Focal diskantti

  • Keskustelun aloittaja jee
  • Aloituspäivämäärä
J

jee

Moi. onko tälläinen juttu mahdollista kun mulla on focal 1027be kajarit, ja hönössä soitin toisen diskantin hajalle tai suoraan sanoen muista mitä tapahtu mut ulkoisesti ehjännäköinen elementti on. Mutta kun laitoin aamulla stereot päälle oli toinen diskantti mykkä, ajattelin että olin vahingossa säätäny cd:stä balanssin oikeelle mut en ollu. No soitin entiselle maahantuojalle ja se sano et focal ei lähetä yksittäistä elementtiä jos ei o maahantuontia kotikajareille, autojutuillehan on.
Enkä ole takuuseen yrittänyt näitä laittaa, itse olisin maksanut. Onko tässä oikeesti mitään järkee focalin puolelta olla lähettämättä yhtä elementtiä joittenkin kriteereitten varjolla, mut niin se entinen maahantuoja sanoi. No mitä ne sai en enään ikinä osta ranskalaista tuotetta enkä enää syö tuotetta missä lukee vaikka ranskalainen peruna vaikka alkuperämaa olis kongo.
Ja capitolen persuksiin tulee tarra jossa lukee made in finland.
 
Kannattaa varmaan kysellä muiden maiden maahantuojilta sitten tuota diskanttia, jos Focal toimittaa vain maahantuojille, niin eihän se maahantuojaa estä lähettämästä eteenpäin?
 
Moi . Mut kun sanottiin et ei esim. ruotsista voi lähettää suomeen kun on niin tiukat kriteerit. Siis jos suomessa on maahantuonti niin ruotsista ei voi tilata kajareita. Oon 4 kertaa soittanu audiohellmanille eikä kuulemma voi tehdä mitään.
Jottenkin herää kysymys et onko focalin porukka tyhmä meinaan en varmaan tällä touhulla ainakaan utopia sarjaan siirry.
Tuntuu et se on audiohellman joka ei vaan halua tilata sitä diskanttia vaikka tuo autoelementtejä maahan, huom. en ole pyytäny takuuseen vaan olisin itse maksanu. Sano et kotikajareille haetaan uutta maahantuojaa mut ei o vielä varmistettu.
Tästä alkaen rupeen katsoon mitkä takuuehdot on, Nääkin on käytettynä vaihdettu n. vuoden vanhat ja oon sitä mieltä et itse ton diskantin hajotin en hae mitään takuuseen tai korvauksia tehtaalta.
Ajattelin kysyä tätä hommaa mutsin mieheltä kun se on varatuomari, en o vielä viittiny puhua tästä >:D
 
Entäpäs jos kohteliaasti kysyisit suoraan Ranskasta. Esittäisit ongelman ja kysyisit, voisivatko he auttaa sinua.
Ei se ota, jos ei annakaan. Yksi asia on kuitenkin varmaa - sarvet edellä ei kannata pyytää palveluksia.
 
Kyllähän diskantteja on ns. poltettu pienessä sievässä eli sattuuhan sitä... Ei tosin omia, mutta esim. Dunlavysta on simahtanut molemmatkin diskantit kun isäntä halusi näyttää että näin se homma etenee (sillä oli laatikollinen varaosadisuja eli siinä mielessä nou hätä) :)
 
Jospa se tehdas vaatiikin että molempien kaikattimien disut vaihdetaan samalla? Helpompi kun teet vakuutusyhtiölle vahinkoilmoituksen ja annat niiden hoitaa juttu. Jos ei varaosia ole enää saatavilla niin lunastettujen tilalle tulee uudet vastaavat huomioituna ikäalennukset kolmannesta käyttövuodesta lähtien.
 
