Erikoisempi kaiutinliitäntä (Sony)

rigging is fun

Moderaattori
Hifiharrastaja
Liittynyt
15.12.2006
Viestejä
8 307
Mä ostin aikoinaan vastaavan ( str-lv500 ) av-vahvaimen kirpparihinnalla, tietäen, että tuo liittäminen ilman asiaankuuluvia liittimiä tulee vastaan. Olinhan 2000-luvun alkupuolella ostanut samanlaisen laitteen uutena, mikä toimii yhäkin moitteetta.

Olin suunnitellut avaavani kannen, siellä juottaa lyhyet johdontyngät ja pujottaa ne laitteen ulkopuolelle 10 leveään sokeripalaan. Mutta siinähän kävi sitten niin, että laitteen käyttöönotolle tuli yhtä kahvilaa varten kiire, piti pohtia asia uusiksi. Kävin motonet:in hyllystä silmämääräisellä kokoarviolla ostamassa ns. abikoja. Ne menivät just-ja-just vierekkäin siihen sonyn liittimeen, ja sopivalla pikkupuristamisella pystyin 'säätämään' abikon ottamaan napakan kontaktin siihen piikkiin. Siellä se nyt jääkaapin päällä on useita kuukausia viihdyttänyt ensin asiakkaita, tällä hetkellä henkilökuntaa kun voivat toimia vain take awaytä tuottavana ruokahuollon pisteenä.

https://www.motonet.fi/fi/tuote/487135/Jatkoliitin-pyorea-punainen-10kpl
487135.jpg

, näitä nyt saa mistä vaan, tuolla Hertsikka-Roihuvuori seudulla oli 1. mikä tuli mieleen.

t. ' RIF '
 

nTuomo

Käyttäjä
Liittynyt
29.8.2013
Viestejä
2
Kiitos vinkeistä! Koitan selvittää abiko-mahdollisuutta. Mieleen tuli myös kolvata johdot suoraan liitäntään, ei haittaa vaikka niitä ei sitten enää irti saisi kun vahvistin maksoi vain 20€.
 
Ylös