Halpa cd-soitin

jenkki

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2008
Viestejä
54
Eli tuttavalle pitäisi löytää halpa cd-soitin vanhaan 2ch kokoonpanoon. Eli soittimen on oltava uusi ja hinnan kohtuu edullinen. Vahvistimena toimii joku Pioneerin vanha (80-luvun loppu?). Kaiuttimia en nyt muista, mutta ei niilläkään nyt kuuhun mennä :). Sen verran mennään ot puolelle, että tarkoituksena olisi löytää pyörittäjä cd-levyille, eikä mitään varsinaista Hifi-kamaa (kuten hinnasta ja laitteista huomaa ;)). Yamahalla näkyi olevan jokin laite n.150e, mutta alemmas saisi mennä. Kysyn nyt sitten täältä kun en mistään itse löytänyt.
 
Tuota vähän arvelinkin. Tässä taitaa vaan olla vaarana lähtö koko laitteiston päivitykseen. Noh, eipä ole minun murheeni :)
 
Kelpaisikohan kuitenkin käytetty? 90-luvun cd-soittimia on paljon myynnissä huuto.netissä, kirppareilla ja ekotoreilla eikä hintaa ole yleensä muutamaa kymppiä enempää. Olisi hyvin linjassa tuon muun setin kanssa.

DVD-soittimien käytettävyys ja ääni ei valitettavasti ole cd-soittimen luokkaa ja kun uudet cd-soittimet eivät ilmeisesti mene budjettiin niin vaihtoehtoja on varsin rajallisesti.
 
Niin no, olisihan se periaattessa mahdollista tyytyä käytettyyn. Täytyy vähän kuulostella. DVD-soitin ei nyt kuitenkaan ole ihan sitä mitä haen. Ja tuollaisen setin kanssa ei viitsisi kauheasti panostaa soittimeen, kun muiden laitteiden päivityksestä ei ole ollut mitään puhetta (vanha soitin hajosi).
 
Suosittelen kuitenkin käytettyä soitinta, joskus niissä tekee löytöjä.
 
Juu kiitos vastaajille. Eiköhän tästä lähdetä nettiä penkomaan, jos sieltä vaikka joku "timantti" löytyisi.
 
Back
Ylös