Dalin kaiuttimet

tutkija

Käyttäjä
Liittynyt
7.8.2006
Viestejä
383
kokemuksia dalin kaiuttimista tarvitaan. itseäni kiinnostaisi tuo euphonia sarja.
 

Taisto

Käyttäjä
Liittynyt
1.3.2009
Viestejä
40
Kaupunki
Kuopio
Löytyisiö kokemuksia Dalin Mentor Menuet kaiuttimista? Tuli kuunneltua ohimennen hifi-messuilla ja siellä ainakin tarjosi todella menevää toistoa. Malli ilmeisesti sopisi hyvin betonibunkkeriin ja lähelle seinää.
 

Mika K

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
13 386
Kaupunki
Olut, eikun Oulu..
Euphonia on aika kova luu, itse pariin otteeseen moisia kuullut ja pistävät omaa hinta-laatusuhdesuosikkia Dalilta eli Heliconia pataan ihan selkeästi. Miinuksena vaativat tosin aikalailla tilaa toimiakseen eli tuota Euphoniaa paremmin pienemmissä tilassa toiminee jopa se huippumalli Megaline, joka on todella hieno kaiutin. (ehkä kannattaisi kysellä Oulusta paljollako sellaiset saisi omakseen ;) )
 

privy

Käyttäjä
Liittynyt
21.6.2010
Viestejä
369
Kaupunki
Töysä
^^ Ei paljoa puuttunut että olisin kesällä ostanut Mentor Menuetit. Äänessä oli menemisen makua.
 

Taisto

Käyttäjä
Liittynyt
1.3.2009
Viestejä
40
Kaupunki
Kuopio
Menuet kyllä kiinnostaisi kovasti. Äänellisesti oli aikalailla makuuni. Sopivan tarkka, ilmava ja kokoisekseen yllättävän hyvä bassopää. Diskantin taso oli vaimeampi, kun daleissa yleensä. Itselleni tämä ainakin iso plussa. Kotimaassa ei näköjään kaiutinta ole juurikaan noteerattu. Maailmalla on ainakin testeissä menestynyt ja haukuttu jopa ProAc Tablette Reference 8 Signaturen veroiseksi.
 
Ylös