Dared VP-16 putkivahvistin

Mikko Nevalainen

Käyttäjä
Liittynyt
6.9.2006
Viestejä
80
Sattuisiko kenelläkään olemaan kokemusta kyseisestä putkivahvarista?Itse en ole päässyt laitetta livenä näkemään enkä kuulemaan.Soundata tuota näköjään tuo maahan.En ole kuitenkaan sitä missään liikkeissä nähnyt.Lueskelin laitteesta netistä ja ajattelin tutustua vahvariin ehkä paremminkin.Olisi mukava kuulla porukan kokemuksia jos niitä on jo ehtinyt jollekin kertymään.
 
Tuon 6moonsin jutun mä huomasinkin.Ajattelin vaan että olisi ollut mukava kuulla jonkun palstalaisen mielipiteitä laitteesta.Jos nyt jollakin joku Dared malli kotona olisi.Hinta tuolla VP-16 vahvarilla on ainakin kohdallaan.Ei sillä kait muuta voi odottakaan kuin tavallista halpaa kiinahifiä.Mutta mä luulen että mun budjetilla ei muuta voi saadakaan.

Tosiaan Kruunuradiossa noita olisi myytävänä.Ihme kun sivustoilla sitä ei selkeästi mainita.Ainakaan hinnastoa en sieltä löytänyt.

Mulla on tosiaan hakusessa alle tonnilla joku putkivahvari.TAC-34 ja Ming Da MC368-B mulla on aikaisemmin jo ollutkin.Molemmista tykkäsin aika paljonkin.Varsinkin tuosta TAC-vahvarista.Budjetti tosiaan rajoittaa kiinnostavia malleja.PrimaLuna Prologue One kiinnostaa todella paljon.Sitä on ollut jonkun verran käytettynä myytävänä.Mutta en ole päässyt yhdestäkään tekemään kauppoja.Aina on joku kerennyt ostamaan laitteen nokan edestä.Uutena noi taitaa olla 1300 euron paikkeilla.Se on jo selkeästi mun budjetin yli.Jos jollain on mielessä joku asiallinen peli alle tonnin luokassa.Niin laittakaa vaan viestiä tulemaan.
 
Meikäläisellä on levännyt olohuoneessa n.2V. Daredin V- 10 mallin integroidut monoblogit.
Alkuunsa soittelivat Konus klooneja ja nyt muutaan päivän ajan Proac 2.5 klooneja. Soundit kohdallaan ja putkimaista lämpöä sisältäen.


Pasi

Ps. Saattaisivat olla myynnissäkin , http://www.daredtube.com/pages/product.htm
 
Back
Ylös