Esivahvistimet/verkkosoittimet aktiiville

^Samaa mieltä. Ja edelleenkin myös se Linnin ihan ensimmäinen streameri on täysin kurantti, päivitykset juoksee, vaikka se on toistakymmentä vuotta sitten julkaistu. Ja uskon, että tämän Nadin kanssa varmasti ihan sama juttu.
 
Juu, kannattaa ostaa sellainen laite mitä ei tarvitse vaihtaa äänenlaadun takia. Toki jos on tarkoituksena pysyä kehityksen mukana niin silloin se ostattaa luultavasti vuosittain uuden mallin.

Tuossa Nadissa näyttää olevan ominaisuuksia yli omien tarpeiden (stereokäytössä) joten jos äänellisesti miellyttää niin riittäisi toimiessaan varmasti vuosiksi eteenpäin.
 
Tätä Nad M50.2 striimeriä tässä nyt on tullut kuunneltua, ja tähän tulee suorastaan himo, pakko saada kuunnella. Tossa poikkesi eräs asiakas, ja totesi että ihan samantien kuuli eron Ci580 malliin(node2), vaikka oli ajatellut ettei varmaan kuulisi. Tämä loistava striimeri yhdessä Genelec 1032c monitorien kanssa pakettina nyt huippuhintaan, kysy ihmeessä jos haluat parasta!
 
Vaika NAD M50.2 on ehdotonta huippua, niin kyllä myös NAD C658 kannattaa ottaa vakavasti jos mielii parempaa kuin Node2. Tiedä sitten muuttuuko soundi mikkipiuhaa paremmilla xlr kaapeleilla johonkin suuntaan, analogiliitäntä kun on kyseessä, mutta tuntuu kohtuu hyvältä näinkin. Loistavaa Genelec 1032C monitoria nyt on tullut kuultua kaikenlaisilla BluOS laitteilla, ja kyllä tämä on se laite jos 50.2 tuntuu liian etäiseltä, samalla saa rutkasti liitäntöjä ettei yhden tai kahden signaalilähteen varaan tarvi jäädä.

C658 on monitoimilaite ja sen laitteiston keskus, esivahvistin tai dac, miten haluaa. Tällä tekee esivahvistinkäytössä laadukkaan setin, varsin sopivalla hinnalla. Laitteen sinänsä jo hienon soundin lisäksi mukana huonekorjain, joten myös se wanhan liiton raskas hifisetttikin päivittyy näppärästi. Kysy koekuuntelumahdollisuuksia.
 
Taas enemmän tunteja takana M50.2 striimerin kanssa. Ei voi muuta sanoa kuin että jos verkkosoitin ja striimaus kuuluu systeemiin, ei voida puhua huippusysteemistä vielä mitään eikä mitenkään arvostella verkkotoistoa ellei ole tätä laitetta. En nyt tarkoita että pelkästään Genelec systeemeitä, vaan ihan kaikkea, varsinkin jos mieltää oman laitteistonsa kastiin HighEnd.
 
Viimeksi muokattu:
Nad M50.2 on nyt todettu ehkä parhaaksi tässä osoitteessa kuulluksi digilähteeksi, joten siltäosin asia on paketissa. Nyt soitellaan toista, varsinaista HLS ihmettä, nimittäin C658 striimeri/dac/esivahvistin/huonekorjain. Tässä on hyödynnetty samaa osaamista kuin em loistavan M50.2 edeltäjässä, Nad M50 ja M52 yhdistelmässä, ja kyllä sen kuulee. Tämän saa tietenkin myös koekuunteluun, kysy ihmeessä!

https://nadelectronics.com/nad-announces-versatile-c-658-bluos-streaming-dac/
 

Liitteet

  • 10C02FC8-B764-44AC-8C68-2170AA54FCDD.jpg
    10C02FC8-B764-44AC-8C68-2170AA54FCDD.jpg
    99,6 KB · Katsottu: 56
Nad M50.2 on vielä kuultavissa! Tulevana viikonloppuna on myös oiva tilaisuus kokea kahden bittimyllyn mahdolliset keskinäiset äänierot. Peintä demoa tulevana Lauantaina, ja mukaan mahtuu vielä. Kuullaan siis Nad C658 Dac/verkkosoitin, ja mainittu M50.2, verrokkina Nad Ci580(vastaa Node2).
 
