Genet perään

Mika

Käyttäjä
Liittynyt
3.2.2009
Viestejä
783
Tere,
Tähän saavat osallistua erityisesti LINN fanboyt :). Ozbourne korostaa ton sourcen merkitystä ja onhan se niin, että kökkö äänitys tuottaa kökköä kajareista. Toisaalta Genelecin ukot osaavat ilmeisesti tehdä kajareita, joten miksikö noita ei kytkisi siihen omaan hifisettiin sen hyvän sourcen pariksi? Samalla suosisi suomalaista.
 

Kimmo A.

Käyttäjä
Liittynyt
12.11.2009
Viestejä
5 486
Kaupunki
Helsinki, Vuosaari
No kieltääkö joku? Kait niistäkin ääntä kuuluu.

Edit: voisihan joku Naimin etunen ja cd olla mielenkiintoinen yhdistelmä Genen 8260:n kanssa. Mielellään kävisin kuuntelemassa.
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Muitakin merkkejä kannattaa kokeilla Geneleccien äänilähteinä. Kokeilin joskus vuosi-pari sitten putki-daccia G 8020 -parin etusena ja se Geneleceille tuttu hieman kliininen soundi hävisi.
 

Legis

Käyttäjä
Liittynyt
2.12.2009
Viestejä
12 690
Kaupunki
Jkl
rajani sanoi:
... ja se Geneleceille tuttu hieman kliininen soundi hävisi.

Eli ruvelle meni ;). Ei vaan, jokainen tykätkäämme omasta soundi-ihanteestamme. On imo kaikin puolin parempaa, että pehmeästä soundista pitävä ostaa pehmeän etupään ja pyöristelemättömän loppupään. Tällöin soundista saa vielä haluteessaan terävää, mikä ei pehmeillä kajareilla onnistu.

Genet ovat luonnollista ja tyylipuhdasta äänentoistoa kumartavalle oiva valinta. Ei paljon tarvitse ymmärtää laitteista tai osata setittää päätteiden kanssa (jos sellaiseen uskoo). Riittää että ostaa sourcen ja G:n väliin läpinäkyvän potentiometrin 50 eurolla ja setti on siinä.
 

Roska

Käyttäjä
Liittynyt
30.1.2007
Viestejä
161
Kaupunki
Espoo
Itselläni on tällä hetkellä Genelec 1032A:t ja niiden kanssa Balanced Audio VK-3iX/SE putkietunen ja Ayon CD-2 putki CD-soitin.
Tämä yhdistelmä tuntuu omaan makuuni olevan sitä mitä tällä hetkellä olen hakenut.
Noiden Genelecien kanssa olen käyttänyt aiemmin Audio Research LS25 MkII putkietusta ja useampaakin eri CD soitinta mm. Sony CDP-557ESD, Sony CDP-X7ESD, Yamaha CD-S2000 parikin kertaa ja Mark Levinson N:eek:39.
Nyt soundi on tarkka, erotteleva, riitävän kolmiuloitteinen ja dynamiikkaakin löytyy minulle riittävästi.
 
Ylös