Fatman itube/johdannaisten putki apuja kaivataan

Vaffi

Käyttäjä
Liittynyt
26.5.2017
Viestejä
98
Nyt aloitteleva entry tason putkarin/hybridin ostaneena tarvitsisin apuja uusien/parempien putkien ostoon. Laite on HTC(fatman..ym vastaava)Ainakin tuossa isossa keskimmäisessä ”eye” putkessa tummumat kyljessä. Mistä saisin kotimaasta/ulkomailta putket hankittuaja mitkä olisivat hyvät vaihtoehdot alkuperäisten tilalle?
 
Minulla on Fatman i tube, ilmeisesti tarkoitat tätä hybridiä. Olen uusinut etusputket, ovat tyyppiä ECC85 / 6AQ8. Ostin Siemenssin putket Uraltonesta hintaan 20e/kpl, toimii hyvin. Nyt Uraltonesta on saatavilla vain EH:n putkea, kai sekin on ok. Huutonetissä näyttää olevan Mullardia myynnissä, lienee pehmeämpi ääneltään. Keskimmäistä putkea en ole vaihtanut.
 
Fatman itube on tosiaan hybridi ja niitä putkia käytetään vain etuastetasolla, joten ne eivät kuormitu juurikaan ja kestävät vuosia, jopa kymmeniä. Se keskimmäinen ”putki” ei ole putki ollenkaan, vaan putken näköinen tasomittari.

Mä vaihdoin kans omaani melko arvokkaat NOS putket, mutta en kyllä huomannu juurikaan eroa. Mutta eiphän tarvi funtsia että jäänkö jotakin paitsi.

Mainio pikkuvahvain jokatapauksessa.
 
Moi! Kiitokset vinkeistä vastanneille!! Omat putket olivat koodilla magic eye 6E2 ja 2x 6N1 edessä
 
Viimeksi muokattu:
Back
Ylös