Espoon Leppävaarassa avattu uusi liike Audiogarden

Mielenkiintoista. Tuonne on jo hieman helpompi ajaakin :)
 
Eihän tuo ole Mareksilla päinkään ???

Extreme AV, Concept Hifi, Martti Liikala? ...mystistä.
 
Näköjään muuttivat kartan sijainnin. Mutta tunti sitten vielä näytti Sulkapolku 3:seen.

Edittiä: Ehkäpä tämän ketjun olisi voinut istuttaa tuonne Hifi-osioon tai Offtopicciin.
 
Jotta huhut eivät saisi siipiä :)
Audiogarden on siis kuluttajille suunnattu erikoisliike, joka toimii Espoon Leppävaarassa - 100m Sellosta. Paikalla toistaiseksi pällistelee itse allekirjoittanut, jota saa kaikki vanhat ja uudet naamat tulla morjenstamaan.

Miksi sitten uusi liike ja uudella nimellä.

Concept Hifi on ja tulee olemaan nyt ja tulevaisuudessa maahantuontiin erikoistunut yritys. Se ei tule toimimaan kuluttajakaupassa vaan toimii vain ja ainoastaan maahantuojana.

Audiogarden kuten jo yllä mainittiin suuntaa tarjontansa kuluttajille. Olen pitempään jo ihmetellyt, että Espoon kokoisella paikkakunnalla ei Concept Hifin muututtua puhtaasti maahantuojaksi, ilmestynyt tämän alan erikoisliikettä. Kun sitten Sellon kulmalta vapautui liiketila päätin korjata tämän tilanteen itse.

Uusi markkinointinimi otettiin käyttöön sen takia, että Extreme AV oli yrityksenä niin selkeästi profiloitunut kuluttajien mielessä DVD- modifikaatioihin ja kotiteatteriin. Toiminta käsittää toki vieläkin kotiteatteripuolen, mutta toiminnan painopiste ei ole niin voimakkaasti kyseisellä segmentillä kuin aikaisemmin.

Eli siinä lyhykäisyydessään lyhyt historia Espoon uuden erikoisliikkeen menneisyyteen :)

Itse liiketila on valmis, mutta pientä viilaamista vielä tehdään ulkonäön jne. soundin kannalta merkityksettömien asioiden parissa. Kaikkien akustiikasta kiinnostuneiden tulisi kuitenkin tehdä retki liikkeeseemme. Esillä on SMT:n ak-kokonaisuus, jonka hinta ei vaadi vielä asuntolainan ottamista, mutta jonka edut ovat selkeästi kuultavissa.

Hyvää joulupyhien odotusta toivotellen

- Martti
 
Kuulostaa sangen järkevältä. Toivotan onnea ja menestystä. :D Täytyy tulla paikalle kunhan kiireet hellittää.
 
Chifi sanoi:
Olen pitempään jo ihmetellyt, että Espoon kokoisella paikkakunnalla ei Concept Hifin muututtua puhtaasti maahantuojaksi, ilmestynyt tämän alan erikoisliikettä. Kun sitten Sellon kulmalta vapautui liiketila päätin korjata tämän tilanteen itse.

- Martti

Nyt mä Martti olen hieman loukkaantunut.. :p Vaikka piskuinen putiikki olenkin, ehdin mielestäni kantaa tätä ainoan erikoisliikkeen viittaa jo jonkin aikaa. Puitteet eivät meillä ole mahtavat mutta tunnelma sitäkin parempi. :D

-Kimmo-

P.S. Niin siis mullahan on myynnissä/maahantuonnissa paljon muutakin kuin niitä liittimiä.. ;)
 
Auts.. tosiaan. Täytyypä heti vetää takaisin. Nöyrimmät pahoittelut misinformaation levittämisestä :)

- Martti
 
milesdavis sanoi:
Mielenkiintoista. Tuonne on jo hieman helpompi ajaakin :)

Ookkonä koskaan ajanut Leppävaarassa? Ei se helppo paikka kyllä ole, vien sinne eukkoa töihin vähän väliä (joka toinen päivä), ja tiheeseen on rakennettu eikä paikalliset suostu liikkumaan mihinkään! Nimim. "Onko Vantaalaisilla vain raskaampi kaasujalka?"

(pahoittelen tunteenpurkaus-offtopicia, mutta tuo paikka vaan kiehuttaa autoilija-minältäni sapet yli harva se päivä)

Aijjuu, tottakai onnentoivotukseni uudelle yrittäjälle! Vaatinee sisua näinä päivinä.
 
Chifi sanoi:
Auts.. tosiaan. Täytyypä heti vetää takaisin. Nöyrimmät pahoittelut misinformaation levittämisestä :)

- Martti

Vielä kun saisi nuo svanan tuotteiden hinnat jonkun liikkeen sivuille tai tänne, - niin hyvä olisi...
 
Chifi sanoi:
Auts.. tosiaan. Täytyypä heti vetää takaisin. Nöyrimmät pahoittelut misinformaation levittämisestä :)

- Martti

Nou haart fiilinks.. :D

Onneksi olkoon uuden putiikin perustamisesta. Täytyykin tulla moikkaamaan!

Sulla on erittäin mielenkiintoisia tarvikemerkkejä.. Tuli noihin Saksassa jo tutustuttua. Hyvä!

-Kimmo-
 
Joo, onnea kaikille uusille yrittäjille ja yrityksille. Höysteeksi toivotuksille yksi ilmainen ja ystävällinen neuvo. Lehti on yleensä tehty valmiiksi, kun se siirretään painoon ja painetaan. Siksi olisi todella arvostettavaa, että myös web-sivut olisivat valmiit silloin kun ne julkaistaan, mielellään ehkä jo hieman ennen. Jos joitakin osia on kesken, ne voisi jättää alkuvaiheessa kokonaan pois ja tuoda sitten kunnolla julki. Käsittääkseni etusivun rakentaminen tai päivittäminen ei vastaa vaikeudeltaan Iisakin kirkon rakentamista. Ihmiset ovat melko kärsimättömiä: jos heidän klikkaamansa linkki ei ensimmäisellä kerralla johdakaan muualle kuin ilmoitukseen sivujen päivittämisestä, se seuraava klikkauskerta voi olla hieman lujemmassa.
 
Hienoa ettei tarvitse aina mennä keskustaan ostoksille. :) Liittimiä ja johtoja tulee varmaan eka ostoslistalle.
 
Hyvin sanottu Kimmo, sun putiikissasi on hyvä tunnelma, ISOLLA Teellä TUNNELMA!! Sulla on todellinen halu olla yhdenvertainen asiakkaittesi kanssa. Sinä kyllä pärjäät!
 
Back
Ylös