DIY 2007 messut, tapahtuuko?

mkutvonen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
4 204
Kaupunki
Orimattila
Kiinnostaisi tietää, järjestetäänkö DIY 2007 messuja? Kun olisi vähän näytteillepantavaakin. Lisäksi kiinnostaisi pistää tiimi pystyyn jonkun kanssa, jolla on esim. etunen tai kaiuttimet omaa kädenjälkeä. Mullahan on tosiaan vasta tuo maurikainen ja kuulokevahvistin omaa tekoa. Rööreillä kummatkin... Olisi hauska saada jonkunasteinen tiimi pystyyn, että olisi sitten koko setti jonkun itte tekemää... CD-soitin voidaan tietenkin tarvittaessa unohtaa.
 
Kiinnostusta tapahtumaan kohtaan löytyy toki täältä, olen tarvittaessa käytettävissä myös järjestelyiden suhteen(Helsinki) mikäli vapaa-ehtoisia ei enempää ilmaudu paikalle.
 
Kiinnostusta löytyisi, ja luultavasti ainakin yhdet kaiuttimetkin kilpailuun :)
 
Minun on pakko ilmoittaa etten ainakaan nyt keväällä voi kovin merkittävästi osallistua tapahtuman järjestämiseen. Aika on viime aikoina kulunut muissa asioissa eikä muutosta ole näköpiirissä vähään aikaan. Toivon kuitenkin että löytyy paikka ja järjestäjä. Onkohan viimevuotinen tila jo täytetty uudella liiketoiminnalla vai onkohan vielä tyhjillään?
 
Missäs harrastajain hallitus luuraa? Eikö uskalla ottaa kantaa, hä? Minullakaan ei valitettavasti anna aika periksi, kun pitää pyöritellä koulun takia konduktanssia, induktanssia ja kapasitanssia ja reaktanssia ja plaaplaa kaikella (ja paskat, toim.huom.) vapaa-ajalla. (lue: aina kun vaan jaksaa...). Näytteille kuitenkin olisi pari laitetta, vaikka varmaan mitään kisavoittajia olisikaan nuo, mutta olisipa hauska tuoda esille ja katsella muiden kädentuotteita.
 
Ei ole ollut suunnitteilla. Toivottavasti ensi vuonna taas. Nyt valmiina olevia laitteita ei kannata kyllä hävittää mihinkään - hyviä ovat myöhemminkin. Ja jos nyt löytyy jotain mielenkiintoista esiteltävää, niin ottakaapa yhteyttä YV:llä.
 
Pitäsikö tätä aihetta taas lämmitellä esim. syksyä ajatellen? Itsellä näyttäisi kesä olevan täynnä remonttikiirettä mutta silti kaiutinprojektiajatukset pyörivät päässä.
Mahtaakohan jollain olla sopivia tiloja tarjolla?
Voisi kysellä onko uudella Hifimaailmalehdellä messusuunnitelmia jos vaikka sellaisen yhteyteen jokunen huone liikenisi diy laitteille.
Vai onko ry:n hallituksessa jotain ohjelmaa suunnitteilla, jonka yhteyteen myös diy-tapahtuma sopisi?
 
Kyllähän tässä vähän suunnitelmia näkyy olevan ilmoilla, nimenomaan syksylle. Hifimaailma & DIY olisi kyllä aika kova yhdistelmä, mutta katsotaan nyt mikä on mahdollista ja mikä ei. Pistäkäähän joka tapauksessa tuotoksenne iskuun, kyllä me jossain vaiheessa taas tapahtuma pidetään.
 
Mikko Tiihonen sanoi:
Kyllähän tässä vähän suunnitelmia näkyy olevan ilmoilla, nimenomaan syksylle...

Hienoa. Olisi ikävä jos hyvin alkanut "perinne" päättyisi jo nyt.
Ja tuo omakin kyhäelmä alkaa olla siinä vaiheessa että ehdin jo hetken ajatella osallistumista..
 
Eikös joskus ajankohdasta keskustelu laajemminkin ja syksyä moneta rakentelijat kannattivat, koska kesän aikana monet kuitenkin kaiuttimia ja muita vehkeitä rakentavat/kasaavat? Siinä mielessä tuo syksy voisi olla parempi ajankohta... Mutta järjestäjät ja tila pitäisi luonnollisesti löytyä.
 
Jossain muussakin tätä kyseltiin. Siis on hallituksen kokouksen listalla ja itse kannattaisin syksyä. Paikka ja puuhamiehet on ihan auki mutta kaikki halukkaat voi olla yhteydessä vaikkapa minuun tai muihin hallituksen jäseniin. Syksyllä on hifimessut ja näillänäkymin hifiharrastajat on siellä mukana mutta millä teemalla on auki... Diy? Vinyyli? muu... jos vaikka tapsan baffelit raahattaisiin sinne :D
 
Back
Ylös