Dalin kaiuttimet

tutkija

Käyttäjä
Liittynyt
7.8.2006
Viestejä
383
kokemuksia dalin kaiuttimista tarvitaan. itseäni kiinnostaisi tuo euphonia sarja.
 
Löytyisiö kokemuksia Dalin Mentor Menuet kaiuttimista? Tuli kuunneltua ohimennen hifi-messuilla ja siellä ainakin tarjosi todella menevää toistoa. Malli ilmeisesti sopisi hyvin betonibunkkeriin ja lähelle seinää.
 
Euphonia on aika kova luu, itse pariin otteeseen moisia kuullut ja pistävät omaa hinta-laatusuhdesuosikkia Dalilta eli Heliconia pataan ihan selkeästi. Miinuksena vaativat tosin aikalailla tilaa toimiakseen eli tuota Euphoniaa paremmin pienemmissä tilassa toiminee jopa se huippumalli Megaline, joka on todella hieno kaiutin. (ehkä kannattaisi kysellä Oulusta paljollako sellaiset saisi omakseen ;) )
 
^^ Ei paljoa puuttunut että olisin kesällä ostanut Mentor Menuetit. Äänessä oli menemisen makua.
 
Menuet kyllä kiinnostaisi kovasti. Äänellisesti oli aikalailla makuuni. Sopivan tarkka, ilmava ja kokoisekseen yllättävän hyvä bassopää. Diskantin taso oli vaimeampi, kun daleissa yleensä. Itselleni tämä ainakin iso plussa. Kotimaassa ei näköjään kaiutinta ole juurikaan noteerattu. Maailmalla on ainakin testeissä menestynyt ja haukuttu jopa ProAc Tablette Reference 8 Signaturen veroiseksi.
 
Back
Ylös