FLAC-->MP3/AAC muuttaminen?

MarkoN

Käyttäjä
Liittynyt
9.8.2006
Viestejä
5 656
Nyt pitäs saada toi pääasiassa FLAC-muodossa oleva musiikkikokoelma jotenkin näppärästi autokäyttöä varten käännettyä MP3- tai mieluiten jopa AAC-formaattiin.

Jokuhan on tämän kuitenkin jo tehnyt, joten vinkkejä kehiin. Vaatimukset softalle:
- ilmainen
- säilyttää tagit ja alkuperäisen kansiorakenteen
- kansio johon toi uudelleenkoodattu kokoelma luodaan vapaasti valittavissa (eli ei väkisin samaan kansioon kuin alkuperäiset FLACit)
- äänenlaatu pitäisi olla kohdillaan jos MP3ksi muutetaan, AACn puolella ei taida ton suhteen olla niin ongelmaa...?
- tietysti koko homman pitää hoitua "yhdellä napin painalluksella" :D

Milläs toi hoituisi? Foobarillakin näyttäisi jotenkin onnistuvan, mutta toi kansiorakenteen säilyttäminen ei mulle oikein aukene.
 
Jos klikkaat foobarissa oikealla napilla niin eikö siellä ole "Convert To..." ja "Convert to same folder". Eli eikö näistä toisella onnistu?

Edit: Enpä tiedäkään tekeekö samaa kansiorakennetta. Tosin senhän voi luoda esim Godfatherilla tai jollain toisella softalla jälkeenpäin, mutta ehkä tämä jostain kääntäjästä löytyisi jo vakiona. Easy CD-DA Extractor taitaa muuten kääntää siten, että se voi luoda saman hakemistorakenteen ihan toiseen paikkaan ja convertoida filet sinne.
 
Tais löytyä: Switch Sound File Converter. On ilmainen ja osaa ton kansiorakenteen kopsauksen, eli hyvältä vaikuttaa...
 
Jaa no eipä toikaan softa oikein ollu hyvä, ei tuota semmosta AAC/M4A -filua jota autosoitin tajuaisi.

dBpowerampilla tuotetut m4a:t sen sijaan toimii, ja saa tolla kansiorakenteenkin säilyettyä suht fiksusti kun löysin oikeanlaisen "naming schemen" ([IFCOMP]Compilations\[album] [IFMULTI] \Disc [disc][]\[track]-[title]-[album][IFMULTI]-Disc[disc][]-[artist][][IF!COMP][artist]\[album][IFMULTI] \Disc [disc][]\[track]-[title]-[album][IFMULTI]-Disc[disc][]-[artist][]). Ei ois ihan omasta päästä toi lähteny... :D
 
Et kertonut käyttistäsi, mutta jos OS X niin kokeilemisen arvoinen on XLD.
 
tosikko sanoi:
Et kertonut käyttistäsi, mutta jos OS X niin kokeilemisen arvoinen on XLD.

Ihan wintoosa-puolella tässä ollaan. Paljon noita softa-vaihtoehtoja kyllä on, mutta ei ihan helppoa ole siis löytää sellaista joka homman hoitaisi, ja varsinkin helposti. Todennäköisesti foobarilla olisi tuo kansiohommakin onnistunut kuten dbpowerampilla...
 
Back
Ylös