Nyt kannattaa tulla kuulolle, Nad M50.2 on striimereiden ehdotonta huippua, näitä ei vielä monta ole tänne kylmään pohjolaan tuotu, mutta sitä pääsee kuulemaan Audiotuvassa. Tämä siis pelkkä äänilähde ilman dacia, ja tietenkin hyvät vaihtolaitteet otetaan vastaan. Helpommin etusen virkaa toimittava Nad C658 on myös senverran huippu, että nyt kannattaa miettiä sen oman etusen/dacin päivittämistä, kylkeen saa samaan rahaan huippustriimerin ja huonekorjaimen. Myös tässäkohtaa hyvät vaihdokit huomioidaan.
 
Nyt jos siellä mietitte tätä C658 mallia vaikkapa SAM Genelecien kaveriksi, ollaan oikeilla jäljillä. Vaikka C658 antaa ulos ainoastaan analogista signaalia, on se niin paljon kuitenkin edellä äänellisesti vaikkapa Node2 mallia siitäkin huolimatta että Node kytketään digitaalisesti Geneleciin. Musa rullaa ihan eri tavalla, ääneen tulee lisää voimaa ja bodyä, myös semmonen kireän kuuloinen äänite saa hieman lämpöä mukaan, ja musiikki ottaa pääosan. Tämä siis todettu monien korvien voimalla joka kerta kun näitä on soiteltu, ja analogipiuhana on käytetty ihan perustason Cordial mikkipiuhaaa. Nyt kannattaa päivittää se äänilähde, ehkäpä se on se Sam Genelec systeemin heikoin lenkki, samalla saa systeemiin hieman monipuolista kasvuvaraa.
 
Edelliseen kirjoitukseen sen verran, että verrattaessa M50.2 malliin C658 pärjäsi sitäkin vastaan oikein hyvin. Ääni aukeaa M50.2 paremmin ja se myös kaivaa nyansseja paremmin esille. Nuo kaksihan ovat tietenkin tehty omiin käyttötarkoituksiinsa, mutta C658 monipuolisilla liitynnöillään ja vielä kahdella optiomodulipaikalla on kyllä hieno laite ja erittäin sopivaan hintaan. Ja joo Node2 jää kyllä soundillisesti molemmille ja vieläpä aika selvällä erolla. Ja vertailukajarin virkaa toimitti 1032C. Metka peli sekin kun teknolla järjesti sohvaan hieronnan ja tuuletuksen kuuntelutilaan sen verran mukavastihan se siinä hönki.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reaktiot: sol
^ Tätä M50.2 mallia kun veraa vaikkapa Nodeen, tuntuu siltä kun eräs kuulija sanoi, ”aivan kuin laulaja olisi vaihtunut”, niin erilainen on soundi vokaaleissa. Keski jä yläpään sävyt on samettisempaa isolla nadilla, ja jokin tietyillä levyillä kuuluva digiäksyily on poissa. Tämä soitin on tarkoitettu niille jotka haluaa parasta.
 
Tuli muuten mieleen kun tossa kuuntelin tätä M50.2 verkkosoitinta 1032C: n etupäänä, nämä musiikilliset asiat on niitä juttuja joita ei välttämättä hiffaa ennenkuin kokee. ”SE” juttu ei ole pelkästään tiettyjen merkkien yksinoikeus, vaikkakin jotkut ovat kovan maineen sillä saaneetkin, ja varmasti ansaitusti. Tämä Nad on täysin samassa sarjassa, mutta kun 50.2 ei sisällä dacia eikä esivahvistinta, on late siis vain äänilähde eikä muuta, niin tämä saattaa siihen nähden tuntua arvokkaalta. Mutta hinnalle on katetta kun tämän kuulee ja sitä pääsee hipeltämään, rippausominaisuus on tietenkin mukana joka tekee oman lisänsä käytettävyyteen vaikkapa. Tämä laite kuuluu ehdottomasti huippulaitteistoon, tai jos sellaista ei ole, tämä laite tekee siitä semmosen. Kuka uskaltaa kokeilla ja avoimesti antaa kommentin kuulemastaan? Edellinen demolaite tosin ei enää palautunut kokeilusta.
 
