ground zero 12" subwoofer ongelma

robo

Käyttäjä
Liittynyt
2.12.2009
Viestejä
10
eli ostin kyseisen elementin ja iskin kiinni ja pienelläki volumella alko nakuttaa ??? siinä on kiinni joku aika vanha subbarivahvistin merkkiä juster :D (liekö siinä vikaa??) ja siihen on liitetty procasterin 7x100w kotiteatterivahvistin jos joku viisaampi kertoo miten ongelman saisi korjattua olisin erittäin kiitollinen :D
 
procasterilta tulee 8 ohmii mut tosta toisesta en tiiä ku siinä ei lue enkä oo netistäkää löytäny pahemmin tietoa
 
^/^^Pitäisikö HH:n saattaa markkinoille jonkinlainen "Hifin perusteet" tms. opas ihan pikapuoliin?

t: Pasi
 
no anteeks nyt kauheesti jos on tyhmä kysymys mut en viittis lähtee kokeilee ku en haluis pistää tota paskaks ku ei oo joka viikko laittaa 170e rahaa elementteihin ja jos jollai olis ratkaisu kyseiseen pulmaan ja jakasi viisauttaan ni olis hienoo
 
No joo ei nyt ollut tarkoitus mitenkään vi**uilla. Pahoittelen, vastaukseni oli "hiukan" tökerö. Jos kuitenkin aluksi kertoisit vehkeittesi tarkat mallimerkinnät ja miten olet ne kytkenyt toisiinsa, niin varmaan joku osaa sen perusteella jotain neuvojakin antaa.

t: Pasi
 
ProCaster AV-4330 sen sub liitännästä toho justerin vahvistimeen(ja edelleenkää siitä ei oo muuta tietoa eikä mulla oo siihen manuaalia ku ostin sen kaverilta vuosia sitte) sen sisältä alkuperisestä johdosta mikä on korvattu paksummalla subwooferiin ja tällä systeemillä on vanhalla subbarilla toiminu mutta se olikin mallia deuzer. mutta kun kytkin gz kiinni samoihin johtoihin alko nakuttaa eikä se voinu iskee pohjaan. ja pääsin foorumille tänää kirjautuu että en oo pahemmin tutustunu miten täällä asioista puhutaan että vinkkeja otetaan vastaan jos ei nyt montaa sivua vi**uilua :D
 
on juuri kyseinen elementti ja oli vaan toisella puollella kiinni ku en ollu kerenny vetää vielä vahvarista toisia... :D siinäkö syy?
 
Voisin näin äkkiseltään veikata että siinä syy. Kytke ne puhekelat niin että sille sun vahvarilles tulee sopiva kuorma. Eli minimissään 4 ohmia. Eli todennäköisesti sun pitää kytkeä ne sarjaan.
 
no tota sitte ku toi mun talous alkaa tasaantuu ni ostan uuden vahvarin subille että jos jollain on hyviä ehdotuksia ja mielellään kohtuu edullisia että jos 200e pinnassa pystään :D ja sitte tosiaan kytkennässäki saa neuvoo ku en oo aikasemmin tehny tällasia kytkentöjä :)
 
juu kiitosta vaan. koitin muuten sarja kytkentää ja vieläkin nakuttaa samalla volumella ???
 
Mitä se "nakutus" käytännössä on? Millä äänenvoimakkuudella se tulee (pienellä ilmeisesti). Millaista liikerataa elementti tekee tuossa vaiheessa ja millainen kotelointi sinulla on sille elementille?
 
juu eli nyt ku ton gz svujen ohjeen mukaan kytkin 4 ohmiin ni alko pelittää. kiitoksia vaan neuvoista. ja niistä vahvareista saa pistää linkkiä ku täällä porukka ymmärtää hifin päälle :D
 
robo sanoi:
ja niistä vahvareista saa pistää linkkiä ku täällä porukka ymmärtää hifin päälle :D

Tässä muutama ehdotus subbarivahvariksi, ovat hinnan mukaan järjestyksessä:
http://www.thomann.de/fi/the_tamp_e400.htm
http://www.thomann.de/fi/the_tamp_ta600_endstufe_retour.htm
http://www.thomann.de/fi/tamp_s150.htm
http://www.thomann.de/fi/tamp_ta1050ii_endstufe.htm
http://www.thomann.de/fi/the_tamp_tsa_1400.htm
http://www.thomann.de/fi/tamp_ta1400_amplifier.htm

Joku muu voi kommentoida enemmän noita...
 
eikös noi tampit vaadi suotimen myös? Mites olis se rechornin vaffi missä on suotimet mukana?
 
Ei ole aivan pakollista käyttää suodinta jos kerta käytetään av-vahvarin kanssa. Sub-outissa sentään jotain suotoa ja joskus jopa riittävää.
 
aattelin että jos ostais ton THE T.AMP TA1050 MK-X sitte ku rahat lisääntyy. Vai mitä on porukka mieltä. Tarviiko ostaa muuta tavaraa tohon samaan pakettiin vai tuleeko tarvittavat mukana? Nyt on muute GZ boxissa ja hyvinhän se jyrisee nykysillä kamoilla mut toi sub vahvari on niin vanha et sen uusin heti ku on mahdollisuus.
 
Back
Ylös