DeMacic levy

kaksonen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
27 675
Kaupunki
Korvessa
Kerroin vanhalla palstalla kokemuksista tuosta cd:sta. Ensikokemukset olivat sanalla sanoen järkyttävät. Keski-ääni alue muttui kovaksi ja bassot toistuivat korosten yläbassoja. Bassot olivat myös kiinteät, tosin kuin koko taajusbalanssi oli kireä.
Tuolloin huolestuin cd:n vaikutuksista, mutta vaikutusten luvattiin vaimenevan ajankanssa. Sointibalanssi palasikin ennalleen ja kuunneltuani kesän rohkastuin kokeilemaan uudelleen. Levy jätti kuitenkin hyvät mielikuvat tuoden musiikkiin lisää nyansseja toistuen ehkä hieman ylemmäs ja alemmas jäsentyneemmin.

Tälläkertaa levy ei tuottanut muutoksia ääneen tuollaisenaan kuin aiemmin. Levyn sanotaan laittavan sähköiset elektrooniset kiteet järjestykseen, tekeekö se sen, en tietekään voi sitä tietää. Tiedän kuitenkin sen, että käytettyäni levyä soittimessani musiikki saa uusia piirteitä ja laitteisto houkuttelee kuuntelemaan.
Suosittelen tuotetta varauksella ja en vastaa tuotteen tuomista vaikutuksista henkilökohtaisella tasolla.
 
Cd- soittimen virkaa hoitaa Denon DCD-s 10II, vahvistimena Denon PMA-2000 IVR ja kaiuttimina Triangle Celius 202 Es. Tämä laitteisto on ollut minulla pitkään ja tulee olemaan toivottavasti vielä kauan.
 
Back
Ylös