Cyrus 8VS2

mikvilja

Käyttäjä
Liittynyt
1.5.2008
Viestejä
38
Kaupunki
oulu
Terve!

Onko kenelläkään kokemuksia tai arvioita tuosta otsikon Cyruksesta? Sain hankittua Martin Loganin Sourcet ja nyt säästelen ankarasti rahaa 2-kanavaiseen integroituun vahvistimeen.

Onko kenelläkään muita 2-kanavaisia integroituja vahvistimia suositella, max 1500 euron hintaluokassa?
 
Muita varteenotettavia vahvistimia voisivat olla:

Atoll IN-200. On sanottu rauhalliseksi ja miellyttäväksi soundiltaan. Musikaaliseksikin kehuttu. Aika tehokas myös.

Creek 5350SE. Räväkkä ja rytminen. Skarppi ja läpinäkyvä. Ehkä vähän kuin Atollin vastakohta.

Edit. Olipa unohtua Exposure 3010. Jonkin verran sukua Creekille, eli räväkkä ja rytminen tapaus tämäkin. Suhteellisen tehokas.

Toisaalta Loganien ollessa kyseessä rahaa voisi säästää enemmänkin ja vaikka erilliseen etu- ja päätevahvistimeen. Nuo Loganit kun eivät taida olla helpoin kuorma vahvistimelle. Tai sitten jotain järeämpää integroitua vaikka Bel Cantolta tai Musical Fidelityltä...
 
op sanoi:
Atoll IN-200. On sanottu rauhalliseksi ja miellyttäväksi soundiltaan. Musikaaliseksikin kehuttu. Aika tehokas myös.

Kyllä Atollilla rytmipuolikin ja räväkkäkin materiaali hoituu todella hyvin eli en ihan allekirjoita rauhallisuutta, mutta koskaan millään levyllä se ei ole myöskään liian kireältäkään kuulostanut. Sanoisinpa jopa että Atoll hoitaa PRaT-asiatkin paremmin kun iso liuta saman hintaluokan kilpailijoita. Suosittelen kyllä Atollia kokeilemaan, ainakaan merkistä ei silloin maksa. Läpinäkyväkin on soinniltaan ihan mukavasti, sillä niiden paljonkiisteltyjen cd-soittimien erotkin paljastuvat kyllä hyvin selvästi.

Ns. merkkituotteista sitten oma suosikkini olisi varmaan tuohon hintaluokkaan Naimin Nait5i, tosin tämä toimii mielestäni parhaiten sitten taas Naimin soittimen kanssa.
 
Noista uudemmista Cyruksen tuotteista ei ole itsellä kokemusta, taitaa olla aika vähän esillä oleva merkki nykyään täällä pohjolassa. Muiden merkkien tarjonnasta tuo Naim Nait5i kannattaa ehdottomasti tsekata ja myös hieman edullisempi Regan Mira3. Nämä on molemmat aika petoja hintaluokassaan ja pidin itse niistä kovasti.

Luonnollisesti kannattaa katsella myös käytetyn markkinoita ja lukea hieman mitä ollaan mieltä siitä mitkä merkit yleisesti tuon ML:n kanssa hyvin pelaavat. Synergia on aika tärkeä juttu.. ;)
 
Kiitoksia vastauksista!

Kuinka paljon enemmän rahaa menisi, jos sijoittaisin sittenkin etu- ja päätevahvistinsettiin? Saisiko siinä rahoille kuitenkin vastinetta, eli onko siinä selvä ero integroituun verrattuna?
 
Back
Ylös