Niin vaan jälleen Nad M50.2 osoitti kykynsä kerrassaan loistavana äänilähteenä, toimitin laitteen kotidemoon varsin kriittiselle kuulijalle, musiikki soimaan ja homma bueno:cool: En ole ihan turhaan tätä laitetta hehkuttanut, sen vaan kuulee mistä on kysymys, kuten nytkin kävi, ja uusi onnellinen M50.2 käyttäjä nauttii musiikista.

M50.2 on tietenkin nähtävänä sekä kuultavana tulevilla avoimien ovien päivillä.
 
Melkein voisin uskaltaa sanoa että yksi parhaita, ellei jopa paras digilähde mitä olen kuullut, ja on tullut kuultua monin verroin kalliimpiakin. Kysymys siis Nad M50.2 verkkosoittimesta, se vaan tekee asiat niin oikein. Lopputulokeen, eli musiikista nauttimiseen pääsee kyllä tälle tasolle varmasti muillakin laitteilla, mutta ei tähän hintaan. Jos siis oikeasti haluat parasta, ja budjetissa tulisi myös olla järki kädessä, on tämä Nad se juttu, ei halpa, mutta ei myös mikään mahdoton. Tietenkin kaikki kauppiaat ym omiaan kehuu, ja pitääkin, mutta jos epäilyttää, saa Audiotuvassa demon jonka jälkeen ei pitäisi olla epäselvää. Kuulolle vaan:cool:
 
Voiko vähän saada auki tuota, mikä tekee Nad M50.2 ;sta huippulaitteen vs node 2 . Siis mitä se pitää sisällään jne …
Tuo digi aina tuntuu miten siihen eroja aikaan:confused:
PS: olkoon tämä vaikka yksi VKL :n kysymys ,kun ei pääse fyysisesti itse paikalle
 
Mä kerron sulle sen salaisuuden Jite hyvä. Se on se salainen digi klangi, sitä on tai ei oo.

Kun klangaa niin rullaa... ja niin vaan rockkaa.

:)
 
Voiko vähän saada auki tuota, mikä tekee Nad M50.2 ;sta huippulaitteen vs node 2 . Siis mitä se pitää sisällään jne …
Tuo digi aina tuntuu miten siihen eroja aikaan:confused:
PS: olkoon tämä vaikka yksi VKL :n kysymys ,kun ei pääse fyysisesti itse paikalle

Tämä asia ajatellaan varsin usein näin, nämä mainitut laitteet keskenään on kuin yö ja päivä melkein. Tuli mieleeni erään harrastajan pähkäilyt, että subbarin lisääminen tuo hänen mielestään enemmän vastinetta rahalle kuin noden päivittäminen M50.2:een. Minä olen vahvasti erimieltä! Subilla saa kyllä jotain asioita lisää määrällisesti, niin paineissa, ulottuvuudessa jne. Mutta kaikki musiikki ei tuo sen hyveitä esiin.

Nad M50.2 on ihan eri maailma, koko siihenastinen äänentoisto muuttuu musiikintoistoksi, ja ellei tiedä mistä on kysymys, kannattaa tulla kuulolle. Minä sanoisin että laite on varsin edullinen suhteutettuna lopputulokseen, tämä laite koukuttaa kuuntelemaan musiikkia.

Unohtakaa oikeasti kaikki dac:it ainakin jos SAM Geneleceillä mennään, ellei analogi ole tarpeen, siihen löytyy lääkkeeksi vaikkapa Nad C658. Mutta jos vain yksi asia on tärkeä, musiikki striimattuna, on tämä Nad M50.2 ainoa vaihtoehto.
 
Viimeksi muokattu:
Viime viikonloppuna aika monelle tuli selväksi sangen vaivattomasti, että mistä on kyse kun soitetaan musiikkia Nad M50.2 verkkosoittimella. Nyt kannattaa miettiä tätä striimeriä sinne etupäähän, jos mielii huippusoundeja ja oikeasti pitää musiikista. Tähän otetaan mielellään vaihdossa Node2/vault2 malleja, iillä tai ilman, mutta jokatapauksessa lopputulokselle voi antaa takuun, musiikki alkaa laulamaan.
 
Back
Ylös