;Moi jja-hifi tässä ei ole kysymys mistään vitun haistatuksesta kun oon ihan selvinpäin puhunu ton audiohellmanin kanssa. Mut nyt oon työkkärin järjestämässä atk kurssilla joten voin kai lähettää focalille viestiä. Jotenkin tässä vaan tulee mieleen et toi entinen maahantuoja ei ole kiinnostunu asiasta. Ainakin mitä oon jutellu kauppiaitten kanssa tuntuu homma vähän oudolta, miksei focal muka voi lähettää diskanttia hajonneeseen kajariin , ei mitään takuu juttuja, mähän sen maksan tai vakuutus, kun muutin tänne sano if et tää on paras vakuutus mitä on.
 
Fransujen kanssa noi hommat sujuu monesti jotenkin noin.
Irtokomponenttien myyntihän ei kuulu yrityksen toimintamalliin.
 
Täytyy varmaan odottaa uutta maahantuojaa focalille. Kun suoraan sanoen lähti vähän niinku maku koko v...n focalista. Mutta sekin on hieno juttu noi eposit esim nyt tulee aika lujaa powerslave enkä osaa kaivata muutakun et . Siis seuraava ostos on tänne stereo subbarit vaikka 2*dd12 tai jotain mut en enää ikinä mieti jotain kajareita jokka on 10ke hintaset.
Yks sano et kun on rossipohja ni se on niinku kesämökkisoundi minkä kyllä uskon ihan täysin, ainakin täällä ei ole muuta vaihtoehtoo kun hankkia kunnon bassopää ensin merkki on vielä auki mut sen tiedän et eiainakaan tuu ranskasta. Jotenkin pysähdytti noi eposit kun tajusin et näähän soikin mun makuun ihan hyvin, jos suoraan sanotaan kun laitoin maidenin uusimman soimaan en tarvinnu kun vähän enemmän tehonkestoo ja alapäätä, jotta olis voinu soittaa lujaa.
Rehellisesti sanottuna nää pikku eposit soi tosi hyvin, istun tän koneen ääressä, sweetpotti vähän lähempänä , mulla on pitkään ollu lattiakajarit mut kun nää hommasin tajusin et en ehkä tarvi mitään huippu juttuja. Varsinkin kun sit kävin kuunteleen magnat quantum 709 kajareita ja kuuntelin testi juttuna ironmaiden uus ja black sababth dio years. oli mukavaa kuunnella kun vähän niinku oli rokki kajarit ei niinku yleensä et kaikki toistuu tasasesti ja on niin tosi testivoittajia. Sitä ei täällä enää tapahdu, joten velodynee tähän kämppänn stereona ja sit katotaan mitä tulee kunhan ei o ranskalaista, ja perseaukiselle sopivaa
 
Ite olen kans saanu käräytettyä diskantin focalin kaapista ja uusi tuli maahantuojalta alle viikossa. Valitettavaa jos Audio Hellman ei ole enää maahantuoja (tätä en tiennyt), mutta sillon homma toimi hienosti.
 
Moi. Outoo toi toisen diskantin puuttuminen, äänikuva on näköjään aikalailla diskantin varassa. Eposeista hajos diskantti kans viime viikonloppuna , laitoin musan soimaan tiistaina ja taas vasen diskantti oli hajalla, kyllä vit...i.
Tänään vaihdoin focalit soitto paikalle vaikka toinen diskantti oli sökö, ja mietin omaa aivotoimintaa miks ostaa noi epokset kun focalit soi aikalailla paremmin ns. kokonaisvaltaisemmin.
Mietin muutaman oluen ottaneena et piece of mind on kokonaisuudessaan maidenin paras levy, myös ystävä varmisti asian. Mut se mitä halusin sanoo et kun dikstantti on paskana on homma pilattu, oli kajari näköjään mikä vaan.
Luulen et noi focalit vaan tarvii subbarin avukseen, kun varsinkin hönössä kuuntelee täysillä luulen et pieni penkin tärähtely olis suotavaa.
Täällähän on rossipohja JA seinä ja katto kevytrakenteisia joten joku raja noilla rakenteilla, vähän täytyy jäädä sisällekin kai se subbari on ainoo vaihtoehto? Kertokaa rakkaat ihmiset mitä tarvii tehdä???????*
 
Ostat Quadin paneelit joissa laukeaa suojarele kun desibelit karkaa yli 90:n niin pysyy laitteet ehjänä.
Vai onko vahvistimessa jotain häikkää jos aina saman puolen diskantti paukkuu?
 
