Hei! Ostin uudet kuulokkeet.

Nuo on sillä alkuperäisellä (?) pannalla, eli metallia ja nahkaa hiilikuidun asemesta. Ei noi päässä ihmeemmin moshata, mutta harvemmin sitä muutenkaan luurit päässä tulee riehuttua jos salitreeniä ei lasketa. Classicia mäkin mietin, mutta tulin siihen tulokseen että jäis liikaa kaivelemaan vaikkei edes olis suoraa vertailukohtaa. :D Vielä tässä puntaroin Roonin asentamista, mutta en tiedä uskallanko enää koskea ton Chord Polyn asetuksiin kun kerran sain sen pelaamaan.
Hiilikuitua taitaa olla Audezella vain 4, 4z ja mx4 malleissa. Muissa panta on metallia. Vanhimmissa malleissa oli se kiinteä panta jossa ei ollut sitä päälakea vasten tulevaa nahkalärpäkettä.
Audeze-LCD-2.jpgLCD2rosewood_03final_1200x.jpg

Mulla oli 3f jossa oli tuo vanha panta ja tuo uusi systeemi on kyllä 10x mukavampi. Harmi kun Audeze tietää sen itsekkin ja pannat on hinnoiteltu sen mukaan. 🤑
 
Ostin kuuden vuoden haaveilun ja arpomisen jälkeen vm. 2016 bamburunkoiset Audeze LCD-2 Fazorit käytettynä. Olisko ollut nimim. humppahippi, joka näistä aikoinaan tuolla merkin omassa ketjussa kertoi, että päivityshalut olivat päättyneet ainakin hetkeksi. Nyt eletään toki vielä kuherruskuukautta, mutta uskallan jo nyt yhtyä tuohon näkemykseen. Jännä, miten luonnolliselta ja livemäiseltä nää kuulostaa noiden Meze 99 Classics -luurien rinnalla, jotka nekin toki kelpo pelit. Etenkin toi bassopuoli on hämmentävä: nyt vasta kuulen esim. jotain Notkean rotan alkupään tuotannon bassokulkuja, kun aikaisemmin ne on vaan puuroutuneet jyminäksi. Ja hitto miten Hugh Masekela toimii näillä! Vähän ehkä yllätti kans se, miten vähän näiden kanssa on tullut fiilisteltyä varsinaisia hifihyveitä ja keskityttyä vaan musiikkiin.
On sitä varmasti tullut joskus noinkin sanottua - nyt voi kyllä paljastaa, että kyllä ne päivityshalut jossain vaiheessa palasi ja kolmet tai neljät kuulokkeet on ollut noiden jälkeen :rolleyes:. Toki hintaluokissa on noustu näissä päivityksissä reilusti ylöspäin.

Mutta kyllä noiden luurien kanssa edelleen musiikkia varmasti tyytyväisenä kuuntelisi, jos nykyiset kuulokkeet otettaisiin pois ja LCD-2F:t lyötäisiin käteen. Eli kyllä edelleen pidän niitä hyvinä kuulokkeina (y)
 
Suljetut Ollot saapuivat. Siististi tehdyt. Padit oli mielestäni liian pehmeät. Brainwavz padit ratkaisivat ongelman. IMG_20210422_211529760_HDR.jpg
 
^Miltä OLLO kuulosti? Itse olen muutaman kuukauden käyttänyt avointa mallia.Todella tasapainoinen
soundi.Hintalappuun ei pidä tuijottaa tämän tuotteen kohdalla.Kestää vertailun monta kertaa kalliimpien kuulokkeiden rinnalla.Vaihdoin kuulokejohdoksi ForzaAudioWorksin kuulokejohdon.Johan
pelittää!
 
Tuli nuo samat Ollon suljetut hommattua ja olen kyllä tosi tyytyväinen näihin. Laadukaasti rakennettu ja ääni hyvin tasapainoinen. Näitä jaksaa kuunnella pitkään ilman kuuntelu väsymistä. Suljettu rakenne niin voi luukuttaa illallakin niin ettei muita perheenjäseniä häiritse. Pitää ostaa joku kuulokevahvistin kun nyt iphone adapterin avulla kuunellut puhelimesta.
 
