Epad ym. Android Tabletit

Tarkennuksena: itselläni ei tuosta laitteesta kokemusta, mutta Macin puolesta pitäisi remote desktop VNC:llä onnistua ok.
 
Jotenkin järki sanoisi, että tuon pitäisi toimia tuolla Android VNC:llä ihan hienosti. Pitäisköhän sitä uskaltautua....
 
android-tableteista ei ole kokemusta pientä galaxy tab rpäläämistä enempää, mutta kannattaa muistaa että noissa tableteissa on eroja. tuosta kyseisestä tabletista tulee ainakin mieleen tämä, speksit tuntuvat kyllä paremmilta, mutta hintaluokka on sama.
 
jjo sanoi:
kannattaa muistaa että noissa tableteissa on eroja. tuosta kyseisestä tabletista tulee ainakin mieleen tämä

Kerkesinkin Ollille jos vastaamaan tuohon iPad ketjuun, mutta tosiaankin, näitä Android tableteissa on paljon eroja ja tuosta jjo linkittämästä mallista kannattaa pysytellä kaukana. Noissa malleissa rauta on niin huonoa, ettei jaksa tuo Android pyöriä ja käyttö on tuon takia tosi tahmaista.
7" malleista tuo Rockchip on kaiketi paras(Custom firmwarella vauhtia tulisi vielä lisää) hinta/laatusuhteelta.
10" mallit on jo tehokkaammilla prosessoreilla, mutta kokemuksia löytyy niukasti.
Tuo rockchip maksaa noin ~150€ kotia kannettuna ja sillä saa siis noin ~100€ tablet koneen, ei enempää eikä vähempää. Jollekkin riittää, mutta ei varmasti kaikille.

Osta Olli 10" malli ja kerro kokemuksia. :)

-Joni
 
Läytyykö palstalta android roottauksen taitajia? Kaivoin kaapista vanhan Samsung SM-T325 tabletin, jota ajattelin käyttää streamerin ohjaukseen. Sen viimeinen virallinen käyttöjärjestelmä on 4.42. joka ei mahdollista softan latausta, jonka vaatimuksena on 5.0.

Olen joskus 10v sitten viimeksi tehnyt rootti hommia, joten en siitä hirveästi tiedä. Roottaus periaatteessa onnistui Odin:illa, mutta kone jäi ihme looppiin, jossa se käynnistyy aina vaan download/odin modeen.
 
Back
Ylös