Elojazz 2010 Oulussa

kipinä

Hifiharrastaja
Liittynyt
23.11.2008
Viestejä
1 154
Rantajatsit siintävät näköpiirissä, samoin yksi yösija eräiden viisseiskojen välissä. Samalla reissulla voisi ehkäpä pistäytyä Oulussakin... :)
 

Mika K

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
13 150
Kaupunki
Olut, eikun Oulu..
Hmm, tarttiskohan sitä sitten piipahtaa Raahessa joku konsertti kuuntelemassa ja jazz-paappoja tapaamassa ;) Niin ja täällä toki on sohvapaikka vapaana, jos eksyt Raahea pohjoisemmaksi reissullasi..
 

anttiruha

Käyttäjä
Liittynyt
17.8.2006
Viestejä
1 957
Kaupunki
Oulu
Elojatsaus lauantai-iltana saattaisi onnistua minultakin. Ans kattoo.
 

Seggaeman

Käyttäjä
Liittynyt
26.8.2006
Viestejä
814
Toivottavasti pääsee "edes" näihin, kun Poriin ei päässyt. Massive Attack ja Daniel Lanois pitäisi nähdä, ja myös Jeff Beck. Mutta toisaalta kun porijäss ei vieläkään Princeä suomeen ole saanut, niin olkoon.
 

Mika K

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
13 150
Kaupunki
Olut, eikun Oulu..
Jees, pian olis lähtö kohti Raahea Jarmon luo ja jatseihin visitoimaan. Viimeisiä lepoja kesälomasta siis lähtee, ennenkuin maanantaina on karu paluu arkeen. Toivottavasti tulee hyvä reissu (no tottakai tulee) ;)
 

Seggaeman

Käyttäjä
Liittynyt
26.8.2006
Viestejä
814
vielä vähän arpajaisissa nämä kinkerit? Jatkolupilla ois nieminen&litmanen joka kyllä kiinnostas. Minä vaikka kilauttelen tossa illemmalla mikä on pössis.
 

Mika K

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
13 150
Kaupunki
Olut, eikun Oulu..
Lyhyt raportti.

Aittatorilla oli ihan sopivasti väkeä ja alue oli ok, mukavan semmoinen patiomainen kokonaisuudessaan ;) Illan aloitti Jukka Eskola Quintet ja ihan mukavan keikan soittivat. Alussa hieman oli jännitystä tai jotain mukana, mutta keikan edetessä parani. Olimme tosin sivummalla jutustelemassa ja nauttimassa hieman virvkkeita eli emme ihan siinä lavan edessä kuulolla.
Pienen roudaustauon jälkeen lavalle nousi UMO ja How Many Sisters trio. UMO aloitti räväkästi, mutta valitettavasti tuo siitä jatkunut How Many Sistersin osio oli aika lätty eli pannukakku. Balladeja ja rauhallisia revyy-tyylisiä biisejä, paljon keski-ikäistä yleisöä naurattavaa puhetta biisien väleissä jne. Ei sytyttänyt mihinkään suuntaan.
Illan pääesiintyjä Timo Lassy Band aloitti vahvasti ja tässä vaiheessa olimme jo erittäin hyvin sijoittuneina lavan edessä. Rytmisektio toimi Teppo Mäkysen heittäessä pari aika maukasta sooloa ja itse LAssyn fonin soiden todella paksusti. Edes pieni vesisade ei saanut yleisöä kylmäksi ja hyvä niin.

Piipahdimme vielä Ruhan Antin kanssa Wanhalla Paloasemalla tsekkaamassa illan teeman "Hammond-duot". Ensimmäisenä esiintyny Kahden Miehen Galaksi pisti aika tanakan setin, eli pääosassa oli lähes koko ajan rumpali Joonas Riippa Hammondien luodessa tunnelmaa ja välillä antaen hengähdystaukoa. Ei mikään suuri taide-elämys, mutta aika rajua tavaraa. Seggaeman eli Arikin ilmestyi paikalle setin loppuvaiheessa.
Tämän jälkeen Nieminen & Litmanen esitti oman versionsa aiheensa, joka oli huomattavasti sivistyneempi, joskin tosin samalla hieman virkamiesmäisenpi esitys. Kyllä se homma toimi soittotaidon ollessa kohdillaan, mutta en tiedä. Ehkä tuo Muppet Shown Elukkaa vastaava esitys edellisen esiintyjän toimesta aiheutti tähän hieman liian suuren kuilun. Mukava ilta kuitenkin myös tämän osalta. Kotiin fillaroidessa ei tarvinnut edes kastua ja yö oli lämmin.
 
Ylös