Demoilua

Vielä tovin aikaa mahdollisuus kuulla 8361A yhdessä W371 bassoständin kera. Lisänä mahdollisuus näillä kuulla mitä tapahtuu kun Nad Ci580 striimerin tilalle vaihdetaan M50.2.
Myös tietenkin vakiokalustoa, eli 1234A on kuultavana.
 
Asiakas haluaa kuulla ständit ns normaalimmassa akustiikassa joka muutenkin ongelmallinen. No mikäs siinä, huomenna päälle istutetaan 8341A ja sitten kuunnellaan, näin meillä voi myös asiat hoitaa. Varsin mielenkiintoinen päiväsessio tulossa siis.

2767B4A1-F9BC-4DA4-BE78-2BE91AD6DF2D.jpg
 
Kyllä edukseen erottui complementary mode, eli se mahdollisimman tasainen vaste. Päälle istutettiin 8341A ja tila myötäili niitä olosuhteita johon kaiuttimet ehkä tulisi. Varsin loistava lopputulos, ei keksi mitään moitittavaa soundista.

7E184316-148E-44D3-ABD4-F399CDFC7E6C.jpg

FA1DA707-F581-4889-8B74-3450CE3C06D0.jpg
 
Nyt soimassa pelkästään 8361A, mittaukset tehtynä ilman W371 läsnäoloa. Bassoständin kanssa yhdessä tämä käyttäytyy hieman eritavoin. Näitä nyt mahdollisuus tulla kuulemaan rauhassa akustoidussa ympäristössä.
 
Viimeksi muokattu:
Kaikenlaista kivaa on tulossa, siitä myöhemmin. Mutta sitä odotellessa, Audiotuvassa voi kuulla Suomen parasta Genelec G sarjan soundia, tai voi kuulla miksi 1032C on ”ikoni”, ja oma suosikkini tässä kokoluokassa, ja miksi siihen päätyneet ovat erittäin tyytväisiä hankintaansa. Tietenkin aina myös parasta Master sarjaa kuultavana siten kuin sen on tarkoitettu olevan.

Näitä kaikkea olosuhteissa jotka on jotain muuta kuin seinä myymälän aulassa. Tarpeen vaatiessa demon saa myös olohuone, tai normaali pienempi huone olosuhteissa. Tämä on tehty myös huippuluokan 8341A/W371 setille asiakkaan pyynnöstä, kuunnellan siis olosuhteissa jossa niitä käytetään. Tietenkin myös saa kotiin kuultavaksi, ja kohtuullisen(veteen piirretty viiva) matkan päähän ne myös tullaan asentamaan sekä säätämään, että demo sielläkin on sitä mitä haetaan.
 
Viimeksi muokattu:
Piti vaihtaa hivenen korkeampi jalka 1032C kaiuttimille, toimivat entistäkin hienommin. Näitä voi tulla kuulemaan ihan koska vaan, glm 4beta myös tarvittaessa käytössä, vaikka lopullista versiota tässä odotellaan innolla.
 
Hieman vielä keskeneräinen tämä GLM 4, mutta beta versiostahan onkin kysymys. 1032C mittautuu nyt hieman eri tavalla, tosin jalkakin kasvoi 10cm ylöspäin, uudet Atacama SLX700 tuntuu hyvältä jalalta, hieman sirompi kuin aikaisempi HMS2.2
Tämä onkin hyvä paketti yhdessä 1032C kanssa, tai vaikka 8x5x mallien kanssa. Nähtävillä ja kuultavissa tietenkin Parkanossa
 
Se on hyvä paketti tämä 1032C yhdessä Atacama SLX700 jalustan kanssa, sen huomasi muös paikalle saapunut kolmikko, olivat sitä mieltä että äänen perusteella voisi olla kalliimpikin. Tulipa siinä myös esiis se asia, että useita biisejä kuunneltiin missä kuulijoiden nykylaitteisto vaatii sen subbarin että se alakerta tulee niinkuin pitää, nyt sitä subia ei kaivattu.

Tätä kajaria on helppo demota, antaa vaan musiikin soida, saadaan toki myös omien mieltymysten mukaan pikaisesti muokattua jos on tarve. Kannattaa tulla kuulemaan tämä huipputuote ihan perusteelliseen demoon, oikeaan huoneeseen, joko akustoituun tai akustoimattomaan, olohuoneympäristöön jne, miten vaan, eli oloihin jossa sitä myös käytetään.
 
Demoilu on mukavaa puuhaa, ja kun te tehdään oikein ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti yksilöllisesti, on molemmat osapuolet tyytyväisiä. Tässä nyt on niin Genelec TheOnes monitoria kuin bassoständiäkin sekä Master sarjaa saanut myydä, eli kai sitä demoilu on onnistunut allekirjoittaneelta jotenkin kohtalaisesti.

Lähes kaikki Genelec mallit siis sopimuksen mukaan kuultavissa, paremmassa tai normaalimmassa akustiikassa. Soundi myös rakennetaan tarvittaessa käsin mieltymysten mukaan, ei siis pelkän glm ajon varassa tarvitse kajarin ulosantia luonnehtia.

Kannattaa kysyä demomahdollisuutta eri malleihin ja vaikka sitten varaa esim viikonlopulta jonkin päivän rauhalliseen tutustumiseen, leppoisa meininki ja hyvää musaa pullakahvien siivittämänä.
 
