High End Musiikkisessio Mestassa lauantaina 16.3.2019 klo 12-16

sepi_3.0

Käyttäjä
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
16 566
Kaupunki
Pjongjang
Tiedän, että minua syytetään siitä, että olen tehnyt sinne samanlaisen keinotekoisen lähikentän kuin itselläni on kotona ja soundi on kuiva jne.
-erkki

No luojan kiitos pahimmat monitorointipelot ei näemmä realisoidukaan. Eihän ne sylkyssä olekaan vaan samoilla paikoilla kuin esm. Loganitkin jotka taas vaatii ilmaa taakseen.
 

silmaauki

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
18 163
Kaupunki
Tois pual jokke
No voi... Ankea herätys aamuun, kun kurkussa tuntuu olevan jokin ylimääräinen pingispallo ja nokka vuotaa vietävästi. Taitaa mulla jäädä käynti väliin. :(
 

(ex-)einno

Kaupallinen toimija
Liittynyt
20.10.2010
Viestejä
5 184
Kaupunki
Lieto
Kiitokset kaikille paikalla olleille. Pahoittelut Arille, että lähdimme niin nopeasti, että vieraskirja unohtui. >RIF:fillä oli kiire junaan. Penkit olivat aika ajoin täynnä. Väkeä oli juuri sopivasti, toki kauppiaan kannalta varman enemmänkin olisi mahtunut.

Taisi olla 2 toivetta, jotka suoraan toteutin, muut oli niitä kuuluisia sinnepäin-toteutuksia. Setti oli mielestäni upea. Kun dynamiikan mahdollisuudet huomioidaan, niin parasta ääntä ikinä missään, mutta toki puhun vain omasta puolestani.

-erkki
 

Hifimesta

Yhteistyökumppani
Liittynyt
2.6.2009
Viestejä
50
Kaupunki
Turku
Kiitokset myös minun ja Hifimestan puolestani tietenkin Erkille päivän ideoinnista ja duunista sekä vieraille runsaasta osaanotosta! Ja kiitos myös ah niin hienosta palautteesta ja positiivisista kommenteista! Kokonaisuus oli nyt aivan erinomainen ja tuo uutuus Audiovector oli nyt ansaitsemassaan setityksessä!

Soimassa ollut setti oli siis tämä:

Soitin/etuvahvistin/streamer Klimax DSM Katalyst - musiikkikirjasto: Melco N1ZH - Bryston pääte 4b3 - kaiutin Audiovetor R8 Arrete omalla Freedom maadoituksella. Kaapeloinnit : virta, ethernet ja XLR Chord Sarum T, kaiutinkaapeli Tellurium Q Silver Diamond, kaapelinostimet Furutech , laiteteline Atacama Evoque Eco ja laitealustat BlueHorizon Sanctum.

Terveisin Hifimesta / Ari
 

LaJazz

Hifiharrastaja
Liittynyt
12.9.2006
Viestejä
7 253
Kiitos myös minun puolesta! Ihan jokaiseen kissanristiäiseen ei kannata saaristosta kaupunkiin hilpasta ja istua autossa yhteensä 3 tuntia. Mutta tällaisiin kannattaa.

Einno oli taas tehnyt hartiavoimin setitystyötä, valinnut huippukaapelit yhdessä Arin kanssa ja jopa vetänyt kaiutinkaapelit Furutechin kannattimien läpi. Jotta homma ei olisi liian perinteistä, niin passiivikaiuttimet jakosuotimineen ja elementteineen oli maadoitettu (!).

No, ainoa merkitsevä asia on kuitenkin äänenlaatu, sillä tämän hintaisissa kaiuttimissa ei oikein enää voi puhua äänenlaadusta suhteessa hintaan vaan äänenlaadusta hintaa katsomatta.

Omalla kohdalla kävi nyt niin, että kuulin parasta ääntä mitä koskaan aiemmin Hifimestassa. Kokonaisesitys oli hämmästyttävän aineeton ja musiikki soljui kuin itsestään. Keskialueella ei ollut mitään huomautettavaa ja se diskantti, aah. Ainoa pieni miinus tulee bassopäästä, joka jäi vähän löysän turpeaksi minun makuuni, mutta tässä kohtaa on helppo syyttää huonetta. Päätevahvistimen maahantuoja tosin väitti, että vaihtamalla isompaan Brystonin malliin tulee kontrollia paljon lisää. Nythän hintalappuja vertailemalla päättäri oli kärpässarjalainen.

Olen aiemmin pitänyt Audiovectorin vahvuutena tuottaa hyvää hinta-laatusuhdetta, mutta nyt mentiin kyllä kertarysäyksellä sinne absoluuttiseen huippuun.
 

ed9

Käyttäjä
Liittynyt
3.11.2008
Viestejä
6 102
Kaupunki
Big city of Kokkola
Kyllähän nuo Audiovectorit on täysin lyömättömät mitä tulee hls. Pitää hakea pari tai kaksi pois kuleksimasta:)

IMG_20190322_095543.jpg
 

(ex-)einno

Kaupallinen toimija
Liittynyt
20.10.2010
Viestejä
5 184
Kaupunki
Lieto
Jotenkin luulen, että LaJazz ei edes huomannut tuota ilmoitusta :D Aattelin itsekin hakea yhden parin tuolla hinnalla...

-erkki
 
Ylös