Hifimaailma 4/2010

rigging is fun

Moderaattori
Hifiharrastaja
Liittynyt
15.12.2006
Viestejä
11 801
"olinko eka ? " - > Jonkun se on kissa eikun lehti nostettava pöydälle ,

vaikka sen postimieheltä sain äsken suoraan handuun.

En nyt suoranaisesti sisällysluettelosta innostunut,
mutta sen lukeminen nyt ei ole koko lehti.

Eli ryhdynpä pikkuhiljaa kahlaamaan juurnalistien aikaansaannoksia1) läpi.

Ja sivistynyt keskustelu alkakoon , tästä :)

t. ' RIF ' , 1) ketun kettu kun eilen tuli Audio & Stereoplayn toukokuun nrotkin ostettua , hirvee suma
 
Minusta sisällysluettelo oli ihan hyvä. Lehteen ehdin paneutua vasta illemalla.
Postimiheltä en ehtinyt ottaa handuun.

:) v-a
 
Kannattaako lehteä tilata vai onko luettavaa 5% sisällöstä vrt. Mikrobitti?
 
Hexa sanoi:
Kannattaako lehteä tilata vai onko luettavaa 5% sisällöstä vrt. Mikrobitti?

Hifimielessä huomattavasti parempi kuin Mikrobitti ja minun mielestäni 65-85% on kulloisestakin lehdestä luettavaa. Jo kannatuksen vuoksi tuo pitää hankkia. En ole ehtinyt edes uuden sisällysluetteloa vilkaista, mutta heti kannessa - Asut Suomessa niin sinun on melkein pakko perustaa kaiutintehdas :D
 
Lehdessä ollut kauppiaan setti, eli 5000€ kokoonpano, edusti rationaalista hifiä. Ilahduttavaa. :D

t. jjahifi
 
Aurelia siellä, Aurelia täällä, joka puolella Aurelia :D
Uutuusmalli Saphirasta pikakoe, kuukauden "hifihenkilö" Nederströmillä nyt jo toiset Graphicat, 5K€:n kattauksessa Cericat, sitten vielä "sillä korvalla" Eräpuu kuunteli Graphikoita jollain putkarilla. Herää kysymys mihin hintaan "Micke" sai omansa...no vitsi.

Graphicojen hinta muutenkin ihmetyttää, alkuunsa vajaa pari v. sitten ne oli n. 4300€? ja nyt miltei 7K€! Asia joka tuossa merkin massaesiintymässä yllätti oli valmiskattauksen Cericat jotka oli johdotettu metritavaralla ilman liittimiä 8)
 
Pikaisesti läpiselattuna vaikutti hyvinkin mielenkiintoiselta. Luen tarkemmin viikonlopun aikana. Eihän Hifimaailmaa ja Mikrobittiä voi verrata keskenään, EIHÄN?
 
Jotenkin toi Aurelian puffaaminen alkaa menemään yli ja epäilyttämään enemmän kuin Duevel-hehkutukset. Eiköhän tyhmempikin ala tajuamaan mikä on meininki. En taida jaksaa enää tämän tilauskauden jälkeen jatkaa lehden tilaamista.

money_talks_ver2.jpg



edit: tekisi mieli kirjoittaa tonne hifimaailman omalle foorumille pyyntö siitä, että saisivatko tehtyä jotain testiä/juttua noista Aurelian kaiuttimista :D :D
 
