Elektronista netistä.

Kls

Käyttäjä
Liittynyt
2.11.2008
Viestejä
718
Vähänaikaa arvoin laitanko tämän musiikin puolelle, laitoin tänne kun kuitenkin tämä on off-topic-alue, luulisi että on aika sama mitä täällä on. Modet siirtää ellei olla tyytyväisiä.

Asiaan. Olen tässä pari kuukautta yrittänyt löytää suomalaista nettikauppaa joka myisi elektronista musiikkia. Tuo nyt on vielä helppoa, mutta sitten lisätään, että olisi plussaa mikäli valikoima olisi laaja ja levyt olisi saatavana vinyylinä.

Pari levyä olen tilannut täältä, mutta tuoltakaan ei löydy paria artistia joiden tuotantoa haluaisin ehdottomasti vinyylinä.

Saa suositella.
 
Eipä löytynyt tuoltakaan sitä mitä olen etsimässä.
 
En vielä ole mistään noista löytänyt sitä mitä haen. Voin sen ihan helpotukseksi paljastaa, nimittäin Sash!ia haen. Hassua ettei löydy, kun Sash on kuitenkin kaiketi maailman myydyin elektronista tekevä artisti.
corleone sanoi:
Niin ja tampereella tuomiokirkonkadulla sijaitsee Voltti records niminen liike, ei nettikauppaa, mutta löytyy aika paljon elektronista musiikkia ja nimenomaan vinyylinä.
Täytyy tuo käydä katsomassa.
Saa toki ehdottaa levykauppoja noin Tampereen lähiseudulta ja Tampereelta.
 
No tarpeeksi erikoiseen erikoiskauppaan kun menee niin luulen, että saa tilauksesta. Ja ebaystä tietenkin löytyy suoraan kaikki.
 
Kysyppä Dis´n´datista. Sen verta pieni pulju, että ei välttämättä hyllyssä ole, mutta tilaavat kyllä tarvittaessa.
 
Joo, jos ei nyt mistään löydy niin tilaan maaiilmalta. Kiitos vain vastanneille.
 
Back
Ylös