Genelec 8050A paras jalustakaiutinpari 3000e hintaluokassa?

Rane

Käyttäjä
Liittynyt
17.5.2008
Viestejä
895
Tuli kaverin kanssa vääntöä tästä asiasta, vaikka kumpikaan meistä ei ole kaiutinta kuullut, mutta kaverilla perheellä on suhteita hallitukseen, joten..


Itse luulisin että ei ole.

Kaveri luulee että on.

Kilpailussa on mukana sekä aktiivi- että passiivijalustakaiuttimet hintaluokassa 3000e/pari.
Onko Genelec 8050A paras jalustakaiutinpari tuohon hintaluokkaan?
 
Tällä palstalla korostuvat ihmisten erilaiset maut äänentoiston ja musiikkimaun suhteen. Genelec tekee ammattiäänentoistimia, joista toiset tykkäävät ja toiset eivät. Genelecin soundi on hieman terävähkö, joka tekee rankemman musiikin kuuntelemisen vaikeammaksi, kun taas kevyempi musiikki toistuu ihailtavan tarkasti (tämä kommentti 6010A:n, 8020A:n ja 8030A:n kuulemisen jälkeen).

Saat todennäköisesti todella erilaisia vastauksia kysymykseesi riippuen vastaajan mieltymyksistä.
 
No hyvin vaikea tällaisesta asiasta on lähteä väittelemään. Subjektiivisista asioista kun kuitenkin on kysymys.

Genelecin etu on allekirjoittaneen mielestä akustinen sovitettavuus minkälaiseen ympäristöön tahansa. Passiivilaitteiden etu on taas se, että saat muokattua ääntä haluttuun suuntaan laitteiston eri komponenttien yhdistelmillä.

Tuohon 3ke hintaluokkaan (mikäli budjetti on vain pelkille kaiuttimille) saa jo varmasti niin kovia passiivikaiuttimia, että koekuuntelua vaan niin maan p*rkeleesti.

Mikäs estää lattiakaiuttimien käytön? Esteettiset syyt vai jokin muu?
 
Ei vaan tuli vaan inttämistä eilen illalla (n.klo.2 :D) että onko Genelecciä parempia jalustakaiuttimia 3000e hintaluokassa, koska kaverin sukua on hallituksessa. Ei mitään olla ostamassa kukaan.
 
antvarh sanoi:
..Tuohon 3ke hintaluokkaan (mikäli budjetti on vain pelkille kaiuttimille) saa jo varmasti niin kovia passiivikaiuttimia..


Tätä mieltä minäkin olen että tuohon hintaan saa kyllä jo niin hyviä passiivivehkeitä että huhuh.
 
On tässä jo todettukin, että ei tuohon otsikon kysymykseen ole oikeaa vastausta olemassakaan. Jollekulle varmaan Genelec on paras ja jollekin toiselle joku muu. Minulle paras olisi varmaan Penaudio Charisma... tai mistäpä tiedän kun en kaikkia 3000 euron jalustakaiutinpareja ole kuullut.

Genelecissä on kyllä fiksua suunnittelua ja laadukas toteutus. Äänikin on varmasti ainakin mittareilla mitattuna neutraali. Minuun se ei ole koskaan erityistä vaikutusta tehnyt, mutta olenkin kuullut Genejä lähinnä Genen omissa messudemoissa, jotka mielestäni eivät kovin antoisia ole.
 
Voi eikhää! Olen sekoillut pahan kerran. Kaveri soittaa perään että: Idiootti! Minä että jah.


No asia olikin sitten niin että kaveri oli kuullut näitä kaikattimia ja ei tue Geneleciä sen takai että siellä on sukua hallituksessa.
Pyydän anteeksi teiltä ja kaverilta. Urff.
 
Back
Ylös