DIY-2009 TAPAHTUMA RASTILAN KARTANOSSA 26.4.

TapsaS

Käyttäjä
Liittynyt
5.8.2006
Viestejä
2 159
Tervehdys !!!

Diy tapahtuma 2009 järjestetään 26.4. klo 10 - 17 Helsingissä. Paikkana on Rastilan Kartano Vuosaaressa. Paikalle on erinomaiset kulkuyhteydet julkisella välineellä, eli Rastilan metroasema on 300 metrin päässä. Metroasemalla on myös parkkitilaa. Ihan perille ei kannata ajaa.


likat%20ja%20rastila%20058.jpgTapahtumaan on käytössä viisi erikokoista huonetta pienehköstä melko isoon, joten erilaiset laitteet pitäisi saada toimimaan optimaalisesti. Paikalta löytyy myös lounasbuffet hintaan 7,80 sekä ravintolan baari A-oikeuksin.

Tarkempi ohjelma julkistetaan lähiaikoina mutta erinomaisen mielenkiintoista on tarjolla, sen voi luvata.

Tervetuloa t. Tapsa
 
Missä määrin on jo projekteja tarjolla ja uskaltaako otta yhteyttä vielä viime hetkellä jos projetkti valmistuu? Se on nyt kiinni saksan päästä saanko emerald physics cs2 kloonit valmiiksi.
 
Projekteja voi esittää aivan loppumetreille asti.

Tervetuloa go_sub_3 ja muutkin. Joukkoon sopii vielä.

t. Tapsa
 
Hienolta näyttää mesta, elikkäs paikalla ollaan, mutta vain kuulostelemassa, turisemassa mukavia ja juomassa olutta. :)
 
Mitä ilmeisemmin levysoitin tulee paikalle ihmeteltäväksi, oman jalkansa kanssa myös.
 
Aivan upea paikka ja palvelutkin kunnossa. Kiitos Tapsalle! :)
 
harmi että hesa on niin kaakana täältä oulusta kahtottuna, olsin tuonu The Tubet (kajarit) näätille.
 
jasu sanoi:
harmi että hesa on niin kaakana täältä oulusta kahtottuna, olsin tuonu The Tubet (kajarit) näätille.

Niinhän se on. Eiköhän noita tapahtumia tule jossain vaiheessa tänne pohjoiseenkin päin. Posiitivista kuitenkin on, että noita ylipäätään järjestetään. Varmasti hyvä meininki paikalla. =)Jos kehtaat niin pistä ihmeessä noista Tubeista kuvia ja kertomusta tänne palstalle ihmeteltäväksi.
 
Ohhos. Hetkonen... sehän on niinku kuukauden päästä...

Hyvältä vaikuttaa. Pakko varmaan ottaa se hihilaina vaikka ni saa bensat ostettua reissua varten, jos ei muuten ole vara tulla ;)

Toisin sanoen: osanotto-ilmoitukseni pitää. TapsaS varmaan muistaa minkälaisen setin olen tuomassa. Muuten täysi kokonaisuus, mutta äänilähdettä pitää vielä miettiä. Voi olla, että Jahosen suunnittelema 8ch vaimenninkin saadaan mukaan, jos vain joku kenkälaatikko löytyy mihin sen voi kasata.

Oma setti on 2-tie. Mukaan otan sekä passiivisuotimet että vastaavat aktiiviset analogisuotimet. Sinällään tuo Jahosen vola olisi hyvä saada mukaan, että vaimennuksen voisi tehdä vasta suotojen jälkeen. Nykyään vaimentimena toimii PreBox ProJectilta ennen suotoja. Päätteinä toimii Donizetit yläpäille ja Nad 214 bassoille.


Terveisin,

Jussi H.
 
hoffa sanoi:
Oma setti on 2-tie. Mukaan otan sekä passiivisuotimet että vastaavat aktiiviset analogisuotimet. Sinällään tuo Jahosen vola olisi hyvä saada mukaan, että vaimennuksen voisi tehdä vasta suotojen jälkeen. Nykyään vaimentimena toimii PreBox ProJectilta ennen suotoja. Päätteinä toimii Donizetit yläpäille ja Nad 214 bassoille.


Terveisin,

Jussi H.

Ollaankos sitä saamassa arrayta näytille, vaiko hieman pienempi 2-tie?

OT:

Oletkos Hoffa kokeillut päätteitä toisinpäin? Itsellä lainassa kaverilta myöskin 214:n, kun en ole löytänyt syytä miksei kahta TA-10:ä voi naittaa tähän systeemiin yhtä aikaa ja aina ei edes pelkästään toisena päätteenä... Löytyi ilmeisesti tähänkin se syy vihdoin viimein ja tänään kuulostellaan ja kuulostellaan, josko härö jäisi väliin. ...Niin, itse ainakin pidän tuota NADa turhan pyöreänä ja jotenkin ponnettomana mideille/bassoille, kun taas omassani diskanteille tarjoaa varsin hienoa soundia.
 
hoffa sanoi:
Voi olla, että Jahosen suunnittelema 8ch vaimenninkin saadaan mukaan, jos vain joku kenkälaatikko löytyy mihin sen voi kasata.

Jos meinaat saada tuon niin kannattaa pitää kiirettä, muitakin kiinnostuneita on ollut tuosta kappaleesta :)

t. Janne
 
Aivan ehdottomasti tulossa paikanpäälle katsomaan minkätyyppinen tapahtuma on tulossa! Jos tapahtuman luonne on mieleinen niin voisin tulevaisuudessa yrittää tuoda jotain omiakin tuotoksia esille.
 
Joopsan.

