Electrocompaniet + Dynaudio Contour S3.4

ajax

Käyttäjä
Liittynyt
3.11.2008
Viestejä
10
Sopivatko nämä yhteen ja riittääkö tehot ECI 3 + Dynaudio Contour S3.4
Saisi Dynaudiot halvalla
 
Veikkaisin että ei yhtään hassumpi kombinaatio. Riippuu ehkä vähän äänilähteestäkin tosin. Noissa Dynyissä on aavistuksen viileä tai metallinen soundi joka voi käydä hyökkääväksi jos äänilähde on kirkkaimmasta päästä, mutta ECI pitäisi olla suhteellisen neutraali tai jopa lämpimän puolella? Dynyt yleensä kaipaa reippaasti tehoja/virtaa ja sitä pitäisi varmaan ECI:stä riittämän perustarpeisiin. Dyny on ääneltään herkkä ja nopea, ECI taas veikkaukseni mukaan enemmänkin järkähtämätön joten ehkä symbioosi olisi hyvinkin toimiva. Lieneekö kenelläkään kokemusta juuri noista kahdesta naitettuna?
 
Täällä kävi ECI-4 testissä ja Contour 1.1:set on kauttimet, jolla testailtiin. ECI-4 oli testijoukosta ehkä pehmoin vahvistin. Sellainen, jolla jaksaa kuunnella vaikka minkälaista örinää ja jopa huonoimmatkaan äänitteet eivät käy rasittaviksi tai riipiviksi. Sellainen tiukan kontrollin vastakohta, lämmin, melkeimpä pumpulimainen.

Omat 1.1 jalustapöntöt eivät toista kovin matalalle, mutta kysymys kuuluukin, riittääkö lattiamallin Contoureille riittävästi kontrollia bassoille alkuperäisen kysyjän makuun.
 
En olisi äkkiseltään huolissani tehoista, koska jalustamallit ovat minusta jopa vaativampia tehon suhteen jos haluaa tietyn kontrollin aikaiseksi tunnetulla äänenpaineella. No tämä oli taas tämmöinen väite mistä voi olla montaa mieltä.
 
En mielestäni puhunut tehosta viestissäni. ECI-4 oli hieman sellainen Rega Mira3:n tyylinen pehmohko esitys, joka sopii vaikkapa sellaiselle, joka kuuntelee kevyempää musiikkia normaalisti, mutta haluaa tutustua rankempaan musiikkiin saamatta kuunteluväsymystä.

Omaan makuuni tuolla yhdistelmällä tulee hieman ympäripyöreä, pehmoileva ääni, joka saattaa jonkun toisen mielestä olla juuri hyvä.

Electrocompanientin pariksi voisi olla hauska kokeilla hieman "pintakovempia" kaiuttimia kuin lievästi pehmo Dynaudio, kuten:

Triangle
Monitor Audio
PenAudio
Amphion (vanhat I, II ja III -mallit)
 
rajani sanoi:
Electrocompanientin pariksi voisi olla hauska kokeilla hieman "pintakovempia" kaiuttimia kuin lievästi pehmo Dynaudio, kuten:

Triangle
Monitor Audio
PenAudio
Amphion (vanhat I, II ja III -mallit)

Ainakin omiin korviin Electrocompaniet + Penaudio on oikein toimiva yhdistelmä :) Juurikin tuo ECI 3 tuli hankittua hiljattain. Kuten tässä ketjussa on todettukin niin EC:n ääni on lämmin ja rasittamaton.
 
Back
Ylös