^Samaa mieltä itse kuulokkeista.Suosikkini nykyään,vaikka toki hyllystäni löytyy huomattavasti kalliimpiakin.Mitä tulee kuulokevahvariin,niin esim.HH:n käytettyjen osiosta voi löytyä silloin tällöin
hyviä vaihtoehtoja.Samoin voi miettiä,että ostaako erillinen DAC,joita löytyy hyviä uutenakin muutamalla sadalla eurolla.Samoin suosittelen hyvän kuulokejohdon hankkimista esim. ForzaAudioWorksin valikoimasta.Setti kuntoon,niin voipi nautiskella vuosia.Itsestään selvyys on hyvä välikaapelivarasto.
 
Osaisiko joku vinkata jotain kovaa säilytyskoteloa noille Ollon kuulokkeille?
 
Täällä viikonpäivät kuunneltu suljetuilla Olloilla. Mikään näillä ei korostu. Huono soundiset levyt kuulostaa huonoilta. Alapäätä kaipaisin ehkä lisää. Olen tainnut tottua kuulokkeisiin joissa pientä ylempien matalien korostusta. Täällä jatketaan harjoituksia.
 
^Suosittelen edelleen ForzaAudioWorksin mallistosta kuulokejohtoa.Ainakin omalla kohdalla soundi
parani rutkasti,myös se alapää.
 
Täällä ehdittiin jo antaa neuvoja.Johto mitä käytän OLLOssa ( avoin malli ) on ForzaAudioWorks Claire
HPC MK2.Kyse ei siis ole basson lisäämisestä,vaan sen ulostuomisesta ja laadusta.Tässä mielessä kannattaa aina satsata hyvään johtoon.Yleensä kuulokkeen mukana tuleva stock-johto ei ole se paras johto ko.kuulokkeelle.Tätä samaa johtoa käytän toisinaan Hifiman Edition X-mallissa ( 2.5mm mikro-
liitäntä ).Mikä sitten on kallis johto? Olipa johto minkähintainen tahansa,niin sen on aikaansaatava
hyvä lopputulos.
 
Tarjouksesta Sony WH-1000XM3, jos joskus taas joutuu bussi- / junamatkalle töihin. Eli en nyt oikeastaan noita tarvinnut, mutta voihan sitä vähän tommottiin harrastaa. Ajattelin näillä myös nyt kokeilla bluetoothia, aikaisemmin aina käyttänyt vastameluja langallisina.
 
^ minäkin ostin tuollaiset n viikko sitten. Ovat (Tidalin kanssa) viimeinen naula minkään fyysisen formaatin arkkuun, se on selvä jo nyt. Siis mulle, tietysti.

Korjaan: malli(ni) on WF- jne, siis napit, ei kupit.
 
Viimeksi muokattu:
Toisaalla jo sanoin että ostin Koss KPH30i't, meni väärään ketjuun. Nuo tuli hankittua ihan mielenkiinnosta kun jokapaikassa kehua retostavat, saapi nyt nähdä kun pääsee leikkimään eri padeilla ja muulla, että minkälaiset hilavitkuttimet noista loppupeleissä saa aikaan. Ei nuo pahalta kuulosta nytkään noin halvoiksi, paitsi että bassoa pitää saada vähän inhimillisemmälle tasolle. Kerran kerkesin jo purkamaankin.
 
Sony WH-1000XM3
Hyvinhän tuo Bluetooth toimii ja kuulokkeet ovat ihan OK. Hiukan tuo bassovoittoisuus häiritsi ja joudun Samsung Music-soittimesta vetämään alempia hertzejä pienemmäksi. Vaikuttavat hyviltä bussikuulokkeilta, varsinkin vastamelu tuntuu hävittävä ympäristön ääniä hyvin. Ei kuulu enää vaimonkaan jutut.
 
  • Haha
Reaktiot: J1
Back
Ylös