J. Ahosen vaimennin meni luultavimmin ohi suun tällä kertaa, enkä sitä tuo tapahtumaan. Omat ämyrit ovat ihan vaan kaksilla elementeillä toteutettu. Ei mitään viivalähdetta edes siis luvassa :(.

Otan varmaan jonkun äänieristykseen tarkoitetun villalevyn mukaani, kun nuo bassot ovat monopolissa. Toimiivat kyllä ihan kohtuu hyvin tässäkin betonitilassa, mutta ainahan sitä voi "leikkiä" hiukan akustoinnillakin sitten siellä tapahtumassa...

Donizetit kyllä olisi varmasti mukavammat noille bassoille mitä Nad. Voisi joku ilta vaikka venkslaillakin ne toisin päin. Yläpäätä (laajakaistoja) ajaisi kyllä joku pienitehoisempikin vahvistin mitä Donizetti.
 
Mitenkäs setit oikein kasautuvat. Miettivätkö järjestäjät asiaa?

Minä voin roudata paikalle kaupallistakin arsenaalia, jos on pulaa jostakin. Ainakin modattu pikkualmarro, järeä Rotel pääte, Naim CD5+DIY Teddycap voisi hellitä. Yritän saada valmiiksi 47Labs klooni cd pyörittimen ja DAC:n ja voisihan kloonivahvistimenkin tuoda (LM3875), mutta ehkä TDA2616 olisi mielenkiintoisempi (tehoa vain 12 hattiwattia, jos sitäkään). Pikkuruinen ja susiruma mökkikäyttöön rakennettu 41HZ.com AMP3 12V akulla ajettuna voisi olla myös ihan hauska. Jordanit ja 15" subbarikin liikenee jos tulee tosi tarvetta. Jordanit on jo kuultu tuhat kertaa ja subbaria voi olla vaikea virittää soimaan hyvin. Painaakin kuin synti. Turhaan en viitsi tuoda kamojani tai kaiuttimia, mutta jos on aidosti pulaa joistain laitteista, niin tuon ihan mielelläni.
 
DIA sanoi:
Mitenkäs setit oikein kasautuvat. Miettivätkö järjestäjät asiaa?

Järjestäjät miettivät työ- ym. kiireiltään minkä kerkeävät. ;)

Eli ihan aikuisten oikeasti, yritän saada tuon homman hanskaan tämän viikonlopun aikana. Vielä näihin päiviin asti on tullut peruutuksia/ilmoittautumisia. Mutta nyt oletetaan tilanteen vakautuvan. Yritän tehdä tarjotuista laitteista viksuja kokonaisuuksia, jotka käytettäviin huoneisiin sopivasti sijoitettaisiin ja tietyn aikataulun mukaisesti esitettäisiin toisia settejä häiritsemättä.

Eli hommoo piisoo. "Lopullinen" ohjelma aikatauluineen julkaistaan mahdollisimman pian.

Ja ei DIY-juhlia ilman DIAA! Se olkoon mottomme :p :D

terveisiä kaikille Diy-henkisille ja vähän muiilekin, lähden saunaan!

t. Tapsa
 
Doddi

Ensimmäinen jäähyttely saunasta, parin hyvän ohrasen jälkeen.

Kehutaan vähän. Oma setti alkaa olla pikku hiljaa iskussa DIY-tapahtumaa ajatellen. Niille, jotka meillä ovat jo käyneet, kerrottakoon että koko vahvistinarsenaali on uusiutunut. On ne vanhatkin vielä olemassa, mutta taidan sittenkin panna nämä uudet tulille ja ehkä vielä Pappan 45 styrgarinkin. Miksi uudet? No, kun ne on harvinaisempaa 4 x 2A3 push-pull tyyppiä vaikka olisin kyllä halunnut tuota prat-konettakin esitellä ja ehkäpä esittelenkin, katsotaan...

Joku nopeampi jo kerkesi ajattelemaan että onko toi äijä hullu. Sillähän on styrkkareita enemmän kuin vaatteita. Ja oikeassa onkin. Myös vaimoni on tätä mieltä. Mutta kerranhan täällä vain eletään sanoi eräskin herra eilen pistäessään koko settinsä vinyylietupäänsä uusiksi..

Kylläpä olut ja sauna tekee suorastaan mentaalisen olon sanoi entinen mäkihyppääjäkin ;)

t. Tapsa
 
No kenellä tahansa nyt on vahvistimia enemmän kuin vaatteita juuri saunasta tulleena.

;-) v-a, diy-happeningiä odotellen
 
ALKO:ssa kävin töitten jälkeen ja uudelle reissulle jouduin pikku-jennaa hakemaan. Semmonen on tämä puusepän perjantai joskus, mutta alkoholi nostattaa poppeja jostain syystä. Omituista.

Vakiduunikin alkaa olla kohta hallussa niin voisi harrastella enemmän tosissaan. Nämä pömpelit, mitkä tuon tapahtumaan tyrkylle, olisi tarkoitus jossain määrin markkinallistaa. Nykyinen tilanne sallisi viiden parin teettämisen alihankkijoilla. Ehkä jopa useammankin, jos päädyn jatkokoulutukseen Aikuisopistolle ja teen osa-aikaisena töitä tuolla nykyisessä työpaikassani. Jatkossa näkee sitten, mikä on järkevää ja todellista.

Yksi vapaaehtoinen löytyi jo testaamaan pömpeleitäni "stadin" seudulla omassa kodissaan DIY-tapahtuman viikonloppuna. Odotan innolla palautetta omista tekeleistäni.Jatkettakoon perjantai-iltaa sievästi ja varsin hihiljaisesti,

Jussi H.
 
Back
Ylös