High End 2009 messut Tampereella 21.-22.3

vaakko

Käyttäjä
Liittynyt
21.7.2006
Viestejä
9 143
Kaupunki
Vantaa
Ajattelin laittaa jo näin hyvissä ajoin ketjun pystyyn aiheesta. Alla lisätietoja Hifhuoneelta:

Hifihuone järjestää jo perinteeksi muodostuneet HIGH END 2009 - MESSUT Hatanpään Kartanossa Tampereella maaliskuun 21. ja 22.päivä. Ovet avoinna klo 11-17 molempina päivinä. Äänentoiston huippusettejä soimassa kahdeksassa huoneessa. Lisäksi mm. IsoTek-virtabaari, FM Music-levykauppa (myös vinyylejä!) sekä high end-vaihtolaitetori. Kahvio ja ruokailumahdollisuus. Sisäänpääsy 2 euroa.

Soimasssa mm. Acapella, Kimber, Mc Intosh, Ensemble, Pro-Ject, Burmester, Tannoy, Clearaudio, Marten, Gradient, Bel Canto, SA, Magnepan, Primare, Van Den Hul, Lindemann, Transparent, Ortofon, Oracle, Genelec ym.

lisätietoja www.hifihuone.fi ja www.hatanpaankartano.fi

Paikalle saadaan myös Leif Olofsson, Martenin perustaja-omistaja-suunnittelija joka soittelee Suomessa ensi kertaa kuultavaa Marten Coltrane-mallia. Leif antaa mielellään myös haastatteluja/infoa Martenin kaiuttimista.
 

Liitteet

  • he 2009 messulogo.jpg
    he 2009 messulogo.jpg
    7,1 KB · Katsottu: 669
Vs: High End 2009 messut Tampereella

Itse olen menossa lauantaina ja erityisesti McIntosh + Marten -setti kiinnostaa, mutta eiköhän tule taas aika lailla kaikki setit koluttua läpi. Nyt vain aktiivisesti kaikki harrastajat muualtakin päin Suomea paikalle!
 
Mitä käytännössä tarkoittaa high end-vaihtolaitetori?
 
shellraiser sanoi:
Mitä käytännössä tarkoittaa high end-vaihtolaitetori?

Ei tarkkaa tietoa, mutta tarkoittaisikohan tuo vain sitä, että siellä on laadukkaita käytettyjä myös esillä. Tämä siis puhdas arvaus...
 
Viime vuonna en päässyt, kas kummaa & harmitti kovasti. Marten ja mcintosh setti on kiva. Soittelivat joskus huoneella birdeillä 275 ja maccarin sitä toiseksi uusinta cd-soitinta. En tosin tiedä onko marten oma juttuni, mutta hienosti se soi silti. Suosittelen. Maccari ei petä.
 
Viime vuoden mcintosh + marten bird -setti oli ehkä paras messusetti mitä olen ikinä kuullut. Suureksi ihmeeksi silloin niillä toimi kaikki musiikki, mikä ei välttämäti ollut se mitä halvempia marteneita kuullena olisin odottanut...

Tänäkin vuonna paikan päälle, ehdottomasti (sisäänpääsymaksukin kun on jotain ihmisläheisempää kuin esim. hifimaailman rahastus&hiestysmessuilla).
 
Itsekin olen tulossa. :D Jäi viime vuonna väliin, ja oikeastaan McIntosh ja Marten setin perään haikailen. En muuten kuin kuuntelumielessä. :)
 
teme_l sanoi:
Viime vuoden mcintosh + marten bird -setti oli ehkä paras messusetti mitä olen ikinä kuullut. Suureksi ihmeeksi silloin niillä toimi kaikki musiikki, mikä ei välttämäti ollut se mitä halvempia marteneita kuullena olisin odottanut...

Itsellänikin jäi noista hyvä kuva - ainakin niin kauan kun soiteltiin jotain kevyempää musiikkia ja muniinpuhaltelua. Jossain vaiheessa huoneessa soitettiin jotain hieman räväkämpääkin musiikkia, ja silloin iski kyllä kuunteluväsymys suht nopeasti. Varmaankin sen Martenin korostetun yläpään takia.
 
SaLe^ sanoi:
soitettiin jotain hieman räväkämpääkin musiikkia
Sangen mukavaa jos kaikki törmäämme messuilla, nimikyltit palttoon päälle. Minut tunnistaa hepuksi, joka haluaisi soittaa musiikkia, joka saa kaikki muut poistumaan äänenkaikattimen läheisyydestä. I dare you. El wood olisi hauska nähdä täällä, mutta tuskin tulee paikalle? Camp villeä ei löydy, mutta hotelli & oluthuone ville löytyy - vielä ihan kartanon kanssa samalta kadulta.
 
Meikäläisen luultavasti tunnistaa pitkästä villakangastakista, erittäin tumman ruskeista hiuksista (normipituiset) ja puolihengettömistä rilleistä mustilla sangoilla ja 191cm pituudesta. Meni kyllä offtopiciksi, mutta jos juttelemaan haluaa ja tutustumaan niin kannattaa kysästä jos näkee. :)
 
jacqueline.lacan sanoi:
Minut tunnistaa hepuksi, joka haluaisi soittaa musiikkia, joka saa kaikki muut poistumaan äänenkaikattimen läheisyydestä.

Hyi, tuo on tuhmaa! Ei saa kiusata ihmisiä Elton Johnin limaballadeilla!
 
Eli J. Lacan haluaa karkoittaa kaikki rumat karjut ulos ja jäädä hifistelemään vain mimmien kanssa! Ovelaa.
 
Mut tunnistaa helpoimmin Turun kaupunginkirjaston kokoelmista tehdyistä CD-R-levyistä, tai lähinnä niiden vaihevirheistä jotka huomaa jo spotin sivussa seisoen :D
 
Eikö myös Gradient ollut mäkitossujen kanssa liikkeellä?
Ainakin jäi muistikuva, että aika moni oli.

:) v-a
 
Back
Ylös