Dual 1225 kotelointi

Tomsku

Käyttäjä
Liittynyt
8.9.2008
Viestejä
3 121
Kaupunki
Turku
Eli mulla on Dual 1225 -levysoitin irrotettuna Saloran Stereo 2001 -vahvistimen kannesta, eli toisin sanoen se on koteloton. Suunnitteilla on tuon soittimeen kolmeen kellutusjouseen liittää kolme kitaran slideä jaloiksi ja sitten kehitellä niiden ympäri jonkinlainen kotelo, haave on lasikotelo, mutta varmaankin taivuttelen yhdestä pleksisiivusta vain semmoisen neliskanttisen seinän. Eli läpinäkyvä levysoittimen kotelo kromatuilla jaloilla! Tämä on tämänhetkinen oma haavesuunnitelmani.

Ehdotuksia otetaan vastaan! Millainen kotelo levarille? Perinteinen puinen? Viilutuksilla ja linnunsilmävaahteraa? :D Metallinen kotelo? Eksoottinen muotoilu, millainen? Antaa mennä :) Raportoin sitten työn edistyessä tähän lirpakkeeseen tuota projektiani, jahka nyt ensin keksin mimmoisen teen..
 
Lasinen slide saundaa paremmalta.. ainakin kitaralla. Läpinäkyvään koteloon sellaiset.
 
Lasijalat ja lasikotelo kuulostaa kyllä hyvältä. Tarvii vähän pohtia, että saako muuntajat ja johdot näyttämään sitten hyvältä, vai turvaudunko perinteiseen ei-niin-läpinäkyvään puuhun..

Puinen olisi sikäli helppo tehdä, että on ihan 1:1 malli tuossa käsillä, ja veljeltä löytyy myös kilometrin päästä Dual 1216 alkuperäisessä puukotelossaan.

Oisko villi idea pultata myös tuo JVC:n CD-soitin samaan koteloon? Kurkkasin sisään, se on ihan kolmena moduulina siellä, joten se olisi suht helppo toteuttaa vinyylisoittimen vaatimaan maksimikokoon, ettei tarvitse tuon takia lähteä koteloa venyttämään. Ehkä vähän lisää korkeutta, mutta eipä tuo haittaa..?
 
Back
Ylös