Guanzhou (Kanton) hifi messut 2009

pirkka sanoi:
Mutta toitottelit kuitenkin ???

Kun heitettiin epäilys ummehtuneista käsityksistä, totesin että näin ei välttämättä ole viitaten aika tuoreisiin kokemuksiini.
 
kre sanoi:
Kun heitettiin epäilys ummehtuneista käsityksistä, totesin että näin ei välttämättä ole viitaten aika tuoreisiin kokemuksiini.

Jep, jep. Itsekin tuuletin ajatuksiani pari vuotta sitten ja ostin amerikkalaisen läppärin. Ei olisi pitänyt. Ollut huollossa kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla vaihdettu emolevy. Ihan ping pong kamaa kaikki jenkkiroju... ;)
 
Mallas sanoi:
Ihanko se oli tehty jenkeissä? ;)

Ei tietenkään. kaikkihan nykyisin tekee kaiken kiinassa kun se on niin hyvä... huono... ? hyvä... kuitenkin siellä tehdään paljon... saattoi olla muuten japanissa tehty.

Täytyy pirskuta tarkistaa kun kotiin pääsen
 
Eikö se mennyt niin, että Japanista alettiin toisen maailmansodan jälkeen tuoda halpaa rihkamaa. Sen jälkeen rihkama siirtyi Hong Kongiin ja Taiwaniin. Nyt se tulee Kiinasta, hetikohta Intiasta, ehkä sen jälkeen Afrikasta. Olisiko sitten Euroopan vuoro?
 
kkoskela sanoi:

No sehän se oli! Olisihan tuo pitänyt muistaa. Ei muuten ole tän läppärin kuorissa merkintää valmistusmaasta eli en osaa nyt haukkua oikeaa tahoa... suomalaisessa huollossa kuitenkin korjattiin ja nyt on toiminut jo pitkään.

Kiinassa voi saada halvalla turisteille ja snobeille tehtyä sutta ja sekundaa, kopioita tai muuten vain taitamatta tehtyä tavaraa. Mutta sitten voi saada yhtä halvalla esim ylijäämä eriä länsimaihin tuotetusta tavarasta, jolloin laatu on ihan sitä samaa kuin meillä ja sitten voi saada kiinan markkinoille tehtyä laatutavaraa ja edelleen hinta voi olla huvittavan halpa. Pitää olla ns tarkkana ja sieltä ei kannata mitään ostaa sikana säkissä. Kiinassa on tosiaan melko iso hyvinvoiva keskiluokka ja heidän laatuodotukset ylittää monasti meidän kotoiset normit.
 
Back
Ylös