DUX 5685

panum

Käyttäjä
Liittynyt
16.10.2008
Viestejä
348
Onko kellään mitään kokemuksia tällaisesta. Kuin Sulo Vilen ostin kun halvalla sain 20e vai sainko halvalla?
Mikäköhän äänivarressa liikuteltavan painon virka on, siis tämä vielä normaalin säädettävän vastapainon lisäksi. Säädetäänkö sillä varren hitausmomenttia ja näin ollen voi käyttää löysempiä tai jäykempiä rasioita?
 
ps_philips_685_mark_gr.jpg


Tällainenko? Se varren takana oleva painopuntti on tasapainotusta varten, ja liukupunnus varsinaista neulapainon asetusta varten. Liekö siinä varsiputkessa asteikko?
 
Mallas sanoi:
ps_philips_685_mark_gr.jpg


Tällainenko? Se varren takana oleva painopuntti on tasapainotusta varten, ja liukupunnus varsinaista neulapainon asetusta varten. Liekö siinä varsiputkessa asteikko?

Näin on. Hallussani olevassa 70-luvun Luxor 4221 pyörittimessä on sama tai lähes sama varsi, joka muuten on toiminut oikein hyvin klassisen Shure V15 III:n kanssa. Dux on käytännössä yhtä kuin Philips ja lähes samoja pyörittimiä myytiin 70-luvulla myös Philipseinä. Ja asteikko varsiputkessa on.

Juhani
 
Sama peli muuten, mut musta :) varressa ei asteikkoa mutta hahlot kyllä. Eli varsi klunssi ns 1 asentoon ja takapainolla varsi balanssiin ja sitten siirtämään klunnsia eteen tarpeen mukaan. Oli orgis neula taittunut hiukan niin nyt tulee tilalle rotel rc-1 rasia eli painoa sais olla 2.0g
 
Hinkkanen sanoi:
Dux on käytännössä yhtä kuin Philips ja lähes samoja pyörittimiä myytiin 70-luvulla myös Philipseinä.

Monasti DUXin mallinumero on/oli sama kuin vastaavan Philipsin mutta 'yhtä numeroa pidempi' eli tässäkin tapauksessa DUX 5685 on Philips 685. Ja mallit useimmiten (ehkä väriä lukuunottamatta) identtisiä.
 
Kiitos suckho linkki avarsi paljon. Kiva soitin siihen asti kunnes koitin vauhtaa rasian, kun ei saa pituus suunnassa säädettyä. Varsinkin kun philips 400 on pitkä ja rotel 2rc-1 on lyhyt rasia :-\
 
pienen ropauksen ja käsikoneistuksen jälkeen rasia kiinni ja kohdillaan. Soi ihan kiitettävästi ainakin kun ottaa huomioon hinnan. Jospa tästä soitin isälle ens vklp, jotta loppuu sen joka iltainen vinyylin naarmutus jvc stereopaketti soitimella, jossa esim kiinteä vastapaino ja yli 20v neula ja rasia (rätisevä ja ummehtunut ääni). Siihen verrattuna tämä on luultavasti paljon parempi ;)
 
Back
Ylös