Digivahvistimet (kakskanava)

Tilanne
Keskustelu on suljettu.

kaksonen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
27 535
Kaupunki
Korvessa
Olen erään tuttavani innoittamana kiinnostunut kovasti uuden teknologian mukanaan tuomista vahvistimista. Mitä olette kuulleet ja mitä mieltä olette kuulemistanne.
 
No ei tietenkään mitään:

http://www.sony.fi/product/hfc-amplifier/ta-fa1200es

Mutta ajattele: "32-bittinen S-Master PRO -digitaalivahvistin. Tämän uusinta tekniikkaa hyödyntävän digitaalivahvistimen ei tarvitse muuttaa (CD:ltä/SA-CD:ltä) tulevaa digitaalisignaalia analogiseksi. Toistaa äänen sellaisena kuin se on tallennettu."

Ajattele, sellaisena kuin se on tallennettu.

Toki myös:

http://www.nuforce.com/

Ja:

http://www.belcantodesign.com/

Jotain tuollaisia ja miksi ei myös tällaisia:

http://gizmodo.com/gadgets/home-entertainment/sonic-impact-amp-128453.php

"Joitakin vuosia sitten suht tuntematon valmistaja rakensi huippulaadukkaan, mutta verrattain edullisen Tripath TA 2024 piirin (Tripathin piiriä käytetään myös huomattavasti kalliimmissa vahvistimissa.) ympärille päätevahvistimen, josta oli karsittu kaikki ylimääräinen. Vahvistimesta tuli testimenestys. Nykyään tätä mallia saa metsästää kissojen ja koirien kanssa (ja jos sattuu tärppäämään pitää todennäköisesti asioida tuntemattomat ulkomaalaisen nettikaupan/yksityisen kanssa), sillä joka paikassa on tarjolla vain huomattavasti kalliimpia malleja, joissa on täysin samat sisuskalut, mutta hifi-uskottavammat kotelot ja volume-säätimet, jotka menevät kaupaksi nekin tämän alkuperäisen T-Ampin maineella. "
 
Kas, tästähän on juttua jo toisaalla- Aiheen voi poistaa jos niin halutaan.
 
Tilanne
Keskustelu on suljettu.
Back
Ylös