EL34 putket

aple

Käyttäjä
Liittynyt
26.2.2008
Viestejä
156
Kaupunki
kuhmo
Harkinnassa hankkia uusi EL 34 putkisarja Sovtekin tilalle. Laittakaapa esityksiä parhaista putkimerkeistä ja miksi mielestäsi paras?
 
Svetlana on yleisesti pidetty nykytuotannossa olevista putkista parhaana.
Kokemusta on kitaravahvistimessa jossa kyseiset putket ovat toimineet ongelmitta.
aidot Svetlana putket on merkitty logolla jossa on C kirjain jonka sivulla on "siivet". Svetlana putkia on myös S logolla jotka tulevat eri tehtaalta ja ovat erilaisia. C logolla varustetut ovat Pietarissa olevassa tehtaassa valmistetut ja ovat laadukkaampia (ja kalliinpia) kuin S logo Svetlanat. Aitoja Svetlana putkia on myös SED merkillä joissa on myös C logo.
 
Hyvä rööri, lämmin ja täyteläinen saundi. I like it!

jouni
 
Juu, mulla on kokemusta noiden C-winged svetlanoiden lisäksi JJ:n 34:sta, puolisenkohan vuotta kuuntelin noilla JJ:lla kunnes palasin C-wingediin, ja heti uutenakin toimii paremmin kuin nuo JJ:t.
 
Elikkäs tarvis sovitettu kahdeksikko 4+4 päätteisiin. Mistä kannattaa kysyä tarjousta mielestänne Svetlana putkista, onko kokemuksia?
 
Uraltone.
En tiedä vähäisellä kokemuksella onko halvin (ei ainakaan ulkomaisiin verrattuna), mutta sovitettu hyvin.
 
Minä kyllä heittäisin ääneni noille JJ:n EL34:lle. Ainakin Pännäreiden kuritusta kestivät SED:iä paremmin. Ihan hyviä putkia molemmat, ei siinä mitiä. SED on hieman rauhallisempi ääneltään, kuin JJ. Paras tuon variantin putki omissa kokeiluissani on ollut JJ KT77, mutta siinä oli hieman luotettavuusongelmia, valitettavasti. Ääni oli mahtava; ilmava, iskevä ja puhdas koko kaistalta.

Nuo kaikki sitten kannattaa ottaa tuon vahvistimen kontekstissa. Olen aina kuunnellut triodikytkennällä, ilman vastakytkentää ja A-luokkaisessa vahvaimessa. UL- tai pentodikytkentähän voi hyvinkin muuttaa tuota paremmuusjärjestystä.

Ja Uraltone on luotettava putkilähde.
 
kkoskela sanoi:
Eipä mullakaan ole kokeilua enempää ollut muuta kuin triodina ilman vastakytkentää

Makuasioita, sano musti. Niin kuin aina. No, eipä noista kummankaan kanssa voi mielestäni vikaan mennä. Sulla oli kanssa Pännäri(t)?
 
Kiitos! alan miehille näkemyksistä, päädyin hankkimaan Svetlana Sed EL 34 putket.
 
Back
Ylös