Geneleceille vahvistinta?

Kilpi

Käyttäjä
Liittynyt
7.8.2008
Viestejä
11
Terve!

Kyselisin notta oiskohan geneleceille jonkinlaista xlr-ulostulolla 5.1 esivahvistinta olemassa kun ei mistään löydy ???...Hintahaarukka ois semmosessa 700-1000€
 

murkku

Käyttäjä
Liittynyt
20.3.2009
Viestejä
3 042
Kaupunki
Helsinki
^Melkosta julistusta taas... hohhoijaa :)

Ootko Roteliin perehtynyt? Itselläni on jonkun verran kokemuksia ja aika lailla positiivisia semmosia.
Myin juuri RSP-1098 etusen/prosessorin pois tarpeettomana. Sain sen pilkkahintaan, mutta pilkkahinnalla sen sai uusikin omistaja.
Eli kannattaa siis pitää silmällä tota 10-sarjaa, ne liikkuvat nyt tosi edullisesti, kun 15-sarja on ne just "korvannut".

EDIT: Sori, päässä lagaa ja tajusin nyt vasta ton XLR-vaatimuksen. Ainakaan 1098:ssa ei moisia ollut. Oon silti 100-varma, että on muitakin vaihtoehtoja kuin Denon :) (Ja eihän niitä Genejä ole Pakko kytkeä XLR:llä, ellet hullun pitkiä kaapelointeja kaipaa.. Sillonkin avuksi löytyy vaikkapa tämä.)
 

antti.r

Kaupallinen toimija
Liittynyt
9.8.2008
Viestejä
576
Kaupunki
Oulu
Juu ei ole pakko kytkeä balansoituna mutta jos haluaa niin tuo on 800€ hintaluokassa paras peli siihen 1500€+ hintaluokassa alkaa löytyä enemmän vaihtoehtoja. Itsekin päädyin balansoimattomaan juuri xlr lähdöillä olevien etusten huonon saatavuuden takia, niitä ei vaan ole kohtuullisessa hintaluokassa saatavilla. Ja tosipuheessa balansoidusta signaalista saatava hyöty lyhyillä vedoilla kotioloissa on aika marginaalinen.
 

Kilpi

Käyttäjä
Liittynyt
7.8.2008
Viestejä
11
Juu.. no aattelin ainaki näin aluksi laittaa balansoituna ne kaiuttimet ku jotku sanoo, että ääni kuulostaa paremmalta. Kiitoksia vinkeistä...taian lähteä denonia shoppaamaan kun olin sitä itekki vähä katellu etukäteen :D
 
Ylös