Hifi-lehti tulee taas?

Hinkkanen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
5 000
Kaupunki
Tampere
Näin tänään töissä Mikrobitin tai Pelit-lehden (en tosiaan muista kumman) uusimman numeron, jonka takakannessa mainostettiin julkaisua nimeltä Hifi. Sanoma Magazinesin sivuilta löytyi lisätietoa. Näyttäisi ilmestyvän 17. syyskuuta eli melko sopivasti messuille ja olevan Mikrobitin erikoisnumero. Julkaisun mediakortin mukaan se on "Hifi-erikoisjulkaisu kaikille upeasta äänestä ja terävämmästä kuvasta nauttiville kuluttajille". Onko se meitä varten, se on tietysti ihan toinen juttu.

Juhani
 
Juuri kun siitä vitsauksesta päästiin eroon. Taidan jatkaa ulkolaisten lehtien lukemista. :-\
 
Säälittävää rimpuilua. Antaisivat jo nyt olla, kun eivät kuitenkaan osaa hyvää lehteä tehdä.
 
"Tuotteiden valinnassa on muiden ominaisuuksien lisäksi kiinnitetty huomiota designiin, jotta laitteet sopisivat tyylikkäästi kodin sisustukseen."
Tämä kertoneekin jo tarpeeksi siitä, minne kyseisen julkaisun voi työntää :-\.
 
Noh, onneksi se on vain yhden numeron mittainen erikoisjulkaisu, eikä sitä ole mikään pakko ostaa. Sanon onneksi sen takia, ettei millään huvittaisi ruveta tappelemaan maksetuista tilauslaskuista taas uuden kustantajan kanssa :D.
 
Joku vissiin meinaa että toinenkin perushifilehti uppoaa kansalle. No, kai se menis. Ekana testaillaan halppikset TekniikanMaailmassa, ja samat roippeet "hifi" lehteen. Onneksi on IWA.
 
Tuohan on vain yksittäinen erikoisnumero. Saa nähdä tuleeko ostettua...
 
Heh,
Magazinessa on sitten "vanha suola janottanut". :D
Pitää tuokin tuotos ihan mielenkiinnosta vilkaista, jos vaikka joku hyvä artikkeli olisi sen sivuille osunut. - Eihän sitä IWA:an voi edes verrata, mutta katsotaan nyt mitä ovat saaneet aikaan. Ovatko Magazinessa sitten opetelleet kunnollisen lehden tekoa, vai onko kyseessä vain Hifi-lehden hiljaa hiipuvan hiilloksen ääressä lämmittely.
 
Ihan varmasti ostan. :D Parhaita hupilehtiä ovat just teknarin hifiartikkelit ja luultavasti tuo tuleva. :p

Äänentoistolaitteissa otetaan huomioon ominaisuuksien lisäksi myös ulkonäkö. :) Otetaankohan elektroniikan äänenlaatuun mitään kantaa vai vain säätöjen määrään?
 
japanin keisari sanoi:
Koistisen ja Kotilaisen paluu olisi tervetullut,Haikosta ei ole ikävä.
Niin tulee. Pekka Koistinen ja Lauri Kotilainen olivat työkavereitani Tecnopress Oy:ssä, kun aikanaan perustimme Suomeen Hifi-lehden.
Olin itse ihan ensimmäisen numeron päätoimittaja ja sitten päätoimittajana toimi pitkään Pekka Koistinen.
 
Hifi-lehti oli ennen vanhaan ihan asiallinen lehti ja sillä on ollut suuri vaikutus omaan harrastukseeni 80-luvulla.
 
japanin keisari sanoi:
Koistisen ja Kotilaisen paluu olisi tervetullut,Haikosta ei ole ikävä.

Pekka ja Lauri ansaitsevat arvostuksensa. Haikonen toteteutti ylhäältäpäin annettua tehtävää, jonka lopputulemana meillä on nyt kaksikin toisiaan täydentävää alan julkaisua. Ei hassumpi suoritus sekään:)

yst.terv: jaffae
 
jaffa sanoi:
Pekka ja Lauri ansaitsevat arvostuksensa. Haikonen toteteutti ylhäältäpäin annettua tehtävää, jonka lopputulemana meillä on nyt kaksikin toisiaan täydentävää alan julkaisua. Ei hassumpi suoritus sekään:)

yst.terv: jaffae

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kaapista löytyy jo runsaat 20 vuosikertaa Hifiä, joten eiköhän tuo erikoisnumerokin pidä hommata.
 
Vaikka wanha lehti ei ollutkaan noin 20 000 kpl levikillään Helsinkimedialle riittävä kultakaivos niin mitä kerman kuorintaa yhdellä messunumerolla on sitten saavutettavissa? Ettei vain painos jäisi omiin käsiin :p
 
Aika erikoinen veto. Haetaanko tällä tunnustelua että olisiko vanhalla brändillä kysyntää uuden Hifimaailman rinnalla vai mitä ihmettä?

Tuskin kuitenkaan enää Hifi-lehteä yrittävät nostaa henkiin, sehän olisi suorastaan järjenvastaista kun ensin lehti ajetaan alas "marginaalisena hörhöilynä" ja sitten toisen julkaisun paikattua tyhjän aukon alettaisiin markkinoimaan samaa julkaisua uudestaan kovemmalla kilpailulla. Kyllä tässä on ihan taas jokin tuntematon markkinasegmentti hakusessa sanoisin. En vain ymmärrä mikä.
 
Tämä on varmasti ihan strateginen juttu, joka on ollut julkaisijalla tiedossa ja suunnitteilla jo kauan. Tästä syystä he vaativat että Hifimaailma muuttaa logoaan siten että HIFI irrallisena ei korostu, koska Sanoma Mag pitää kiinni tuotemerkistä HIFI - lehti. Sanomien näkemys lienee että yksi erikoisnumero vuodessa on kannattava.
 
Jeje!

Design-härpäkkeitä. Harmi kun ei ole muijaa tällä hetkellä, ton olisi voinut lykätä sille luettavaksi avotakka-nipun päälle. Toivottavasti jakaisivat noita edes ilmaiseksi messuilla. Ei ole ainakaan mitään mielenkiintoa kyseisestä julkaisusta maksaa.
 
Eikö tuo tule edes kestotilaajille ilmaiseksi? Jos ei, kituva kymmenvuotinen kestotilaukseni päättyy siihen. Hifinhän piti olla mukana Bitin yhteydessä...
 
Back
Ylös