Diy-putkivahvistin kuulokkeille

  • Keskustelun aloittaja Joe
  • Aloituspäivämäärä

Joe

Käyttäjä
Liittynyt
4.4.2007
Viestejä
637
Tuossa pännäriketjussa jo vähän kyselin aiheesta mutta kun ei ollut ihan oikeassa paikassa niin avaan uuden ketjun ja toinen pysyy aiheessa.

Nyt tuli pakkorako kuulokkeiden hankinnalle eli ne on nyt saatava vaikka väkisin. AKG 701 mallia tyyppailin jo ja vaikutti mun korvaan hyvältä vaihtoehdolta. Talven pitkinä iltoina olis aikaa värkkäillä ja tinailla joten kuulokevahvistin polttelis mielessä myös. Eniten kiinnostaisi juurikin putkitoiminen peli ilman päätemuuntajia. ( Eräpuun jutun innoittamana ) Tällaisen linkin mkutvonen jo laittoikin http://headwize.com/projects/showfile.php?file=waarde1_prj.htm mutta impedanssi vaatimus ei taida täyttyä haluamalleni mallille.

Olisko jollain hyviä ideoita hommaan. Trankkupelikin vois käydä, mutta tuo putkipeli kiinnostais huomattavasti enemmän. En tiedä saako tuosta rakentelusta muuta kuin kokemusta, mutta saispahan kokeilla ja vertailla. Varsinkin kun nuo ei hirvittävän hintaisia ole.
 

a.paaaho

Käyttäjä
Liittynyt
11.1.2009
Viestejä
5
Lainataanpas tätä ketjua. Itsellä olisi sama hankinta edessä kuin ketjun aloittajalla. AKG 701 kuulokkeet ovat jo postissa tulossa ja niille pitäisi alkaa vahvistinta kehittelemään. Mistähän mahtaisin löytää niille sopivan vahvistimen ohjeet?
 

juu-zo

Käyttäjä
Liittynyt
26.12.2008
Viestejä
458
Itse olen rakentamassa tätä http://headwize.com/projects/showfile.php?file=bender_prj.htm vahvistinta. Alkoi vain mietityttää mitenkähän tuo selviytyy 32ohmisista gradoista. 6N1P putken pitäisi omata kyllä kapasiteetti noiden ajamiseen ja tuossa kyllä puhutaan että suoriutuisi matalillakin kuormilla hyvin mutta silti mietityttää tuleeko tuosta pelkästään vaimennin. Noh saa nähdä kun projekti valmistuu. Hintaa tuolle tulee abaut 150€. kaikkia komponentteja ei ihan vielä ole kasassa joten ihan vielä ei rakennus ala. Muuntaja(t) volumepotikka ja muutama konkka puuttuu. Ne tavallisimmat hankalasti haussa olevat. Kirjoittelen lisää kun projekti edistyy.
 
Ylös