelemassa mallistoomme uutta pienehköä jalustakaiutinta, jossa tarkoituksena olisi käyttää joko OW1:stä tai OW2:sta.

Ajatuksena siis lähinnä se, että onko kyseessä tuote, joka kannattaisi ottaa yrityksen myyntiohjelmaan pysyvästi, vai käyttää tuotetta vain omassa tuotesortimentissa...

Ettei nyt rikota palstan mainontapolitiikkaa vastaan, niin en ala tässä hintoja tiedottamaan, vaan niitä voi jokainen halukas tiedustella suoraan minulta, joko privana tai sähköpostilla -> info@lumo-audio.fi

Jos tuote jostain syystä on jollekin vieras, niin mm. tuolta [http://www.hiquphon.dk] löytyy "jotain" ko. diskanttiperheeseen liittyen.

HYVÄÄ JOULUA koko Hifiharrastajat.org:n porukalle, vierailijoille ja vakijäsenille!! Pidetään palsta hengissä ja jaksetaan taas väsäillä uusia juttuja...

-Mika
 
Saattaisi kiinnostaakin, mutta ei ihan tässä lähiaikoina kuitenkaan.
 
Sama vika.Tutkiskelen tässä vaihtoehtoja mihin sitä voisi käyttää.Ainahan se kehuttu ja hyväksi mainostettu laatudiskantti, kiinnostaa.
Troelsilla oli muistaakseni joku pikkukotelo jossa oli käytetty hiquphonin disseä että sikäli se saattaisi kiinnostaa myös erilaisen rakennussarjan tekijää.
Laitatko mikadosan minulle yv:seen lisätietoa mihin hintaan owit liikkuu.
http://www.troelsgravesen.dk/W15.htm
http://www.troelsgravesen.dk/T14.htm

EDIT:Lisäsin linkit joissa on käytetty OW1 diskanttia.Tosin toisen lenkin T14RCY elementtiä ei taida saada.Mutta jotakin korvaavaa siinä voi käyttää jos vähäänkään omaa suunnittelijan lahjoja.
 
Minä olen Hiquphoneihin mieltynyt, joten varmaan ajan mittaan niitä tarvitsee taas tilata. Aikaisemmin olen tilannut suoraan sylttytehtaalta.
Olen käyttänyt sekä OW1 että OW2 malleja enkä osaa sanoa kumpi on parempi. OW2 on ehkä vähän vaikeampi integroida keskiääniseen mutta sitten kun se onnistuu se toimii hienosti.
 
Oisko sulla Thomas laittaa sivuvasteita näkösälle?Näkyy puuttuvan joka datalehdiltä.Tai ylipäätään mittauksia omasta diskanteistasi?
 
Mulla on käytössä Seasin CA15RLY:n kanssa.
Pelittää, vaikea sanoa kun ei ole vertailukohtana kun SS8513, joka kyllä jää jalkoihin

kaikinpuolin muuten kelpo peli tuo CAOW1

mittakäppyröitä ei ole kun valmistajan oma ja sekin suora edestä
ostakaa owii ostakaa owii

suosittelen

Vellu
 
Lähinnä tässä mielummin näkisi vasteita ilman suotoa suuriin kulmiin ja mieluiten kotelossa.
Linkittämälläsi sivuillakin näytti olevan ihan informatiivistäkin asiaa
 
Hieman tietokoneprojektia on kesken. Nuo mahdolliset mittaukset sijatisee nyt vähän väärällä koneella, joten kestää jonkun aikaa ennen kuin pääsen katsomaan mitä löytyy...
 
Back
Ylös