Mietin kanssa millä vahvarilla noita paukuttelet.
Pitäis varmaan olla sellanen joka suojais noita kaiuttimia, Muistaakseni nadeissa oli joku jurrisuoja vahvistimissaan.
Tai sit pitää vaan ottaa pari olutta vähemmän. :D
 
moi
niistä suojareleistä ei oo kuin haittaa jos haluaa vähän luukuttaa,hyppii releet kokoajan päälle. osta kunnon kaiuttimet mitkä kestää luukuttaa.
ter.reiska
 
ikis60 sanoi:
moi
niistä suojareleistä ei oo kuin haittaa jos haluaa vähän luukuttaa,hyppii releet kokoajan päälle. osta kunnon kaiuttimet mitkä kestää luukuttaa.
ter.reiska

Toinen vaihtoehto on hommata tarpeisiinsa riittävän tehokas vahvistin.
Vaikkaan, että noita diskanttielementtejä poltetaan enemmänkin kiusaamalla alamittaista päätettä kipurajoille.

Toinen yksinkertainen konsti puhekelan polttamiseksi on erilaiset testisignaaleja sisältävät demolevyt...
...kokemuksella - tuollakin kertaa Focalin ensimmäinen "inverse-dome".
 
Moi. Tällä kertaa oli eposit kohteena ja vahvari oli mark l 331. Joten omasta kokemuksesta vahvari on kunnossa, Soitin noilla eposeilla varmaan semmoisia paineita et tuli vaan rajat v astaan, eposit oli n. 80cm seinästä ja kuuntelin illan herkkinä hetkinä andrea bocelliea, verhot oli vedetty ikkunan eteen, mut muistan kun veti kovalle ni refleksiputki niinkun sylkäs siihen verhoon, ja muutenkin oli aika hieno ääni. Mut täällä on nyt 2 paria kajareita missä on diskantti paskana, joten jos ootte kännissä niin älkää soittako täysillä jotain. levyä.
ite muistaakseni soitin focaleilla venom:blaCK metal= metalli saaste alussa. Eposeilla tapaus oli ymmärrettävä=liikaa tehoo >:D
 
Moro ikis. Voit olla varma et jos mulla olis hynää niin varmaan olis kunon setti, mut kun ei ole ei voi mitään.
Joskus vielä kyllä tulee oleen. Se on varma, oli tilanne mikä vaan: ajetaan ferrarilla vuosi/ toyota läpi elämän >:D
 
Moi jaggeri. _Soitan kännissä niin lujaa kun lähtee. Audio physic avanti 3:lla sai soittaa tosi kovaa ja oli vielä äänikuvaki
n hyvin hallussa, kun oli vähän ottanut ja laitto live juttua voin sanoo et hinnalle oli vastinetta, varsinkin livelevyillä nää oli oikeesti tosi aidon oloiset jutut. ja jos ei olis lamaa mulla olis avanti5:set. Mut kun ei vaan ole.
Ei varmaan tarvi olla mikään ääliö, mut luulen et taantuma on purassu suomeen, joten ihmettelen mitenkä voi laman aikana tulla noin paljon lisää hifiliikkeitä? Sanokaa hyvät ihmiset mikä on? Käyttäkää laitteisiin rahaa enemmän kun teidän perintösetä 8)
 
moi
sulla ei oo muuta vaihtoehtoa,kuin pudottaa voluumin tasoa "tai hommata niihin vermeisiin alkolukko# viiden paukun jälkeen virrat sammuu automaattisesti pois.
ter. reiska
 
Juu, Toi on niitä omakotitalon huonoja puolia, Meillä kun luukuttais kunnolla niin putkaanhan siitä tulis lähtö ennen kun laitteet paukkuu.
Pitäiskö sun laittaa sinne oikein kunnon PA kamat, Niin lähtis sitä ääntä. ;)
 
Back
Ylös