Hifimessun Hifimaailma -lehden tarjous

condemned

Käyttäjä
Liittynyt
3.4.2008
Viestejä
553
Terve pitkästä aikaa,

päätinpä tulla hieman vuodattamaan huoliani tännekin palstalle. Hifimessuilla siis minut huijattiin ostamaan kolme numeroa Hifimaailmaa hintaan 9€ ja paita vielä kaupanpäälle. No t-paidan sain sitten siinä samassa, kun täytin sen tarjouslomakkeen. Kaksi noista lehdistä tuli ihan normaaliin aikaan postiluukusta ja sen jälkeen saapuikin sitten kestotilauksen lasku. Aikomukseni ei siis missään vaiheessa ollut jatkaa kestotilauksella, vaikka lehti hyvä onkin niin rahat eivät riitä. Noh, peruutin netissä sitten siihen tarkoitetulla lomakkeella sen kestotilauksen. Sen jälkeen lävähti postiluukusta maksumuistutus tuosta maksamattomasta kestotilauksesta. Päätin sitten soittaa kyseisen julkaisun tilauspalveluun. Siellä vastasi mukavan oloinen nuori nainen ja selvitin tilanteen hänelle ja pyysin katkaisemaan tilauksen. Puhelun lopussa kysyin vielä, että tuleehan se viimeinen Hifimaailma sitten minulle vielä. Nainen sitten tarkisteli koneelta ja sanoi, että ei tule, messutarjous oli kuulemma kolmen kuukauden Hifimaailmat ja tähän kuuluu kaksi numeroa. Että tällaista. Väitin sitten kiven kovaa, että se messutyttö sanoi takuulla kolme numeroa, eikä kolme kuukautta. Lupasivat sitten lähettää sen kolmannen numeron mulle kun ilmestyy. Eipä ole näkynyt.
 

röyhkä

Käyttäjä
Liittynyt
7.3.2009
Viestejä
321
"Kaksi noista lehdistä tuli ihan normaaliin aikaan postiluukusta ja sen jälkeen saapuikin sitten kestotilauksen lasku. Aikomukseni ei siis missään vaiheessa ollut jatkaa kestotilauksella, vaikka lehti hyvä onkin niin rahat eivät riitä." Minulle kävi myöskin vastaavasti. Sentään kolmea numeroa ei lupailtu messuilla, mutta 9e / 2 lehteä hymyssä suin. Vuoden kestotilauksen laskun tottakai puhelimitse peruutin kun ei tällöin rahatilanne antanut periksi.

Liekö puutteelliset opastukset messutytöille vaiko mikä siellä mättää.
 

condemned

Käyttäjä
Liittynyt
3.4.2008
Viestejä
553
Mun mielestä tuo on sinänsä jo kusetusta, että vaikka olisikin puhunut kolmesta kuukaudesta ja ilmestyy kaksi lehteä sinä aikana. "Hoi, osta sie kolmen kuukauden lehdet, lehtii vaan ilmestyy yks vuodes ja sie et saa yhtään".
 
Ylös