Giuseppe di Stefano tuonilmaisiin

kuzma

Hifiharrastaja
Liittynyt
21.12.2006
Viestejä
5 422
Kaupunki
Kuopio
Italialainen tenori Giuseppe di Stefano on kuollut 86 vuoden ikäisenä. Di Stefano muistetaan erityisesti rooleistaan Maria Callasin kanssa, mutta kuten allaolevassa jutussakin sanotaan, hän oli ja on ehdottomasti yksi viime vuosisadan suurimpia tenoreita.

Kaikkein paras, minun mielestäni.

Lepää rauhassa, Giuseppe.

http://www.thefirstpost.co.uk/people,734,giuseppe-2-operas-di-stefano-dies,19496

di%20srefano%20alla%20madrina.JPG
 
rip - callas on hyvillään siellä jossain.
 
aikoja sitten delannut, callas - ainakin haudalla olen käynyt.
 
Onko Callas kuollut? Vai onko tää nyt jotain ateistista soopaa?
 
Nyt tulee flättärisopaa: Maria Callas on kuollut 1977 ja sillä selvä. Tällä paikalla olen itsekin käynyt:

200px-Grave_callas_pere_lachaise.jpg


MUTTA! Maria Callas ELÄÄ - tietysti. Ja Elvis myös. '77 oli hyvä vuosi kuolla kun jäivät henkiin.
 
Tyttö parka, tuollaiseen pieneen pääskysenkoloon ovat hänen tomumajansa tunkeneet. Toivottavasti di Stefanolle on sentään varattuna vanha kunnon hautaholvi.
 
kuzma sanoi:
Onko Callas kuollut? Vai onko tää nyt jotain ateistista soopaa?
Tämä meni itseltä kyllä täysin ohi. Hämmensi vaan tuo Motörheadin kommentti "callas on hyvillään siellä jossain". "Olla hyvillään" antaisi siis olettaa, että Callas on olemassa fyysisesti. Kuten René Descartes joskus tokaisi "ajattelen, siis olen". Mullan alla se ajattelu voi jäädä vähemmälle..
 
Ja "siellä jossain" tarkoittaa yleensä niitä "autuaampia metsästysmaita", sanojan elämänkatsomuksesta tai uskonnollisen kieroutuneisuuden laadusta ja määrästä riippumatta. Kyllä sen verran pitää aina vainajaa kunnioittaa, ettei aleta tölvimään ketään toisen haudan (tässä: muistokirjoituksen) äärellä.

Kuten tästäkin nähtiin, niin paraskaan (ir :p)rationaalinen ajattelu tai filosofointi ei voita elämänkokemuksen tuomaa sisäistä varmuutta ja viisautta, joita hyveitä sivumennen sanoen minultakin kosolti puuttuu :D.
 
Back
Ylös