Hifimaailma 7/2009

Tilanne
Keskustelu on suljettu.

sepi_3.0

Hifiharrastaja
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
18 894
Kaupunki
Pjongjang
Ihan kohtuullinen aviisi, mitä nyt mittarihifistinä jäin kaipaamaan "suosittelemme"-Omegojen mittauskäppyröitä tukemaan messujen aikaista kuulokuvaa. Joku miltei 30k€:n pönttöparikin oli Hermusella vieraillut ja levyarvioissa huikeat 6 ECM:n hopeakiekkoa :D
 
Mä tykkäsin päätoimittajan alkukirjoituksesta ja Pirkan jutusta. :)
 
Mukavasti taas luettavaa...bongasinpa itsenikin yhdestä kuvasta :D
 
Minä, jolle ei mikään kelpaa, olin hyvin tyytyväinen uusimpaan lehteen, runsaasti mielenkiintoisia juttuja! Pirkka, Omegat, Isemit, Cyrukset ja Harrin kaiutin. Ja messujuttu. Todella hyvä numero, lupaan unohtaa edellisnumeron :D
 
Mitäs siinä Sauruksista jauhettiin kun mulle ei tuo lehdykkä tietenkään tule :)?
 
isojussi sanoi:
Mitäs siinä Sauruksista jauhettiin kun mulle ei tuo lehdykkä tietenkään tule :)?
Mene Kallion kirjastoon :D Mä en sitä Cyrus juttua vielä tavannut kokonaan.
 
isojussi sanoi:
Taitaa olla remontissa vieläkin :(. Lue ja kerro ;).

Abc vaan käymään, 24h auki. :D

Joka tapauksessa Isem oli varsin näpsäkkä artikkeli. Kovaa kehua sai eGo4 cd-soitin ja kokonaisuutenakin erittäin positiivisen vastaanoton. Kieltämättä hiukan xtasis integroitu vahvistin ja eGo4 cd-soitin kelpaisi jos olisi ylimääräistä tuohta. Cyruksesta oli myös hyvä ja pitkä arvostelu myös joka valaisee hiukan kyseistä merkkiä enemmän.
 
Mukavan runsaasti kiinnostavia aiheita minulle. Toisaalta aika hätäisiä juttuja osin. Kokonaisuutena ok+, enkä itse osaa pienten markkinoiden pieneltä lehdeltä valtavasti ihmeellisempää vaatiakaan. Hyvä, että on Hifimaailma.

:) v-a
 
Minulle tuo lehti ei ole vielä saapunut mutta onhan sitä kiva odotella kun on tuollainen juttu ;). Sen verran täytyy todeta olevansa hifiharrastaja että tuon jutun jälkeen setti on muuttunut hiukan: raidattu kovo on vaihtunut QNAP nassiin, Leben Yarlandiin ja Chord Signaturet on menneet rikki ja nyt on kaapeleina sellaiset tuhdit diyt, mitä lienevät kaapelia. Niin ja onhan tuo kuunteluhuonekin vaihtanut pitäjää :D
 
Postilaatikossa tuo oli tänään ja ihan hyvä lehti ainakin pikaisella lukaisulla.
Täytyy paneutua huomenna ja viikonlopun aikana tarkemmin sisältöön.
 
moi
kun aloitin lehden selailun luulin ensiksi ,että olen saanut handuuni jonkun yhden laajakaista merkin mainoslehden ;)
ter.reiska
 
jparvio sanoi:
Kiitos :)

Oli eka juttuni Hifimaailmaan...

Hyvin kyllä kirjoitit.

Minä lopetin tuossa lehden tilauksen jo, mutta tuolta tulee vielä ne numerot mitkä on tullakseen. Jos tämäntyyppistä journalismia on tiedossa tulevaisuudessakin, niin saatan jälleen kiinnostua lehdestä.

Matti.
 
jparvio sanoi:
Oli eka juttuni Hifimaailmaan...

Onnittelut debyytistä, toivottavasti jatkoa seuraa. Porin Pekalla taisi mopo karata käsistä?
 
Tuore lehti osoittautui piristäväksi luettavaksi. Cyrus-juttu maistui minulle hyvin ja Pirkkakin sai ansaitsemansa puheenvuoron. Kyllä Hifimaailmaa tarvitaan.

Toimittajista sen verran, että maailma muuttuu ja näkemykset äänentoistosta myös. Maassamme on muutama erittäin kokenut toimittaja ja hifiarvostelija, jotka ovat kirjoitelleet vuosikymmeniä kotimaisin julkaisuihin. Otan ilomielin vastaan uudet kirjoittajat, joiden tajunnanvirrasta on mahdollista ammentaa lisää ajatuksia harrastukseen. Jussi Arvion jutusta sain irti juuri sen minkä halusinkin. Mies on selvästi lahjakas kirjoittaja, jolta toivottavasti tulee vielä lisää tavaraa jatkossa.
 
Jotta saa tehtyä analyysin äänestä täytyy kuunnella paljon ääntä, jotta saa tehtyä analyyttisen kirjoituksen täytyy kirjoittaa paljon.
Se että lehteen kirjoittaa harrastelijoita tai Arvion tapauksessa "harrastelija" on keino tuoda tähän maahan lisää aiheen päälle ymmärtäviä kirjoittajia.
Ja uusia näkökulmia aiheeseen.

Itse pidän suuntausta hyvänä.
 
Tilanne
Keskustelu on suljettu.
Back
Ylös