Darkvoice Figaro

jparvio

Hifiharrastaja
Liittynyt
23.2.2008
Viestejä
7 435
Kaupunki
Rauma ja Pudasjärvi
Tuollainen tuli hankittua töihin, kun kukaan ei malttanut luopua Opera/consonancen kuulokevahvistimestaan ;)

Tällä hetkellä tummanpuhuva putkospeli käskyttää suljettuja Audio Technican ATH-M40fs - luureja ihan mukavasti, muutaman päivän päästä lisäksi Senkun HD viisysivitosia. Millaisia kokemuksia / tube rollingia olette moisella vehkeellä kohdanneet?
 
no vastaan itselleni:

eli ecl85/805:t ainakin tarjoavat kokeilumahdollisuuksia. Näitä saa ainakin Salmiselta NOSseina, mutta valmistajaa en nyt muista. Pitänee tilata yksi pari pahan päivän varalle.
 
Mulla oli Figaro muutaman päivän omistuksessa ja myin sen vain sen takia kun ääni oli todella lähellä Little Dot MKIV SE:tä. Vahvarista jäi mieleen mukava järeys ja toi on ihan hyvä juttu että putket ovat koneen sisällä suojissa, ei tarvi eläin- tai lapsiperheiden pelätä kuumia putkia.
 
Seba sanoi:
Mulla oli Figaro muutaman päivän omistuksessa ja myin sen vain sen takia kun ääni oli todella lähellä Little Dot MKIV SE:tä. Vahvarista jäi mieleen mukava järeys ja toi on ihan hyvä juttu että putket ovat koneen sisällä suojissa, ei tarvi eläin- tai lapsiperheiden pelätä kuumia putkia.

Mukava kuulla kokemuksista :)

Itse arvostan perheellisenä juuri tuota putkien suojassa oloa. Tämä on mielestäni, siis parin illan kuuntelulla, myös todella koukuttava ja sympaattinen peli. Turha miettiä laatusanoja, kun jalka vippaa ja jousissa on sopivasti bodya. Jopa näiden Audio Technican studioluurien kanssa kokonaisuus on viihdyttävä.

Ymmärsinkö nyt oikein, että jätit itsellesi Little Dotin?
 
Joo Little Dot oli mun sen hetkinen päävahvari ja ostin ton Figaron ihan kokeilunhalusta. Figaron äänessä oli paljon samaa henkeä kuin Little Dotissa, mutta LD kuitenkin soi himpun verran siistimmin. Muutenkin sille olin silloin ostellut paljon eri putkia kun taas Figaro tuli orkkisputkilla ja joillain paremmilla niin en jaksanut aloittaa uutta putkien keräysrumbaa.
 
Tämä osuus on melkein unohtunut, syyttä kylläkin.

Sillä duuniin hommaamani Senkun HD 595:t tuntuvat toimivan mainiosti Darkvoicen kanssa yhteen. Soundissa on melkoisesti munaskua, mutta myös riittävästi delikaattia kaunokieltä jopa nautittavaksi kokonaisuudeksi asti. Tosin vahistin on syytä lämmittää ennen sessioita, muutos on melko suuri.

Kaiken kaikkiaan olen yllättynyt, että niin kohtuullissella panoksella on irronnut varsin mallikas lopputulos. Erityisesti iloitsen vielä Sennheiserin mukavuudesta ja kiristämättömästä otteesta päässä. Jopa Spotifyllä äänellinen lopputulos on tyydyttävä.
 
Sellainen kommentti aiempaan, että aivan match made in heaven ei kuitenkaan ole kyseessä. Sillä potikan alkupäässä tuntuu, että 595 ei oikein herää musiikille. Kun taas hanaa iskee kohti kaakompaa, tulee mukaan toivotut musiikilliset elementit. Samalla äänentaso menee joskun lähes liiallisuuksiin.

Millaisia havaintoja teillä on 595:n onnistuneesta parittamisesta?
 
Lainaan hiukan ketjua, jos sallitte.

Little Dotia ja Darkvoicea on ilmeisesti paritettu onnistuneesti Beyerdynamic dt770 Pro:n kanssa?
Onko kokemuksia?

Mistä olette tilanneet kyseisiä vahvistimia?
 
Back
Ylös