Tilasin juuri tarjousjakson ja mielenkiintoisia kirjoitelmiahan tässäkin lehdessä mielestäni on. Pointsit lehdelle marginaalivalmistajien tuotteiden esittelyistä, niitä kun ei meidän Mustanpörssin hyllyltä löydy. Myös Nederströmmin kuunteluolosuhteiden ja tapojen esittely oli syväluotaavasti kirjoitettu. Tällaiset jutut palvelevat minua arvostelijoiden lukijana, kun saan tietää kirjoittajien kuuntelu-painotuksia ja hifitaustaa
T:Jan
 
moi
sain muuten käteen mutta tytöltä :D se voi olla sattumaakin noi jutut on osunut samaan numeroon kaiuttimesta .onhan niitä ollut ennenkin samasta merkistä muutama juttu.kauppiashan on valikoinut itse merkit,harva kritisoi asiaa jos sattuu itse omistamaan,merkin mistä on samassa lehdessä useampi .juttu vois sanoa ketä hoitaa merkin markkinoinnin ansaitsee liksan korotuksen. :D

semmosta julkaisua ei voi tehdä mikä aina tyydyttäs kaikkia lukijoita,eiköhän pidetä ainoa alan lehti pystyssä,mitä sitten luetaan,jos se menee nurin,välillä täytyy tyytyä vähempään,niinkuin elämässäkin.mun mielestä ihan kohtuullinen numero.
ter,reiska
 
Minä lopetin jo tilauksen miksi tämä tulee vielä.

i
 
Gurun testi oli mielenkiintoinen,ja se tarina. Kerronpa hieman omia tuntemuksia. Kaksi nuorempaa Ruotsin kauppahenkistä kaveria kävi meillä (ja monessa,muussakin paikassa),ja he demosivat tuotteen. Kuuntelimme kaiuttimet liikkeessä,ja siinä oli paljon mukavia puolia,mutta kokonaisuus ei miellyttänyt minua. Kundit paasasivat jenkkien ja brittien testeistä,mutta minä kuuntelin tuotteen. Sanoin hillitysti mielipiteeni,ja en koskaan ole nähnyt kauppureita,jotka lähtevät niin nopeasti ovesta ulos. Kertovat vielä mennessään,että sinulle he eivät missään nimessä näitä myisikään,vaikka haluasit. Pojaat ovat varmasti antaneet ohjeet myös nykyiselle maahantuojalle,koska kertaakaan niitä ei ole minulle tarjottu jälleenmyyntiin :D Että sellaisia kavereita naapurimaasta,mutta todellakaan kysymyksessä ei ollut se suunnittelija,ehkä se klarinetin soittaja.Se puhalsi mulle :D
 
ikis60 sanoi:
semmosta julkaisua ei voi tehdä mikä aina tyydyttäs kaikkia lukijoita,eiköhän pidetä ainoa alan lehti pystyssä,mitä sitten luetaan,jos se menee nurin,välillä täytyy tyytyä vähempään,niinkuin elämässäkin.mun mielestä ihan kohtuullinen numero.
ter,reiska

Eihän mulla tulis mieleenkään lopettaa tilausta, onhan joka numerossa sentään kourallinen ECM-levyjä Eräpuun ruodittavana :D

Vaikka tuo Aureliakerroin oli työtapaturma niin merkkihän on kiistämättä vuosikymmenen merkittävin kotimainen kaiutintulokas ja vauhti tuntuu kiihtyvän. Nuo Graphicat vois mullekin laittaa teatterisettiin Mannepaani-10:n tilalle ja habitus ei järkyttävästi muuttuis 8)
 
sepi_1 sanoi:
Graphicojen hinta muutenkin ihmetyttää, alkuunsa vajaa pari v. sitten ne oli n. 4300€? ja nyt miltei 7K€! Asia joka tuossa merkin massaesiintymässä yllätti oli valmiskattauksen Cericat jotka oli johdotettu metritavaralla ilman liittimiä 8)
Muutoksia on tehty,mutta olisiko syy kenties siinä,että Suomesakin on pakko nostaa hintoja ulkomaan myynnin takia. Tuote ei voi olla nykypäivänä meidän markkinoilla hemmetin paljon halvempi,kuin muualla,mm Ruotsissa. Valmistuskustannukset ovat samat,mutta välikäsiä tulee markkinointiin ja myyntiin,jotka haluavat luonnollisesti omansa. Näin otaksun.Kun myynti ksvaa ja laajenee,ja markkinavoimia tulee mukaan,niin noin siinä käy.
 
Back
Ylös