Hifiexpert nettikauppa virossa

Kimizu

Käyttäjä
Liittynyt
20.6.2010
Viestejä
6 066
Morjes.huomasin kyseisen nettikaupan myyvän laatuhifiä aika edullisesti.Onko kenelläkään tilaus kokemuksia tuosta. Ainakin Nad c375bee lähtis houkuttelevaan hintaan..Gradient evidencelle vois olla ihan jees vahvistin
 
Itse kans katsellut kyseisen firman valikoimaa mielenkiinnolla. Accuphaseakin näyttää olevan hyvä valikoima tarjolla. Naimia on tarjolla myös, paitsi se "halvin" Naim Audio NAIT 5i-2 integroitu puuttuu hinnastosta (CD:nä löytyy CD5i-2 1046€), XS (1578€) vahvistin sitten taas löytyy.
 
Terve! Ei Taida kenelläkään olla kokemuksia tuosta verkkokaupasta.veikkaan että herätti mielenkiintoa.. taitaa pitää vaan riskillä tilata ja odotella.. :p
 
tuohon hintaan noita taitaa saada suomestakin, kun vähän tinkaisee. Ei ainakaan monesta kympistä jää kiinni. Ja tuohon vielä kuljetus päälle, niin aika lailla suomihinnoissa ollaan. Melkein mieluummin menisin tinkimään ja kuuntelemaan perinteiseen hifiliikkeeseen, säästöt tuolta eivät mielestäni ole kummoiset. Verkkokaupoissa kun ei ole sitä tinkaamisnappulaa.
 
Kun luet noiden sivut kunnolla niin herrat pyytävät ottamaan yhteyttä ja kysymään tarjousta. Eikä noita tarvitse välttämäti tilata, käy hakemassa tallinnasta. PK-seudulta lyhyempi matka tallinnaan kuin tampereelle.

En ole ostanut kyseisestä putkasta vielä mitään, mutta kieltämättä vaikuttaa houkuttelevalta.
 
lähetin kyseiseen liikkeeseen reilu 2 viikkoa sitten kyselyn sähköpostilla eikä oo vieläkään tullu vastausta. b&W kaiuttimet on todella halpoja siellä jos ne on pari hintoja.
 
Erikoinen juttu toi hinnan ero joissain tuotteissa. esim. mcintosh ma7000 maksaa täällä 11500 ja tuolla 7200. Toi on jo käsittämätön hinnan ero..
 
javakalle sanoi:
Kun luet noiden sivut kunnolla niin herrat pyytävät ottamaan yhteyttä ja kysymään tarjousta. Eikä noita tarvitse välttämäti tilata, käy hakemassa tallinnasta. PK-seudulta lyhyempi matka tallinnaan kuin tampereelle.

Helsinkistä Tampereen keskustaan on junalla 1,5 tunnin matka.
 
saa olla kova poika tinkimään että saa esim tuon nad c-375 been samoihin hintoihin ku tallinnassa.ja täältä susirajalta on pitkämatka lähteä hakemaan. ja täällä on suolaset hinnat paikallisissa.ei kiinnosta niissä asioida.
 
javakalle sanoi:
Kun luet noiden sivut kunnolla niin herrat pyytävät ottamaan yhteyttä ja kysymään tarjousta. Eikä noita tarvitse välttämäti tilata, käy hakemassa tallinnasta.

Onhan se noinkin. Ja jos tuolta saa hyvän tarjouksen niin miksei. Tarkoitin tosiaan, ettei noiden listattujen hintojen takia vielä kannata tuolta tilata, kun samaan hintaan saa tuettua suomalaistakin yrittäjyyttä.
 
Kimizu sanoi:
saa olla kova poika tinkimään että saa esim tuon nad c-375 been samoihin hintoihin ku tallinnassa.ja täältä susirajalta on pitkämatka lähteä hakemaan. ja täällä on suolaset hinnat paikallisissa.ei kiinnosta niissä asioida.

Enpäs tuota NADia katsonutkaan. Naimit siis lähellä suomen hintoja.
 
^ Okei, jos XS maksaa Tallinnassa 1578€ ja Suomessa 1850€, erotus melkein 300€. Ajatellaan että saat Suomessa tingattua hintaa alaspäin tuosta listahinnasta, niin eikös se sama asia päde myös Tallinnan päähän, listahintahan se tuo 1578:kin on ? Lisäksi jos hommaa siihen vielä CD5-i2:n, hintaero siinä on 200€, Tallinnan ja Suomen listahintoja jos katsotaan. Niin sitä pikkuhiljaa alkaa sitä "isoa" eroa jo tulemaan.
 
Juuso69 sanoi:
Ajatellaan että saat Suomessa tingattua hintaa alaspäin tuosta listahinnasta, niin eikös se sama asia päde myös Tallinnan päähän, listahintahan se tuo 1578:kin on ?

Tosiaankin olettaen, että saa sähköpostin välityksellä tingattua. Veikkaan, että heidän antamansa alennukset alkavat vasta kun tilataan vähän isompia kokonaisuuksia, esim. vahvistin ja soitin tai useampi setti kerralla. Toki, ihan mutua, mutta toisaalta harvemmasta verkkokaupasta saapi tingittyä.

Mutta jos joku minut todistaa vääräksi ja saa tuolta hyvän diilin, niin ei ole minulta pois :) Minulla vain on varaukseni näihin too-good-tobe-true -puljuihin. Ei siitä muiden tarvitse kärsiä :)
 
Juu :) Se on sitten asia erikseen, kuka niitä hyviä diilihintoja kertoo tänne julkisesti. Tuntuu että osalla porukasta on hyshys meininki kun ollaan saatu joku uusi hifituote alle ovh:n.
 
Jep! ei kai tässä muuta ku soittaa tuonne ja kysyä tarjousta.se on taas eri juttu minkälaista" suomea" tallinnan päässä puhutaan.Lupaavat suomenkielistä palvelua. Kuka on ensimmäinen ;) Takuu asioista ei ole tietoa. Yks toinen putiikki minkä huomasin on HIFIKLOBE.ei oo pahat hinnat sielläkään..Eu.ssa toiminta
 
Av-tavara ei ainakaan ole tuolla halpaa, suurin osa vahvistimesta jopa kalliimpia kuin suomessa. Mutta nuo ovatkin sellaista volyymituotetta, toisin kuin high-endimpi tavara jossa on hyvät katteet tai hullut katteet :D
 
Joissaki hinnoissa noiden kajareiden osalla jopa arvelluttaa että onko ne kappale vai parihintoja. Kertokaahan kokemuksia kun vaan joku sieltä oikeasti jotaki tilaa. Ite oon kyllä liian arka testaan.
 
Jos ovat parihintoja niin on kyllä epäilyttävän edullisia esim, Dali Helicon 300 MK2 2071€ suomessa 3290€ tai B&W 804 Diamond 3600€ suomessa 7000€ eli taitavat olla kappale hintoja.
 
Jos myyntihinnan yläpuolella lukee "jalustakaiuttimet" ja ostokoriin kun laitat ne, tulee ilmoitus "Dali Helicon 300 MK2 Jalustakaiuttimet on lisätty Ostoskoriisi." Niin ei tuosta monikkomuodosta voi juuri muuta päätellä kuin parihinta se on.

Mainittakoon vielä että Ayon Audion uutukainen CD-2s on kotosuomessa 3990€ ja tuolla 2998€.
 
Back
Ylös