Viimeksi muokattu:
Se on hyvä paketti tämä 1032C yhdessä Atacama SLX700 jalustan kanssa, sen huomasi muös paikalle saapunut kolmikko, olivat sitä mieltä että äänen perusteella voisi olla kalliimpikin. Tulipa siinä myös esiis se asia, että useita biisejä kuunneltiin missä kuulijoiden nykylaitteisto vaatii sen subbarin että se alakerta tulee niinkuin pitää, nyt sitä subia ei kaivattu.

Tätä kajaria on helppo demota, antaa vaan musiikin soida, saadaan toki myös omien mieltymysten mukaan pikaisesti muokattua jos on tarve. Kannattaa tulla kuulemaan tämä huipputuote ihan perusteelliseen demoon, oikeaan huoneeseen, joko akustoituun tai akustoimattomaan, olohuoneympäristöön jne, miten vaan, eli oloihin jossa sitä myös käytetään.
Samaisia SLX700 jalustoja hankkimassa itsekkin. Harmillisesti vaan ei oota paikoissa josta olen kysellyt.

Lähetetty minun ONEPLUS A6003 laitteesta Tapatalkilla
 
Noniin, tälläkertaa onnisti JTornia ja lalat löytyi Parkanosta. Siinä sivussa 1032C sitten huilivuoroon ja vanha tuttu 1234A ottaa soittovuoron.

Satunnaista Genelec kajaria tässä käy mitä milloinkin, kaikkea on kokeiltu, mutta mitä sitä voisi ottaa uudestaan...? Ensimmäisenä tulee mieleen S360 sekä 1237A, vai onko jotain mitä pitäisi ottaa soittoon ja demoon?
 
Kiitokset Audiotuvalle! Kannatti avata suunsa oikeassa paikassa!

Lähetetty minun ONEPLUS A6003 laitteesta Tapatalkilla
 
Genelec 1237A muutaman viikon soimassa tuvalla, ja tietenkin 1032C, 1234A, sekä toistaiseksi 8260A. Myös budjettiluokan monitaituri, Totem KIN Play tarjoilee isoa ääntä tarvittaessa.

Muitakin malleja saadaan soimaan toivomusten mukaan.
 
Vielä tovin mahdollisuus kuulla 1237A. Demo myös 1032C mallista, ja mitä tapahtuu kun tästä loistavasta kaiuttimesta mennään eteenpäin samantyyppistä soundia myötäillen.
 
Nyt lähtee 1237 asiakkaalle koekuunteluun, ja jatkaa sieltä Iisalmeen, eli mattimyöhäiset on mattimyöhäisiä😁 muutama hyvä demo sentään saatiin purkkiin.

Mielenkiintoisia juttuja on taas tulossa...
 
Jaahas, kevät tekee tuloaan niin näitä demojuttuja voisi aktivoida hieman taas... Huippujuttuja on toki tulollaan, mutta mitä sitä halutaan kuulla tai verrata?

Toiveita voipi esittää mistä Genelec mallista haluaa demon taikka vertailun, myös etupään suhteen voi esittää toiveita, lähes kaikki onnistuu. Nyt siis tilaisuus kuulla jotain mikä on mietityttänyt, malleja kun löytyy erilaisia ihan samassa hintaluokassakin keskenään.

Meillä voi ihan rauhassa selvittää minkätyyppinen Genelec istuu omaan makuun parhaiten, ja miten sitä soundia voidaan myös viedä haluttuun suuntaan. Demot hoidetaan niin että kuuntelija ja kuultava kaiutin pääsee oikeuksiinsa.

Meillä ei toimi homma jossa kuunnellaan seinän viereen ahdettuja kaiuttimia rivissä, taikka jotenkin paikoilleen roiskaistua kaiutinparia tyyliin, ”siellähän noi ovat, senkun kuuntelet...” Myös Genelec SAM kaiutin vaatii muutakin vaivannäköä kuin suuntaus kohti ja glm ajo.
 
Kovin on rauhallista tällä foorumilla saada edes pientä keskustelua aikaan... jatketaan yksinpuhelua sitten. ( tai muille foorumeille?🤔)

Heitin Gthree mallin soimaan pitkästä aikaa, ja ihan samantien, siis heti viipymättä tuli selväksi miksi kyseinen ämyri on merkin myydyimpiä, ellei myydyin. Käsittämättömän hieno soundi noin pienessä purkissa.

Isompiakin tulee tuonnempana soittoon, miten sitten demot vallitsevissa oloissa järkätään, jää nähtäväksi.

Vielä ei ole paikalla ollut kajaria joka pieksee 1234A mallin, vaikkakin siinä ”vain” 12 tuumaiset basarit. Tämä onkin hauska tilanne sinänsä, melkoisen vaatimattomiakin toistimia myydään mielikuvilla samaan rahaan. Meillä ei tarjota mielikuvia vaan äänikuvia, totaalisen tarkkoja semmosia.

1238A on monilla haaveissa, (se 15”basari) ja syystäkin, hieno kajari kunnes tulee rajat vastaan. Hyvässä akustiikassa ja jos kuutioita on tarpeeksi, se tulee äkisti. Subi? Juu ja ei... sanoisin että jos kapasiteetti ei riitä, on isompi kajari ratkaisu. Genelec 1234A on huikea toistin kaikkeen mitä korvat kestää, ja sen ylikin.

Jos siis haluat oikeasti voimaa ja iskua, tarkkuutta, ilmavuutta, dynamiikkaa jne vaimeaankin tilaan, voi sen saada rohkeilla summilla ja toimii, taikka Genelec 1234A mallilla hieman huokeammin ja toimii vieläkin paremmin... tule kuulolle.
 
Back
Ylös