Emu 0404 USB modaus

Gretch

Käyttäjä
Liittynyt
2.9.2007
Viestejä
10 849
Rise and destruction of E-Mu 0404 USB... tai toivottavasti vain "rise". Laitetta on nyt 3 päivää kuunneltu ja kiinnostus kolvailuun vain nousee.

Tarkoitus on siis vaihtaa komponentteja parempiin ja ajattelin, että teen oman ketjun johon dokumentoin tekemisiä. 1212M kortin modasin taannoin ja se tuotti hyvää tulosta, vaikka kyseessä oli lähinnä konkkaruljanssi. Kysymyksiäkin varmasti tulee, joten elektroniikkagurut jos osaavat avustaa niin hieno homma (etten tee älytöntä oskillaattoria typerillä valinnoilla).

Volume potikan vasemmalla puolella näkyy DA-muunninta hieman, jonka oikealta ylhäältä lähtee R+, R-, L+, L- eteenpäin konkkaläjään ja siitä taas eteenpäin JRC 2068 opareille. Konkkien vasemmalla puolella on kuulokepuolen vahvistus, eli sitä ei tarvi murehtia.


Potikan oikealla puolella on ulostulopuoli jatkuu. 15532 seuraavana, tuplaoparit?. Näiden jälkeen näkyvät mustat muovikotelot ovat balansoitujen ulostulojen liittimet.


Lähtökohtana minulla on vaihtaa elektrolyytit (koska satuin löytämään pöytälaatikosta Elna Silmic II läjän). Eli vasemmalla olevat neljä konkkaa lienee DC-blokit noille neljälle muuntimen ulostulolle. Ajattelin heittää tähän nuo Elna:t tilalle nyt, kommenttia? Käytän alkuperäisen kokoisia 47uf konkkia (tosin 25V alkuperäisen 16V sijaan). Mitä noille opareille tekisi? Tuolla opamp rolling ketjussa jo asiaa kysäisin, mutta mitkäs näiden tilalle istuisi simppelisti? Toiset oparit lienee tuplat jos datalehteä katsoo?

Tässä vielä referenssinä
AK4396 datalehti (viimeisillä sivuilla kytkentäkuvat)
Jonkun muun ottamat kattavat kuvat piirilevystä
 
Ylös