Hifimaailma 7/08

nikke

Käyttäjä
Liittynyt
23.1.2008
Viestejä
501
En ainakaan haulla löytänyt ketjua uusimmasta numerosta. Eli kolahti luukusta eilen ja mukana Hifistudion mainoslehtinen jossa myös mukana muutama mielenkiintoinen artikkeli.

Muuten lehden ensivilkaisun jälkeen totesin että parempi kuin edellinen numero. Enemmän 2ch-hifiä ja vähemmän kotiteatteri- ym roskaa. Mielenkiintoinen oli Eräpuun artikkeli McIntoshin vahvarista. Mietityttämään vain jäi että miksi juuri hän tuon vahvarin testasi kun ei laite tuntunut niin hirveästi kiinnostavan, putkimies kun on. Olisihan sen voinut joku muukin varmaan katsastaa. Hifimessuista varmaan ennätyspitkä juttu, en ainakaan muista että olisi koskaan ollut noin monta sivua messuista. Myös paljon kuvia, mistä kiitos.

Mielenkiintoinen juttu muuten on se että kun meikäläinen soittelee aina musaa fiiliksen mukaan niin jotenkin kummasti aina Hifimaailmaa lukiessa tekee mieli soittaa cd-levyjä, kun taas IWA:a lukiessa tekee mieli laittaa vinyylejä pyörimään. Hmmmm!? 8)
 
Ärsyttävää. Yleensä olen saanut lehden ensimmäisten joukossa, mutta nyt ei tullut tänäänkään postissa, joten siirtyy seuraavalle viikolle.

Mikä vahvistin muuten voitti sen ryhmätestin ja paljonko sai pisteitä?
 
Naim 5i voitti (yllättäen ;) ) ja sai kuunteluista yhdeksäiset sekä tähtiä neljä ja puoli.
 
milesdavis sanoi:
Naim 5i voitti (yllättäen ;) ) ja sai kuunteluista yhdeksäiset sekä tähtiä neljä ja puoli.

Fiddu miten tylsää... eikö muut osaa vieläkään rakentaa vahvistimia?
 
Saisivat joskus testata putki -ja trankkulaitteita samassa testissä.
 
Ihan jees, jep. Näitä vaffariarvioita kun luin jäi ihmetyttämään jokunen Nederstömin juttu:

Nait 5i sanallinen arvio ei oiken mairittele, esim.: viileä ja vaatimattomampi soundi kuin testin dynaamisissa laitteissa.

Samaan aikaan Vincentistä: Soundi ei ihan yhtä mehevä kuin testin parhaissa. No vain yksi on "parempi" ja se siis on vaatimattomampi.

Lähes kaikissa sanotaan että tummempi, hillitympi, kuivakampi kuin testin dynaamisemmat, riehakkaammat yms. Mikään ei sitten kuitenkaan ollut dynaaminen tai riehakas. Lisäksi numeroarvosanoilla 9 tai 9- testissä oli ainakin kolme tasaväkistä vahvistinta eikä 8,5 sekään jää kaukasi...
 
pirkka sanoi:
Lisäksi numeroarvosanoilla 9 tai 9- testissä oli ainakin kolme tasaväkistä vahvistinta eikä 8,5 sekään jää kaukasi...

Niinhän se vahvistimien kanssa tuppaa olemaan. Jos virranantokyky on sama eikä siompia murheita muutenkaan ole niin erot ovat aika pieniä.

--
 
Ärrr, eipä ole taaskaan tilaajan postilaatikossa lehteä näkynyt. Noh, katsotaan sitten maanantaina. Ja tulihan tänään sentään Stereophile.

:mad:
 
Itseasiassa tuossa testissä ei ole ollut kovinkaan hyviä vahvistimia ainakaan pisteytyksen kannalta, jo reilusti alle tonnin vahvistimet ovat saaneet parhaillaan jo sen 9- arvosanaksi aikaisemmin. Eli oliko Naim vain normaalilla hinnan edellyttämällä tasollaan?
 
Hirveä spoilaaminen teillä päällä ennenkuin ihmisetkin pääsevät lukemaan lehteä :-\
 
rajani sanoi:
Hirveä spoilaaminen teillä päällä ennenkuin ihmisetkin pääsevät lukemaan lehteä :-\

ihmisetkin? Mitäs me sitten ollaan, apinoita? Hifi-apinoita :D
 
Ei kyllä tipahtanut lehteä tänne Vihtiinkään tänään, joten ensiviikolle näköjään menee. :-\

Nyt rupesinkin oikein odottamaan lehteä, kun kerran kerroitte siinä vahvistin testejä olevan..
 
pirkka sanoi:
Nait 5i sanallinen arvio ei oiken mairittele, esim.: viileä ja vaatimattomampi soundi kuin testin dynaamisissa laitteissa.

Tuossa sanottiin kyllä vähemmän viileä...

Ainakin mun lehdessä :D
 
Vaasaan tipahti lehti. Mielestäni paljon parempi numero kuin edellinen.

Oikea vahvistin voitti testin. :p
 
Meikä päässy Sepin kanssa lehden sivulle 24. Harmi kun noi kaikki muutkin änkes samaan kuvaan :D :D
 
Back
Ylös