Hifiharrastajat ry: Jäseneksi liittyminen

Tilanne
Keskustelu on suljettu.

Jyrki_P

Hifiharrastaja
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
9 042
Kaupunki
Lahti
Hyvä keskustelupalstan käyttäjä,

tämä foorumi on Hifiharrastajat ry:n ylläpitämä. Yhdistys perustettiin vuonna 2005 ja sen tarkoitus on edistää yleistä äänentoistoalan harrastustoimintaa Suomessa sekä alan harrastajien välistä kanssakäymistä. Kuten olet varmasti huomannut, keskustelu foorumillamme on rentoa ja ilmapiiri avoimen ystävällinen.

Foorumi on merkittävä osa toimintaamme, mutta järjestämme myös alan tapahtumia. Jäsenet voivat osallistua tapahtumiin, vieläpä usein varsin edullisesti. Jos haluat liittyä jäseneksi lähetä yhteystietosi linkin takaa löytyvän lomakkeen kautta:


(HetL 8 Mon 2, antaessasi yhdistykselle henkilötietosi sallit yhdistyksen säilyttää niitä rekisterissään ja käyttää niitä yhteydenpitoon kanssasi).

Voit myös kertoa, haluatko osallistua aktiivisemmin jonkinlaiseen toimintaan.

Paluupostissa saat tilinumeron ja henkilökohtaisen viitenumeron, jota käyttäen voit maksaa jäsenmaksun. Muista käyttää viitenumeroa!
2021 jäsenmaksu on 15 euroa.

Tervetuloa jäseneksi kasvavaan yhdistykseemme.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Tästä lähtien käsittelen uudet jäsenhakemukset korkeintaan muutaman päivän viiveellä ja lähetän ne edelleen ylläpidon käsiteltäväksi välittömästi. Pahoittelen aiempia ongelmia jäsenhakemusten käsittelyssä. Jos olet aiemmin hakenut jäsenyyttä, etkä ole saanut vastakaikua, ystävällisesti pyydän ottamaan yhteyttä minuun :)
 
Nyt toimii jäseneksi liittyminen nopeasti! Ja nyt jos koskaan kannattaa liittyä jäseneksi, sillä syksyllä on tulossa paljon hienoja tapahtumia :)
 
Jäseneksi liittyminen ja Hifimessut

Vajaan viikon kuluttua alkavat Hifimessut Helsingissä on tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin. Ja Hifiharrastajat ry:n jäsenenä 12 euron sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Kymmenellä eurolla saa siis enemmän kuin kymmenen euroa, joten olemme keksineet tavan rikastua. Ilo ei kuitenkaan lopu vielä tähän, vaan myös tuleville Musiikkimessuille (sisältäen kirja- ja ruoka(viini)messut) jäsen kävelee sisään paraatimarssia kassajonon ohi.

Aikaa on kuitenkin hyvin vähän. Toimitan tiistaina jäsenluettelomme hifimessujärjestäjälle, joten vielä tämä päivä ja huominen on aikaa ilmoittautua jäseneksi. Kannattaa rekisteröityä ensin foorumille (jos sitä ei ole tehnyt) ja sitten lähettää hallitukselle pyydetyt tiedot sisältäen foorumin käyttäjätunnuksen. Laskutan kympin jäsenmaksun sitten lähiaikoina.

Jyrki
 
Jäseneksi tulemisen etuihin kuuluu myös vireä aluetoiminta. Kun liityt jäseneksi, ilmoita asuinseutusi aluevastaavalle (luettelo heistä näkyy jäseneksi liittymisen jälkeen foorumin jäsenalueella), jos olet kiinnostunut osallistumaan kuuntelu- yms. tapahtumiin tai niiden järjestämiseen. Tapahtumia järjestetään jo melkoisesti ympäri Suomea.
 
Tilanne
Keskustelu on suljettu.
Back
Ylös