GGNTKT-kaiuttimet

GGNTKT

Yhteistyökumppani
Liittynyt
21.3.2014
Viestejä
7
Kaupunki
Helsinki
GGNTKT-kaiuttimet ovat saapuneet Suomeen!

ModelM1_vorne_weiss (1).jpg

GGNTKT on saksalainen kaiutinvalmistaja, jonka tuotteet pohjautuvat vahvasti tieteellisesti tutkittuun tietoon. Kaiuttimien suunnittelussa on kiinnitetty erityisen paljon huomiota säteilykuvioon ja sen hallitsemiseen niin aktiivisesti kuin passiivisestikin. Pitkälle viety akustinen suunnittelu ja korkeatasoisten elementtien käyttäminen viimeistellään vaihetarkalla aktiivi-dsp-jakosuotimella sekä erittäin ohjauskykyisillä ja pienisäröisillä päätevahvistimilla.

ExternalCase_Front_rendering.jpg

GGNTKT:n tavoitteena on suunnitella ja valmistaa kaiuttimia, jotka toistavat alkuperäisen äänisignaalin mahdollisimman uskollisesti sitä muuttamatta tai siihen mitään lisäämättä, ja tekemällä kaiken tämän luotettavasti myös reaalimaailman akustisesti usein haastavissa kuuntelutiloissa. Tälläisen kaiuttimen suunnitteleminen ja toteuttaminen on äärimmäisen vaikeaa. Se vaatii kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jossa ainuttakaan osa-aluetta tai yksityiskohtaa ei jätetä huomiotta. GGNTKT-kaiuttimet ovat äärimmäisen hienostuneita elektro-akustisia kokonaisuuksia, joiden kaikki komponentit on suunniteltu toimimaan yhdessä luotettavalla, funktionaalisella ja äänenlaadullisesti korkeimmalla mahdollisella tasolla.


M2_blue2.jpgggntkt-1.jpg

Ja kuten usein käy, funktionaalisuus tuottaa kuin lähes itsestään myös konstailematonta ja ajatonta kauneutta.

149228619_158215136043726_128043612616638473_n.jpg

Pyydä kotikuunteluun!

Facebook-sivuillamme löytyy enemmän kuvia ja valmistajan sivuilta lisää tietoa.

https://ggntkt.de/en/

https://www.facebook.com/GGNTKTFinland

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/ggntkt-model-m1.12959/
 

J1

Hallituksen jäsen
Liittynyt
23.1.2008
Viestejä
6 068
Kaupunki
Vantaa
Mielenkiintoisia tuotteita. Tervetuloa palstalle!
 

Sickness

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.3.2010
Viestejä
4 126
Kaupunki
Helsinki
Mielenkiintoista ja kiva saada uusia tulokkaita. Tässä kun olen telkkarikaiuttimia vailla niin tuon M1 sijoittelu huoneeseen kiinnostaa ja hintalappu myös. Paljonko tarvitsee tilaa taakseen ja sivuseinään?
 

Jyrki_H

Moderaattori
Liittynyt
6.8.2006
Viestejä
19 791
Kaupunki
Oulunsalo
^Uusi kompakti aktiivikaiutin, jossa DSP:llä toteutettua säteilynmuokkausta vs. huijausyritys. Mitä olen Hifisharksista noita Comoficho-ilmoituksia nähnyt, niin ovat lähes järjestään niin alihintaisia oikeaan hintatasoon verrattuna. Yhdet käytetyt K2 9900:t olisi Venäjällä myynnissä 25000 eurolla.

Pahoittelut kaupallisen ketjun sotkemisesta. Saa poistaa.
 

GGNTKT

Yhteistyökumppani
Liittynyt
21.3.2014
Viestejä
7
Kaupunki
Helsinki
Mielenkiintoista ja kiva saada uusia tulokkaita. Tässä kun olen telkkarikaiuttimia vailla niin tuon M1 sijoittelu huoneeseen kiinnostaa ja hintalappu myös. Paljonko tarvitsee tilaa taakseen ja sivuseinään?
model M1 voidaan yleisesti ottaen sijoittaa hyvinkin lähelle rajapintoja. Mahdotonta sanoa mitään ehdottomia totuuksia tai senttimääriä kun jokainen tila mittasuhteineen ja seinämateriaaleineen on aina omanlaisensa mutta model M1:ssä voi käyttäjä mm. valita monesta eri matalemman keskialueen suuntakuviosta. Kardioidin lisäksi löytyy hyper- ja superkardioidit, jotka toimivat mahdollisesti paremmin sivuseinien läheisyydessä. Bassojen (<200Hz) määrää voi joutua luonnollisesti vähentämään seinän lähellä, keskialue ja yläpää ovat aika pitkälti immuuneja taka- ja sivuseinien vaikutuksille jopa 10 cm etäisyyksillä. Ja koska M1:sessä on erittäin tervehenkinen taajuusvaste myös sivusta kuunnteltuna, ovat sivuseinien heijastuksetkin "hyvänlaatuisia". Hinta on 6200€/pari
 

GGNTKT

Yhteistyökumppani
Liittynyt
21.3.2014
Viestejä
7
Kaupunki
Helsinki
Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta, mutta kilpailu on markkinoilla kovaa. Hieman halvemmalla 4000€ saisi käytetyn https://comoficho.com/for-sale/speakers/jbl-project-k2-s9800-speakers_13527
Kilpailu on kovaa, maailmassa on huima määrä kaiutinvalmistajia ja suurimmilla valtavat markkinointikoneistot ja budjetit. Tuo kyseinen JBL ei ole kuitenkaan meidän mielestä ihan täysin kilpaileva tuote myytiin sitä mihin hintaan tahansa. Hyvin suunnitellut tuotteet (kuten kyseinen JBL) vastaavat johonkin tiettyyn tarpeeseen. GGNTKT m1 on (yllättävänkin) pienikokoinen Saksassa valmistettu lähes koko taajuusalueen toistava aktiivikaiutin kehittyneellä suuntaavuus-teknologialla. JBL K2 on taas hyvin isokokoinen passiivinen kaiutin huomattavasti suuremmille kuunteluetäisyyksille. GGNTKT julkaisee myöhemmin tänä vuonna m2-mallin, joka kilpailee sitten huomattavasti isommissa painoluokissa... Hinta tullee olemaan 2 x m1.
 

Vinyl

Käyttäjä
Liittynyt
13.4.2015
Viestejä
292
M1 Spinorama on erittäin vakuuttava, näitä onkin tullut ihasteltua ASR foorumilla.
 
Ylös