Hifisettejä Pori - Oulu välillä?

  • Keskustelun aloittaja Jigsaw
  • Aloituspäivämäärä
J

Jigsaw

Ollaan näillänäkymin keskiviikkoaamuna liikahtamasta hissukseen Porista Oulun suunnalle, matkan varrella jos jollain harrastelijalla avoimet ovet, niin voisimme poiketa kuuntelemaan musiikkia.

Käsiä ylös?
 
Saattaisi olla mahdollista, että ovet ovat avoinna Raahessa. Pistä yv:tä, niin katsotaan.
 
Oulusta vois löytyä jonkin asteista kuulokesettiä. AKG 601 ja 702, MF x-can v3 modatulla nad s500 ja marantz sa 15 s1 soittimella. Kajari setti vaatii vähän päivitystä toistaiseksi mukavan bassokyhmyn vuoksi.
 
Jigsaw sanoi:
Ollaan näillänäkymin keskiviikkoaamuna liikahtamasta hissukseen Porista Oulun suunnalle, matkan varrella jos jollain harrastelijalla avoimet ovet, niin voisimme poiketa kuuntelemaan musiikkia.

Käsiä ylös?

Jos Tampereen kautta kierrät, niin mä voisin aamulla olla kotona Nokialla. :) 80 km näittäis kiertävän rannikon reittiin nähden. ???
 
Täällähän sitä ollaan pikku remontin keskellä. Jos Oulussa siis aikaa, niin privalla tavoittaa..
 
Jos jostain syystä meet lyhintä reittiä, etkä rantatietä niin Sievissä on ovet avoinna :) Tosin vain ennen klo 14 töiden takia.
 
Huomenna en ole kotosalla Kokkolassa, mutta soittele paluumatkalla. 044-7888524.
 
Alspe, ei sitä nyt paikallisia settejä mansessa tälläkertaa katsella:) - Joku toinen kerta. Jos kohta ottaisi suunnan kohta periferiaa..
 
Jaa siis sä olit Mansesta? En tiennyt. Luulin, että Porista kun sieltä lähdet.
 
Meilläkin saa kuka vaan pyörähtää, jos reitin varrelle Vaasa mahtuu, esmes paluureissulle rantatietä pitkin. Soittaa voi etukäteen 050 337 0410, jotta älyän hommata nisua kahvin kaveriksi. Ellen vastaa, olen joko lenkillä tai huussissa. Marantz-B&W-komposti...öö...kompositio yhä voimissaan.
 
Alspe sä oot niin pihalla=)

Huomenna starttaa Mercedes, ei mitään hajua minne suunnataan ekana jiiänee, ei myöskään ole lentosuunnitelmaa, katsellaan minne elämä johdattaa...
 
Matka on alkanut, mitään aikataulutusta ei olla.. joten matkan varrella ihan mieluusti pysähdellään.. Ouluun kuitenkin ainakin toistaiseksi on ajatus suunnata=)

- Ei muuten sattuis Oulun suunnalla olla musikaalista wiski/olut/sauna painotteista iltaa tiedossa??
 
Kiitoksia vierailusta, rantatien riemuja ja onnistuneita ohituksia loppumatkalle!

toitottaa Vaasan eka pysäkki
 
Kiitokset isännille myöskin. Meno-Einolle siis myös. Kupu ravittu kalajoella, ja siirryin pelkääjän paikalle hopeanuolessa..
 
Nyt on oltu Oulussa, hitto, täällä on kivan näköisiä perseitä katukuvassa! Terassilla lämmintä, wiskivalikoima ihan mieletön...
Tännehän joskus voisi vaikka muuttaa.
 
Kiitos kiittämästä ja virkistävästä vierailusta, sanoo Wanhan Vaasan aluevastaava ja toivottaa turvallista ja rentouttavaa matkanjatketta.
 
Alkaa taas länsi-rannikon periferia lähestymään. Isännille suuret kiitokset vierailumahdollisuutta, piti liikataa takaisin etelään, jos vaikka huomenissa lähtisi käväsemään merellä..

Eräs quad kattaus on pyörinyt mielessä veikeesti...

Kutsu vastavierailulle luonnollisesti heitetty, Poriin sekä Tampesteriin. - Kahvia ja pullaakin varataan tarvittaessa..
 
Back
Ylös