focal electra 1037be

hifiguru284

Käyttäjä
Liittynyt
2.4.2008
Viestejä
898
oiskohan ketään sattumoisin testannut noita 1037:ja kenellä olisi jotain pohjaa electra sarjasta?? focal ei täällä suomessa kauheessa suosiossa, mutta yritetään kaivaa kommenttia...
 
J

jiisimula

Joskus takavuosina joitakin JM Lab / Focal tuotoksia kuullut. Electra lienee ns. parempaa mallistoa jo, be otaksun kertovan berylliumin läsnäolosta?

Mitään erityisen negatiivista en muista, inan taisi olla kirkkaampaan suuntaan kallellaan.. Mutta varmasti ihan kuuntelemisen arvoinen toistin.
Kalliimman sarjan tuotoksista Diva Utopia ja Micro Utopia jäi mieleen myös se, että tuli sellainen olo ettei ihan pienessä tilassa toimi..
 

Arche

Käyttäjä
Liittynyt
2.12.2007
Viestejä
196
Hei,
Hifi&Musik lehdessä oli keväällä artikkeli niistä. Pitivät vielä karvan verran parempina kuin edellisen numeron Monitor Audio Platinum kaiuttimia. Valitettavasti oma ko. numeroni on lainassa. Kuuntelukokemusta mulla on vain 1007 Be:stä. Suomen maahantuonti näyttää olevan aika heikoilla. Be sarjan keskikaiutinta ei ollut saatavilla koko maassa kun pari viikkoa sitten kyselin asiasta. T: Ari
 

hifiguru284

Käyttäjä
Liittynyt
2.4.2008
Viestejä
898
hifimestassa olisi hiukka käytetty ihan priima vaihtolaitteena.
 
Ylös