Edullista puutavaraa

toksi

Käyttäjä
Liittynyt
13.3.2008
Viestejä
373
Olen tässä jonkun aikaa suunnitellut itselleni kahta irrallista raskamattovaimenninta olohuoneesen kaiuttimien taakse. Mitoiltaan n. 200x100x40cm jossa maton edessä kaksitasoinen vaakarimotus. Sain jokunen viikko sitten itseni paikalliseen (Tampere) Starkkiin kyselemään hieman puutavarahintoja. Siinä sitten katseltiin myyjän kanssa sopivaa tarpeistoa ja lopulta yhden vaimentimen listahinnaksi näytti tulevan hieman vajaa 200e.

Toki tuosta varmaan jotain alennusta saisi mutta silti hintaluokka tuli yllätyksenä ja tuntuu kalliilta. Mistä itse olette puutavaraa hankkineet DIY-projekteihinne? Onko olemassa edullisempia paikkoja hankkia puutavaraa kuin nämä itselle ensinnä mieleen tulleet Starkit, K-Raudat ja Bauhaussit? Kiitokset kaikille avusta ja kommenteista jo etukäteen!
 

trv

Käyttäjä
Liittynyt
29.4.2008
Viestejä
2 139
messupuu ja puukeskus.
Bauhaus on Tampereella halvin
 

Juuso69

Käyttäjä
Liittynyt
14.2.2009
Viestejä
2 849
Jos lähes kuivaa puutavaraa pitää saada nopeasti projektiin, niin eipä taida paljon muita paikkoja löytyä kuin paikalliset rautakaupat. Hinnat niissä tunnetusti on sitä mitä on. Itse tein 10v. sitten kauppaa erään maajussin kanssa, joka talvihommina sahaili metsästään puutavaraa latoon taapeliin. Koivu- ja tervaleppälankkua tuli hommattua sitä kautta edullisesti varastooni. Varastoni näyttää nyt ehtyneen siihen malliin, että ei ole kuin muutama lankku enää jäljellä. Onko kenelläkään tietoa mistä tosiaan saisi edullisesti puutavaraa, vaikka 50 mm:stä koivulankkua ?
 

Jkaapu

Hifiharrastaja
Liittynyt
24.11.2006
Viestejä
104
Terve,

Bauhaus on varmaan tosiaan halvin Tampereen suunnalla. Minä haen erityisesti levytavaran Messupuusta, koska siellä isommista levyistä on leikattu (hyvällä) tasosirkkelillä mittaan ilman lisäkorvausta.
 

pjl

Käyttäjä
Liittynyt
7.11.2007
Viestejä
584
Bauhausin sahauspalvelu on ihan järjettömän kallis. 3 euroa veto. Puukeskuksessa muistaakseni 1 euro per sahaus. Kitaravahvarin kotelon sahaus maksoi enemmän kuin levyt. Liimalevyvalikoima on kyllä varsin hyvä.

Pekka
 

Jounika

Käyttäjä
Liittynyt
7.7.2008
Viestejä
1 450
Kaupunki
Tampere
toksi sanoi:
Mistä itse olette puutavaraa hankkineet DIY-projekteihinne? Onko olemassa edullisempia paikkoja hankkia puutavaraa kuin nämä itselle ensinnä mieleen tulleet Starkit, K-Raudat ja Bauhaussit? Kiitokset kaikille avusta ja kommenteista jo etukäteen!

Tuo paikka Lempäälän puolella saattaisi soveltua tarkoitukseen: http://www.lauta.fi/
 

theman

Käyttäjä
Liittynyt
11.1.2008
Viestejä
137
Espoon OP-Puu hoitaa homman mallikkaasti, sahaus kuuluu hintaan. Maksat ainoastaan kokonaispinta-alasta.
 
Ylös