Firestone Audio

^Sama laite :) Kyselin sieltä tänään ja sanoivat aloittavansa toimitukset ensiviikon lopulla, jos kaikki menee kuten ovat suunnitelleet.
 
Big Joe III kiinnosti itseä kovasti, mutta piti tyytyä kiinanihmeiden tilaamiseen kun hinta jäi murto-osaksi (tosin eipä sitten tullut samaa määrää liitäntöjäkään) :-\
 
Tuli kanssa tilattua Spitfire Mk II, kun alle 150€ sai.
 
Itse olen myös harkinnut tuota Dacia, mutta tuleekohan tuosta uusi Beresford? Ensin kehutaan maasta taivaisiin ja verrataan miljoonan euron daceihin. Vuotta myöhemmin saa kuulla dacistaan pelkkiä haukkuja :D No mutta voisihan tuota kokeillakin, en minä tähän Bereen ole täysin tyytyväinen.
 
Mitäs välii jos se vuoden päästä passka on, hankit sitten uuden hypelaitteen :). Ei mut on se aika paljon parempi kuin Bere ja se riittää syyksi hankintaan jo. Ainahan on jotain parempaa mutta hinnat on jo aika eri tasolla sitten.
 
Jos MK1 on parempi niin aika pessimisti saa olla että uskoo MK2 epäonnistuneen niin täysin että kuulostaa Beresfordille.
 
kossu sanoi:
^HÖ! Eikös tämä ole sit aika vahvasti sanottu?
No sen olen todennut että MK1/Fubar vs. 7510 ero on huima. Tuskin uudemmassa versiossa paljon takapakkia otettu on.
 
fozi sanoi:
No mutta eikös 7510 ja 7520/Caimanin välillä ole myös eroa?
Luulis olevan tietysti parannusta tullut sielläkin. Mut noilla mitä kokeilin se ero oli jotain järkyttävää kyllä.
 
fozi sanoi:
Tahdotko kertoa tarkemmin eroista? Missä Firestone erityisesti pesi?
No kaikessa se oli parempi. Saundi oli nopeampi, tarkempi ja ajoitukset olivat paremmin kohdillaan. Bere oli suoraan sanottuna tunkkainen mussu kun vertasi Firestoneen. Saundi levisi myös enemmän koko huoneeseen verrattuna Beren avaimenreiästä ampumiseen jos kuvista puhutaan. Ero oli iso.
 
isojussi: hassua, itseäni Beressä (7520) häiritsi lähinnä se liian laajalle levittyvä soundi ja pieni pehmoilu, jonka ansiosta on mahdollisuus soittaa lujaa riipimättä ja toisaalta muovisuus, joka kehysti laajaa "äänikuvaa". Soundi oli kuin uusien Nadien ja Nuforcen vahvistimien kaltainen, sellainen aavistuksen pehmoileva. Tästä syystä olisin kiinnostunut millainen tuo Firestone on esim. pehmeys-kovuus -akselilla, koska tarvitsisin blu-raylle toisen vähän armollisemman, miellyttävämmän (ja halvan) dac:n kuin tuo modattu putkidaccini, se on tähän käyttöön sanotaan nyt vaikka liian tarkka, ärhäkkä ja realistinen. Blu-ray -äänellä mahtaileva olisi varmaankin oikea sana. CD:lle se on paremmin optimoitu.

Beresfordillehan oli omakin ketju: https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php?48367
 
Mulla on ollu Firestone Korora phono preamp käytössä n. 6kk ja voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen laitteeseen. Aikaisemmin oli CA 540P joka oli hyvä kunnes kokeilin Kororaa.
 

Liitteet

  • Korora.jpg
    Korora.jpg
    159,1 KB · Katsottu: 13
  • Korora (2).jpg
    Korora (2).jpg
    68,8 KB · Katsottu: 16
Back
Ylös