Hifiharrastajat ry: Foorumille rekisteröityminen

Tilanne
Keskustelu on suljettu.

webmaster

Administrator
Moderaattori
Liittynyt
10.9.2007
Viestejä
271
Hifiharrastajat ry foorumilla keskusteluun osallistuminen on mahdollista vain sen jälkeen kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Rekisteröityminen keskustelupalstalle ei edellytä yhdistyksen jäseneksi liittymistä. Osallistuminen keskusteluun foorumin jäsenalueella on osittain rajattu vain Hifiharrastajat ry jäsenille.

Huomaathan, että rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta ja rekisteröitymisen hyväksyntä vie aina jonkin aikaa, tapauksesta riippuen jopa viikon. Tämä käytäntö on otettu käyttöön yksinkertaisesti häiriköinnin hillitsemiseksi.

Lisäksi foorumille yrittää rekisteröityä jatkuvasti uusia käyttäjiä epämääräisistä ulkomaalaisista IP-osoitteista / sähköpostiosoitteista.

Huomaathan siis että rekisteröitymisesi saatetaan hylätä esimerkiksi seuraavista syistä:
1. Käyttämäsi koneen IP-osoite / host ovat ulkomaalaisia
2. Käyttämäsi sähköpostiosoite on yleisesti tunnetulta, roskapostittajien käyttämältä ilmaiselta palveluntarjoajalta
3. Mikään rekisteröitymisessäsi ei viittaa suomalaisuuteen

Tarkoitus ei ole tietenkään syrjiä ulkomailla asuvia tai ulkomaalaisia, mutta suuren rekisteröitymisyritysten määrän takia seula on oltava tiukka ja välillä asiallisia rekisteröitymisiä voi vahingossa tulla hylätyksi.

Jos mielestäsi asiallinen hakemuksesi hylätään, ota yhteyttä ylläpitoon (webmaster@hifiharrastajat.org) niin rekisteröimme tunnuksesi.
 
Tilanne
Keskustelu on suljettu.
Ylös