Curys AV Master 8.0 / onko kokemuksia?

jlaakso

Käyttäjä
Liittynyt
22.8.2008
Viestejä
8 765
Kaupunki
Espoo
jotenkin eksyin ko. valmistajan sivuille ja millaisia härveleitä sitä oikein onkaan tarjolla. otsikon mukainen 7.1-prosessori/3-kanavainen pääte pisti silmään, sillä se sopisi mitä mainioimmin stereosysteemini jatkeeksi kotiteatteripuolelle.

http://www.cyrusaudio.com/product.asp?ProductID=92

HD-ääniä tämä ei tue, eikä HDMI-kierrätystä, mutta sellaisia en kaipaakaan. koon puolesta tuo olisi huomattavasti mukavamman oloinen kuin nykyinen jamaha. tuollainen + FM6 viritin mahtuvat vierekkäin ja vievät puolta vähemmän tilaa korkeussuunnassa. Äkkiseltään speksien pohjalta tuo vaikuttaa riittävältä ominaisuuksien puolesta, ainoa mikä vähän arveluttaa on tuo tehon määrä, vain 30W@8ohm per kanava. Tokihan tuohon voipi helposti hommata päätteen lisäksi.

Onkos kellään mitään kokemuksia tästä tai vaikka muistakin Curyksen tuotteista. Laatu, look&feel, viimeistely yms.
 
Monikanavan osalta täyttänee perustarpeet, mutta muutenhan nuo ovat kokemuksieni mukaan oikein laadukkaita, kauniita ja hyvä-äänisiä laitteita.

Edit: Noissa on myös erittäin toimiva kauko-ohjaussysteemi.
 
Ihan mielenkiintoinen laite, vaan miten siihen syötetään korkeamman resoluution ääntä (SACD/uudet hd-äänet) kun liitinpaneelista puuttuu HDMI:n lisäksi myös analoginen monikanavaotto?
 
kre sanoi:
Ihan mielenkiintoinen laite, vaan miten siihen syötetään korkeamman resoluution ääntä (SACD/uudet hd-äänet) kun liitinpaneelista puuttuu HDMI:n lisäksi myös analoginen monikanavaotto?

eipä niitä syötetä, mutta itselläni ei ole niille tarvettakaan. Leffojen ja tv-sarjojen katseluun on mukavaa kun ääntä tulee ympäriltäkin. näin pienillä kaiuttimilla ja tässä tilassa en tarvitse HD-äänten tuomaa lisäresoluutiota. pyörittimenä toimiva PS3 osaa muuntaa hd-äänet tarvittaessa optiseen piuhaan mahtuvaksi tavaraksi (Dolby, DTS, yms). kun en tällä ole mitään pro-teatteria rakentamassakaan, vaan lähinnä lisämausteeksi satunnaiseen leffojen katseluun. Tosin, nykyinen jamahakin toimii aivan moitteetta tässä tarkoituksessa, eli mitään akuuttia päivitystarvetta ei ole. lähinnä tämä oli vaan kiinnostava uusi tuttavuus. Saako tällä sitten rahalleen vastinetta, mene ja tiedä, silti kiinnostava :)
 
Jos HD-ääniä ei tarvitse, kyllä tuo ainakin minulle olisi hyvin potentiaalinen laite. Yksinkertainen on kaunista. Cyrusten kotelot ovat muuten erittäin jämäkkää tekoa.
 
milesdavis sanoi:
Yksinkertainen on kaunista.

no sepä se. pieni ei ole uskottavaa, mutta omaan käyttötarkoitukseen tuo voisi olla hyvin passeli. megalomaaniset AV-vahvistimet eivät tuo mitään etuja omassa käytössäni, koska tehoja en tarvitse juurikaan. olohuone on pienehkö ja kuunteluvoimakkuudet aika maltillisia. tässä vaiheessa pieni koko on hyvä bonus, kun en ole rakentamassa laitekasaa vaan olohuonetta, jossa pitää myös elää.

onkos kellään tiedossa mitään vastaavaa laitetta, jolla olisi suurin piirtein sama form factor ja/tai muuten pienehkö koko. niitä ei nimittäin montaa ole, ainakaan varteenotattavissa laitteissa, kun en kuitenkaan mitään markettipaketti-soneja ole etsimässä. Nuforcella on pienehkö etunen, mutta se vaatii heti kookkaan päätteen taakseen, eikä sekään tue HD-ääniä.
 
Back
Ylös